...W: 380 - 400. Фарина тип '00', получена от избрани италиански, европейски и северноамерикански зърна, за дълго ферментирали теста. Идеална за постигане на голямо развитие на обема. Препоръчва се за приготвяне на Панетони, Пандори, Коломбе, Венецяни и баба.
10КГ...
...Съставки: Вода, захар, алкохол от селскостопански произход, обезмаслено мляко на прах, ароматизатори, парчета баба.
Парчета баба: Пшенично брашно (ПШЕНИЦА) Тип "0", яйца, растителна маргарин, без хидрогенирани мазнини, състоящи се от растителни масла и мазнини (палмово и слънчогледово), вода, коректор на киселинността E330, ароматизатори, захар, сол, натурална мая. Може да съдържа следи от ядки.
Съдържа алергени.
Обем 17%...
... автентични суровини, за да запазим неизменен вкусът от миналото. В нашия търговски обект в Каралио, на няколко километра от Кунео, са налични всички типични формати паста от италианската кухня: агнолоти, капелети, ньоки, яйца, равиоли, талиатели, талиолини, тортелини, равиоли дел плн и валграноти с Кастелмано. Приготвени изключително с натурални съставки като картофени люспи, брашно от пшеница "00...
Производител на полуфабрикати за сладкарство и гастрономия. Нашите продукти са: баба, саварè, бини, бини с какао, с кафе, с шамфъстък, с ягода, с домат, с люта паприка, с аспержи, с черен октопод, хляб за сандвичи, хляб за сандвичи с активен въглен, с конопено брашно, с 5 зърна, с пълнозърнесто брашно, панкере и гастрономичен панетоне. От баба, саварè и бини, освен класическата суха линия, има и мека линия с дълъг срок на годност и ние сме ЕДИНСТВЕНИТЕ СВЕТОВНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ на това.