...Списък на съставките:
вода, натурален аромат на анасон, екстракти от ароматни растения.
Хранителни стойности за 100 г:
Енергийна стойност (ккал) 2 ккал / 100 г
Сол 0.13 г / 100 г
Мазнини 0 г / 100 г
Захари 0 г / 100 г
Фибри 0.5 г / 100 г
Протеини 0.3 г / 100 г
Наситени мастни киселини 0 г / 100 г
Въглехидрати 0.4 г / 100 г
Съдържание на продукта: Безалкохолни аперитиви (пакет от 6)
EAN код: 3082260000041
Код на артикула: 698771
Срок на годност в средно: 730 дни
Страна на произход: ФРАНЦИЯ
Опаковка на пакет: 6 UVC
Опаковка на палета: 432 UVC (или 72...
... са щедри, плътни, ароматни и притежават танинна структура, която ги прави особено подходящи за стареене.\n\nDégustation\n\"Les Charmes de Laurette\" притежава изключително дълбок цвят, пурпурен с черни отблясъци. Елегантно плътно, без дисбаланс, то изразява аромати на малки черни плодове, с нотки на подлес и подправки. Тази селекция предлага сравнително кръгъл и нежен танин. Съчетание на храни и...
...Изследвайте интензивните вкусове на LE COLLINE DEI FILARI Sauvignon TreVenezie IGT. Бутилка от 75 cl висококачествено вино, перфектно за придружаване на специални ястия или за подаряване на уникални дегустационни моменти. Открийте уникалния вкус на това вино и се оставете да бъдете отнесени от неговите плодови и ароматни нотки.
...Португалският гювеч е класическо португалско ястие, което показва любовта на страната към сърдечните и ароматни ястия. Версията на Monte Safira на това традиционно ястие е приготвена с подбрани от най-добрите национални меса, включително свинско, говеждо и колбаси, всички приготвени до съвършенство. Ястието е симфония от вкусове, като всяка съставка допринася за богато и удовлетворяващо вкусово...
...Нос: Комплекс с нотки на старо сладко вино, мед, горчивина, сложни билкови нотки.
Устата: Щедър и много сложен с ароматни билки, доста горчив, сладост и сложност на подправките. Присъстват маслени нотки от малолактична ферментация.
Финал: Балансиран върху горчивината и сложността, с красива дължина.
...Сортове: Гренаш 95%, Каринян 5%
Възраст на лозята: 12 години
Тероар: Аргило-калциев
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: Интензивно розово
• Първи нос: интензивен на дървесина
• Втори нос: зрели червени плодове
• В уста: освежаващ, минерален и кръгъл
• Дълъг послевкус
Съчетание храна/вино:
• Подправени регионални ястия,
• пушени колбаси
• ароматни грилове
Съхранение: 2 години
Винарство:
Пряко пресоване. Мостовете бързо се охлаждат, за да се запазят ароматите. Натурално утаяване на студено. Бързо винарство и отлежаване в половин бъчва от френски дъб.
...Аромат
Елегантни аромати на вишна, обогатени с приятни нюанси на ароматни билки.
Вкус
На небцето е кръгъл, приятно структуриран с балансирани и изискани танини.
Предложени съчетания
Перфектен за придружаване на червени меса и дивеч, идеален в комбинация с зрели сирена.
Забележки
Тоскана Розо Алиото на Tenute Lunelli произхожда от лозя, разположени в имота Подерново, в община Теричиола, в...
...Тази великолепна реколта от Шато Симон вероятно е едно от най-добрите червени вина в Прованс! Структурирано и мощно, това е голямо шише, предлагащо ароматна палитра, развиваща се върху интензивни и дълбоки черни плодове (къпина, касис, слива), допълнени от вкусни ароматни подправки (черен пипер, гарига, лакрица, евкалипт) и с дървесен нюанс с много добра точност. Изключително голямо вино за...
Открийте нашата селекция от червени, бели, розови и пенливи вина! Нашата амбиция е да улесним сътрудничеството между френските винари и националните и международни купувачи. Основана през 2018 г., DIXVINS е вашият B2B магазин, предлагащ онлайн продажба на вина и спиртни напитки, произведени във Франция, за ресторантьори, винари и търговци на едро от цял свят. Редовно ви предлагаме специални и тема...
...Витинио: 100% Барбера.
Винификация: традиционна ферментация с мацерация за около 18 дни.
Отлежаване: 18 месеца в френски дъбови бъчви.
Цвят: дълбок рубинен, с тенденция към гранат.
Аромат: елегантен и сложен, с нотки на зрели плодове на фон от сладки подправки.
Вкус: пълен, с богата и копринена структура, с дълъг и устойчив финал.
Алкохолно съдържание: ±14%
Гастрономическо съчетание:
Подходящ за много ароматни предястия и основни ястия, особено на основата на червени меса.
Сервирайте при температура около 18°C.
...Кампари е съвременна и харизматична класика. Рецептата, която остава непроменена, произхожда от Новара през 1860 година и е основата за някои от най-известните коктейли по света. Кампари е алкохолна напитка, получена от инфузия на горчиви билки, ароматни растения и плодове в алкохол и вода. Със своя яркочервен цвят, интензивен аромат и вдъхновяващ вкус, Кампари винаги е бил символ на интрига и удоволствие, което се разгръща в завладяващо питие. Това са ценностите, които направиха марката Кампари известна по целия свят като икона на страстния италиански стил и изключителност.
Обем: 70cl...
...Цвят: ярко златисто жълто.
- Аромати: типични аромати на Мускат, силно ароматни, с нотки на зрели плодове и намеци за цитрусови корички, комбинирани с цветни нотки и лек тревист фон.
- Устата: сладка и свежа. Много добро балансирано между киселинност и захар. Много упорита.
...Става въпрос за нашето каво Coupage без добавена захар. Brut Nature, с призната репутация, е каво, произхождащо от смесването на елегантни и ароматни сортове, което се отразява в продукт с блед цвят, с фина и устойчива мехурчеста структура, която радва потребителя. Чист нос, с тропически и цитрусови плодове, с приятен и интензивен вкус. Идеално като аперитив или за всякакво тържество.
Сортове: Macabeo 70%, Parellada 30%
Алкохолно съдържание: 11.70% об.
Захари: <5 гр/л.
Отлежаване, в зависимост от партидата между 9 и 25 месеца...
... предлагат фини нотки, докато тези с интензивно опушване добавят аромати на мед, сушени плодове и подправки.
Ароматни нотки: Буретата от Moscatel придават цветни и плодови аромати, като портокал, кайсия и мед, които обогатяват профила на дестилата.
Оксидиране: Контролираното оксидиране в буретата позволява развитието на сложни вкусове и омекотяване на дестилата.
Предимства от използването на буретата...
... ниска. Гренаш Н позволява получаването на натурални сладки вина и много велики структурирани и ароматнивина за стареене, при условие че се засажда на качествени тероари, да се контролира перфектно добивът и да се постигне добро оцветяване.
Културни и агрономически способности
Този сорт е много жизнен (мощни корени) и понякога проявява чувствителност към опадане на цветове и трудности при узряване. Има изправен растеж и трябва да се отглежда с къса резитба (чаша или кордон). Лесно проявява симптоми на грижа.
... еволюирала до момента.
Espinaler Vintage Black Vermouth е вермут, който използва традиционни методи на производство. Повече от 80 ароматни билки се мацерират с висококачествено сухо вино, което му придава уникален вкус. Сред повече от осемдесетте аромата можем да подчертаем растения като критския дитан, кина и Artemisia Vulgaris. Espinaler Red Vintage вермутът се предлага в прозрачна бутилка, отпечатана в черно с различни корпоративни мотиви и формат от 50 cl и 15% об.
Размер: 1L, 50cl...
... на Сардиния, с нотки на средиземноморска растителност, мирт и вишна, интегрирани с разнообразие от минералност.
В устата изпъква с добра свежест и фино, вкусно танини.
Отличава се с универсалност, като се адаптира добре както към ароматни предястия, така и към червени меса, обогатени с аромати на средиземноморски билки. Отлично е и с полузрели сирена.
... Extractys се състои от 2 бутилки с нисък обем за налягане. Горещото грозде се въвежда в една от двете бутилки, където му се прилага надналягане, след което веднага следва рязко разширение при връщане към атмосферното налягане. Това разширение отслабва клетките на обвивката на гроздето и улеснява екстракцията.
Изключителни предимства на Delta Extractys
Вината са по-структурирани, по-цветни, по-ароматни...
...Наслаждавайки се на атмосферата на залязващото слънце в града, ще спрете на три различни места, където любезно сервирани маси вече Ви очакват: от традиционно приготвена прясна риба и типични сицилиански предястия до неповторими домашно приготвени сицилиански сладкиши, съпроводени от ароматнивина и ликьори от Сиракуза – всичко, без което стара Сиракуза никога няма да Ви разкрие истинския си вкус!
... дългия опит, натрупан в този район, земеделската компания извършва естествена селекция на гроздето, доверявайки се на местната почва и климат, след което внимателно следи целия процес от лозето до бутилката, с цел да гарантира автентични, ароматни и висококачествени продукти.
... подчертаем индивидуалността на нашите маркови вина, избрахме да внедрим метод на селекция, който наричаме в нашия жаргон, ароматни профили, от повече от 15 години. Нашата цел е да изразим целия потенциал на всяка от нашите тероари в Антре Дьо Мер, където лозята се отглеждат от повече от 2000 години.
...Лозето е сертифицирано като Защитено наименование за произход Пагo, най-високата категория, която може да бъде получена в Испания, което гарантира селекцията и уникалната индивидуалност на всяко от вината. Винята са белязани от изключителен микроклимат, с атлантически влияния, които им позволяват да получават вина с живи цветове, ароматни и много свежи на вкус. И с отличителен характер благодарение на отличната киселинност на гроздето, което позволява алкохолът да се интегрира перфектно и също така да благоприятства дългото отлежаване.
Бодега Отазу: Вино, Изкуство, История, Природа...
... купаж 100% Малбек, ферментацията е дълга от 3 до 4 седмици с финал при висока температура, а отлежаването се извършва само в нови дъбови бъчви за минимум 18 месеца.
Накрая, ШАТО ЛЕ БРЕЗЕГЕ произвежда и вино от най-младите лозя, наречено ПЪТЯТ НА КОМПОСТЕЛА. Използваните сортове са Малбек и Мерло. Това са много ароматнивина, които се предлагат в червени и розови варианти.
Благодарение на упоритостта на собствениците, тези вина редовно получават награди и стопанството се развива, като през 2015 г. е придобито лозето от 12 хектара на ШАТО ГРАН ШЕН.
... Япония...
Кооперативната изба на Понте да Барка, мажоритарен акционер, с над 50 години опит и с голямо познание в производството на зелени вина в подрегион Лима, е центърът на операциите и седалището на VINIVERDE. Гроздето, използвано за производството на техните вина, позволява създаването на млади, ароматни, леки и свежи вина с уникални характеристики.
VINIVERDE е компания, която предлага широка гама от продукти, насочени към различни сегменти на пазара, с отлична цена/качество, адаптирайки се към спецификациите на всеки клиент и на пазара.
...Chardonnay или Cabernet, от които получаваме ароматнивина с неповторим вкус. Ние сме също така сред най-големите производители и бутилиратели на вино Prosecco DOC Spumante от Фриули-Венеция Джулия. Компанията притежава и агритуризъм, потопен в градина, заобиколена от лозя. Агритуризмът Là Di Anselmi се намира в Музана дел Тургнано, на около 2 км от централния офис на Reguta в Почения. Линяно Саббиадоро, с красивите си плажове, е на 27 км от обекта, докато летището в Венеция е на 50 минути с кола.
... има дълга традиция в отглеждането на автохтонния сорт грозде Калмет. Позицията на лозето, което се намира на 300 м над морското равнище, климатът и географското положение го правят идеално място за производство на висококачествени вина. В производството на такива ароматнивина също оказва влияние отражението на светлината от езерото Шкодра, което осигурява оптимална температура за отглеждане на плодове с премиум качество. Вера е Загорës се произвежда от виненето на три култивирани сорта в почти равни количества от Калмет, Каберне Совиньон и Анчелота.
...Компетентността и технологията са впрегнати, за да запазят и оценят автентичността на гроздето от Марке, което е ценно по природа.
Винята Poderi dei Colli са искрени изрази на територия, предразположена към лозарство и все по-високо ценена на международните пазари. Ето защо актуалността на големите вина от Марке: Offida Pecorino DOCG и Offida Passerina DOCG, Falerio DOC, Rosso Piceno DOC, хармонична и решителна среща между Санджовезе и Монтепулчано, и Marche Rosso IGT, плътен бленд от Монтепулчано и Каберне Совиньон. И още, деликатността на розетата, с привлекателните аромати на Marche Rosato IGT.
...Дълбокото уважение към нашата земя ни насочи към органичното. Сто и петнадесет хектара се простират от река Пиаве в Венето до хълмовете на Валдобиадене и до Фриули. Обединени от нашите ценности, можем да различим три марки: i Cru: резултат от нашата любов към земята и природата. Пълнотелни, добре структурирани и ароматнивина, сложни и значими. il Tralcetto е История: млади и свежи вина, приятно балансирани с освежаваща киселинност. Опаковката е характерна с малка лоза, увита около врата на бутилката, като символ на нашата традиция. i Collinari, пенливите вина.
... вина с отлични цветове. Има още две каменни преса, с иноксова обвивка, която позволява контрол на температурата, и с капацитет от шест тона всяка. В тези преса, гроздето се тъпче на ръка за премиум вината под марката 'Попа': СТАРИ ЛОЗЯ, ТИНТА РОРИЗ, ТУРИГА НАСИОНАЛ и ДОСЕ. Комплексът на изба разполага и с подземна изба, където се съхраняват всички екземпляри на вината от Квинта до Попа от началната фаза на производството. Има капацитет за 90000 бутилки.