...Португалският гювеч е класическо португалско ястие, което показва любовта на страната към сърдечните и ароматни ястия. Версията на Monte Safira на това традиционно ястие е приготвена с подбрани от най-добрите национални меса, включително свинско, говеждо и колбаси, всички приготвени до съвършенство. Ястието е симфония от вкусове, като всяка съставка допринася за богато и удовлетворяващо вкусово...
... предлагат фини нотки, докато тези с интензивно опушване добавят аромати на мед, сушени плодове и подправки.
Ароматни нотки: Буретата от Moscatel придават цветни и плодови аромати, като портокал, кайсия и мед, които обогатяват профила на дестилата.
Оксидиране: Контролираното оксидиране в буретата позволява развитието на сложни вкусове и омекотяване на дестилата.
Предимства от използването на буретата...
... Япония...
Кооперативната изба на Понте да Барка, мажоритарен акционер, с над 50 години опит и с голямо познание в производството на зелени вина в подрегион Лима, е центърът на операциите и седалището на VINIVERDE. Гроздето, използвано за производството на техните вина, позволява създаването на млади, ароматни, леки и свежи вина с уникални характеристики.
VINIVERDE е компания, която предлага широка гама от продукти, насочени към различни сегменти на пазара, с отлична цена/качество, адаптирайки се към спецификациите на всеки клиент и на пазара.
... вина с отлични цветове. Има още две каменни преса, с иноксова обвивка, която позволява контрол на температурата, и с капацитет от шест тона всяка. В тези преса, гроздето се тъпче на ръка за премиум вината под марката 'Попа': СТАРИ ЛОЗЯ, ТИНТА РОРИЗ, ТУРИГА НАСИОНАЛ и ДОСЕ. Комплексът на изба разполага и с подземна изба, където се съхраняват всички екземпляри на вината от Квинта до Попа от началната фаза на производството. Има капацитет за 90000 бутилки.