...Работни ръкавици от пълна кожа от говеждо месо Adler C, сертифицирани по EN 388 CAT 2 (2133). С платнена задна част, еластична лента. Леко подплатени. Идеални за например строителство и търговия.
Артикул No: GSY-WG-0002
Цвят: Черен...
...Сосът болонезе е на основата на смляно говеждо месо, домати, приготвен с зеленчуци и подправки според автентичната италианска рецепта. Този вкусен сос е лесен за използване и съхранение благодарение на високопроизводителния си пакет, който стои изправен и позволява загряване на съдържанието в микровълнова фурна. Съхранение: При стайна температура за 24 месеца. 3 дни в хладилник след отваряне на пакета.
...Касонсеите (или касончели) са едно от най-известните ястия в бергамаската кухня. Това ястие от пълнени тестени изделия е създадено, за да се използват остатъците от свинско и говеждо месо. Продуктът се обогатява с течение на годините с добавянето в пълнежа на: амарети, стафиди и лимонова кора.
„Касонсèi де ла Бергамаска“ от Пастифичио Давена са сертифицирани с марката „Бергамо Град на Хиляда... Вкуса“, издадена от Търговската камара.
Налични в опаковки от 250 г и 500 г.
...Описание:
Създадохме тези мини колбаси от месо на френски свине, като добавихме пипер "Espelette AOP". Идеални за аперитив!
Списък на съставките:
Месо от свиня, свинска мазнина, сол, ЛАКТОЗА, подправки (включително пипер "Espelette" 0,3%), декстроза, захароза, ароматно растение, натурален аромат, консервант: калиев нитрат, ферменти, годен за консумация колагенов черва от говеждо. Да се съхранява при температура под 18°C. Месо от свиня: Франция. Не съдържа глутен.
Срок на годност: 45 дни...
...allflex E е стандартно PA/EOH/PA/PE фолио с висока бариера, състоящо се от единадесет слоя. Достъпно е в дебелини от 50 до 300my и е идеално за опаковане на говеждо месо. От голямо значение за хранителната индустрия е удължаването на срока на годност, постигнато с него. В допълнение към високата бариера EVOH, която предотвратява проникването на кислород или влага и по този начин образуването на...
...Традиционно пушен червен пипер от долината Ла Вера в испанския регион Екстремадура.
Така е и в испанската Екстремадура - традиция е да се пуши червеният пипер, създавайки по този начин изключителна специалитет.
Използване: Едросмлян и пикантен пушен червен пипер подхожда, в зависимост от предпочитанията, на патица, крема сирене, повечето бобови растения и зеленчуци, пиле, говеждо и телешко...
...Тайският босилек е едногодишно ароматно растение, особено използвано в тайската и виетнамската кухня. Вкусът му, наподобяващ естрагон и анасон, го прави отличен спътник за много рецепти.
Тайският босилек приятно обогатява всякакви ястия с пилешко, говеждо, риба и морски дарове, както и азиатски супи и къри. Накрая, много пикантният му вкус е известен с близостта си до този на естрагона или анасона.
Произхождайки от света на конете благодарение на дядо си, който е ковач, и майка си, шампионка на Франция по аматьорски трот, Лоран Код е управител на конюшня за състезателни коне в почивка и осигурява продължаването и развитието на ODM Cheval, която произвежда гама от натурални продукти за грижа за конете, както и хранителни добавки за тях. Продуктите от ГАМАТА на МАРЕШАЛ, разработени от господин...
Ние сме компания за производство и продажба на хранителни добавки. Кратко резюме на нашата компания:
• Производител на добавки за животинска храна, капацитет от 7500 т/месец, DCP/MDCP/MCP; 10 000 т/месец ПРЕМИКС.
• Високотехнологична производствена инсталация в свободната зона Адана, ТУРЦИЯ, близо до пристанище Искендерун, свързана с основните навигационни маршрути.
• Сертификация GMP+, освен в...
...овкусено с смлян черен пипер, в това уравнение, получаваме перфектната пица! Точно това направихме в Pek Food Pizza Pepperoni! Нарязахме пеперони на тънки резени за вас и ги поставихме върху нашето тесто, поръсено с настъргана моцарела, заедно с прясно приготвените резени моцарела, които специално произведохме. Няма да можете да се наситите на тази пица с тънко дъно, която е апетитна с цвета си и приготвена с говеждо пеперони! Приготвянето на Пица Пеперони е наистина лесно и практично!
Дистрибутори на хранителни продукти. Специалисти в Döner Kebab и арабски продукти, ние разпространяваме качествени хранителни стоки на различни бизнеси вече над 10 години. Ние сме специалисти в кебаб с наш собствен печат за качество, но също така ще намерите всякакви допълнителни продукти за вашия ресторантьорски бизнес. Гарантирана точност и печат на гаранция Halal.
...<Описание на продукта>
Нашите ленти за резачки са широко приложими за рязане на говеждо, птиче, свинско, замразено месо и риба, особено за месо с кости. Лентите за резачки са обработени от Gronding, за да се осигури гладкост и зъбци. Произведени са от висококачествена легирана стомана (SK4) с уникална технология за термична обработка, което води до отлична твърдост на зъбците, без да се губи...
... количество хайвер. Невероятните яйца не съдържат морски нотки и/или рибен вкус, които понякога могат да отблъснат хората от хайвера и другите рибни хайвери. Вместо това, вкусът на охлювския хайвер е свежа комбинация от земни, горски и мъхести нотки, които наистина могат да "изпъкнат" върху ястия от говеждо, свинско, зеленчуци и сладководни морски дарове, както по вкус, така и по естетика.
Съставки: охлювски хайвер, сол
Опаковка: стъкло
Тегло: 90 г
Срок на годност: 6 месеца...
...Категория: Индивидуални подправки
Вкус и аромат: димящ, топъл и сладко-горчив с дървесни и свежи нотки. Почти не е пикантен, с деликатно щипане. Визуално напомня на малки къпини или тъмни черници.
Приложение: Подходящ за фини предястия, напр. Сашими или тартар от суров тон или сьомга. Рибено филе и пушена змиорка. Тартар от еленско месо или говеждо. С печено месо. Прясно смлян върху печен...
... окраска.
Носът му е мощен и разкрива аромати на сушени плодове, цитруси, нотки на сушен кайсия и дюля.
Шампанското Claude PERRARD Brut Tradition е идеално за аперитив с сирене гугери. Може да се сервира и като предястие с хрупкаво тесто с шунка.
То успешно ще придружи птица или говеждо филе в сос.
... кулинарията се добавя към месни ястия, сладкиши, конфитюри. Използва се в рецепти за ястия от говеждо и свинско месо, в гулаш, маринати. Китайската патица се готви с него, добавя се в супи, включително в уши.
Използване за
Използва се за печене, салати, месни и рибни ястия.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 35,0
Мазнини (г / 100г)… 23,0
Въглехидрати (г / 100г)… 18,0
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 420...
...Чистото масло за домашни любимци - най-добрият приятел на човека. Изработено с нашата усъвършенствана формула с широк спектър, обогатена с MCT или масло от конопени семена, те гарантират уникален вкус и нюанс. Нашите масла са произведени органично от водещи учени, използващи най-добрите натурални съставки, 100% швейцарско качество. Налични в различни концентрации и с аромати на говеждо, пиле или...
...Древният шиш Extra е вариант от телешко и младо говеждо месо, което също се нанизва на шиш в форма на месни плоски и месни резени, редувайки се един с друг. Подправките са съобразени с комбинацията и придават на този шиш неповторимо добрия вкус на Полат-донер.
Този шиш се предлага в класове на тегло: 5 кг, 10 кг, 15 кг и след това на всеки 5 кг стъпки до 120 кг.
... ястия, всички гранули са готови за консумация и могат да бъдат включени в вашите рецепти или трансформирани по ваше желание.
Съставки:
Френски био соя
Вода
Естествени аромати
Нашите предимства MCÖ:
Без добавени захари
Без добавена сол
Без фитохормони
Без културни или религиозни ограничения (Халал, Кошер и т.н.)
Размер: 0.5 кг
Опаковка: Пресен
Вкус: Говеждо
Много фино: 3 до 5 мм
Фино: 5 до 8 мм
Средно: 8 до 12 мм
Голямо: 12 до 20 мм
Много голямо: 20 до 40 мм...
...От бедрото на говеда се извлича сърцето на фесата, благороден и с отлично качество разрез. С прецизна обработка и сухо и проветриво узряване се получава постен, нежен и вкусен продукт.
ТЕГЛО: около 1.60 кг
СЪСТАВКИ: Италианско халал говеждо месо, сол, подправки, E252.
ХАРАКТЕРИСТИКИ: без лактоза и други млечни производни, без глутен и не ГМО.
ОПАКОВКА: вакуумна, в хранителен пластмаса.
СРОК...
...Босилекът се използва като ароматна подправка, за да придаде повече вкус и свежест на ястията ви, а идеите за неговото използване са безкрайни.
Използвания на босилек в кухнята:
Неговият лимонов аромат е вкусен, когато се комбинира с паста.
Той се съчетава добре с риби като червенокоп, аншоа и миди.
Подправя червените и белите меса като пилешко, говеждо и др.
Босилекът ароматизира ястията на...
...Сосиска брас, Тулуза, чиполати натюр или с подправки в 55 или 90 г, мергез говеждо-ягне в 55 или 90 г, кайма, плънка, чorizo за печене и др.
Креативната гама от колбаси предлага също сосиски и чиполати с мускаде, с куре нантен и картофи, с печен зеленчук, с печен лук, с пипер д'Еспелет, Чистора, баскски...
Налична в самообслужващия сектор, под защитна атмосфера, в фиксирано тегло или в традиционния сектор, колбасарството е изцяло опаковано в естествени черва.
Съществува и гама "Porc Bio du centre" с чиполати 55 г и сосиска 125 г.
...{"TASTING NOTES":"Дегустационни бележки\nПривлекателен нос на червени и черни плодове с подправъчни и препечени нотки.\nШирока, солидна и плътна уста с узрели средиземноморски аромати. Щедро вино, което съчетава концентрация, сила и свежест с деликатен аромат.\nСервирано идеално между 16 и 18°C, това вино ще бъде перфектно с гриловано говеждо медальон с манатарки, птици или дори дивеч. То също...
...Крака и парчета от манатарки в масло, произход Франция. Той не опровергава репутацията си на Цар на гъбите... Стъкленица, нето тегло без течност 280 г. Върнати на тигана, с чесън и магданоз... истинско удоволствие! В комбинация с хубаво парче говеждо... и Корезианката е в екстаз!
...В КУХНЯТА: Коретата е билка и подправка, използвани в кухнята на Африка и Близкия изток. С тъмен зелен цвят, приготвена от листа на корета (Млукхия) и в компанията на говеждо месо.
ПОЛЗИ
Добра за зрението, стимулира стомаха и червата, защитава лигавиците. Тя е прочистваща, слабителна...
...Тази френска люта соска е създадена през 2014 година. Чипотле, кайенски пипер, хабанеро и лимон имат за цел да ви накарат да слюнчите, доматеното пюре добавя текстура и сладост, а подправките, кориандър, чесън и лук придават дълбочина.
Тя ще бъде идеално допълнение за вашето говеждо месо, фахити, тартар и др...
Съставки: Само натурални съставки, без оцветители и консерванти: Пюре от кайенски...
Малката вещица проектира, произвежда и разпространява широка гама от ръчно изработени натурални БИО козметики на 100%:
- Сапуни на основата на БИО екстра върджин зехтин
- Масла за грижа за тялото
- Твърди шампоани, подходящи за всеки тип коса
- Прахообразни пасти за зъби
- Гама козметики за бебета и деца
- Масла за грижа и серуми за лице
Малката вещица гарантира 100% натурални, прости и прозрачн...
Винарска изба, специализирана в производството на качествени червени вина с удостоверение D.O.C. Cannonau di Sardegna.
Компанията произвежда вино от гроздето, отглеждано в собственото си лозе в Доргали, следвайки модела на устойчиво лозарство, основано на баланса на екосистемата на лозето и спазването на практики за отглеждане с високо качество, насочени към ограничаване на производството и подчер...