... сапунът на студено Шоколад не е нагряван, той е внимателно оставен да отлежи в продължение на един месец и по този начин запазва свойствата и ползите на всички свои съставки. Органичното масло от Какао: Органичното масло от Какао е антиоксидантно (против стареене), подхранващо и защитно.
...БИО Криоло Какао на прах: Какаото на прах се получава от какаовите зърна, плодовете на какаовото дърво. Какаовото дърво расте в страни около екватора и произвежда какаови зърна, от които се прави шоколад. За производството на какао на прах се използва какаовата маса от какаовите зърна. Масата се пресова под високо налягане, така че да се получи какао на прах. Какаовите зърна съдържат повече...
...СИЛО ЗА СУРОВ КАКАО - РОСТЕР И ЕЛЕВАТОР ЗА КАКАО - ЛИНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА КАКАОВ ЛИКЬОР (KFM-450) - ТАНК ЗА МАСОВО СЪХРАНЕНИЕ (ST-4000) - АЛКАЛИЗАЦИОННА КОНЧЕ - ПРЕСА ЗА КАКАОВО МАСЛО - ТАНК ЗА ПРЕСОВАНИ МАЗНИНИ - ЗАВОД ЗА КАКАОВ ПРАХ - СЧУКВАЛКА ЗА КАКАОВИ КЕКСИ - ОХЛАДИТЕЛ (C-50)...
...ГОРЕЩ ШОКОЛАДОВ ПРАХ
Вкусове: Мляко шоколад, Тъмен шоколад, Бял шоколад, Лешник или други вкусове по запитване.
Описание на продукта:
- Разтворима смес за приготвяне на вкусна гореща шоколадова напитка
- Без глутен
- Приготвя се с мляко (опция за приготвяне с вода налична по запитване)
- Плътна и кремообразна текстура
Външен вид: фин прах
Вкус и аромат: сладък, характерен за шоколад...
...Открийте върховното шоколадово удоволствие с нашата шоколадова машина за разтопяване, оформена като кран. Перфектна за сладоледени магазини, пекарни и магазини за сладкиши, нашият иновативен продукт предлага лесен начин за разтопяване и наливане на шоколад. Превърнете сладоледите и десертите в сладко изкушение. Перфектен партньор за вашата професионална машина за мек сладолед. Нашият шоколадов...
...Оригинални Ferrero Kinder Surprise, Kinder Joy, деца Буенос, ШоколадШОКОЛАД
НАЙ-ДОБРО КАЧЕСТВО
НАТУРАЛЕН
ЗА ЧОВЕШКА УПОТРЕБА
МЛЕЧЕН
KINDER JOY SURPRISE ШОКОЛАД 20 г. Шоколад с изненада играчка.
Можем да осигурим продажби за институции и търговия с Kinder Joy Surprise яйце от компанията Ferrero Rocher.
...Температори, обвиващи машини и техните аксесоари за обвиване и формоване на шоколад, които позволяват производството на бонбони, пралини, наполитани, шоколадови блокчета, трюфели и формоване на кухи решения, идеални за обвиване на пралини, зърнени барове, оризови крекери, сладкиши, бисквити… Охлаждащ тунел за шоколад с линия за обвиване или формоване за бонбони и блокчета, обвиваща машина за дъвчащи бонбони и близалки. Автоматичен обвиващ бак, напълно готов и по поръчка. Линия за формиране на шоколадови стърготини и лещи и фигурки ...
...Какаовото влакно е приготвяне, получено от печени какаови обвивки чрез пречистване, стерилизация и микронизация.
Описание на приготвянето: какаовото влакно е насипен прах с равномерна, лесно разпадаща се консистенция (малки бучки са допустими). Кафяв цвят. Вкус и мирис, характерни за какао, без чужди послевкусове и миризми.
Приложение: какаовото влакно може да замести от 50% до 100% какаов прах в печива и шоколадови изделия.
Продуктът е наличен и в BIO / Органична версия.
... Североизточна Куба. Баракоа се намира на залива на меда (Bahía de Miel) и е заобиколена от широка планинска верига (включително Сиера дел Пуриал), което я прави доста изолирана. В наши дни Баракоа не е само регион за отглеждане на какао, но също така е и основната зона за производство на шоколад в Куба.
...Софистициран и ароматен продукт с най-добрите съставки, който ще предизвика много усмивки у тези, които го консумират. С 16% какао и обезмаслено мляко. Наслада за любителите на автентичния вкус на добър шоколад. Висока плътност и голямо количество консумации на кг продукт: 15g/100ml или 67 консумации на кг. Продукт без глутен, с много балансирани хранителни стойности. Ниско съдържание на мазнини...
...Ritonka горчив шоколад - мента, червена боровинка с 60% съдържание на какао. Тъмният горчив шоколад има прекрасно аромa и деликатен нюанс на цветя. Изработен от какаови зърна от Западна Африка, обогатен с ароматна мента и червени боровинки, той създава перфектното дуо.
Горчивият шоколад прекрасно се съчетава с силно вино.
Нутриционните стойности подлежат на колебания в зависимост от суровините и производствения процес.
Може да съдържа следи от мляко и ядки.
Съхранявайте на сухо и защитено от светлина място, предпочитано при температура от 12-20 °C.
95g: Шоколадова плочка...
...Съставки: Шоколад с мляко 35% произход извън ЕС (захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какао, емулгатор: рапично лецитин, ванилия от шушулка).
Хранителни стойности за 100г:
Енергия 2402kj / 577 kcal, мазнини 39g, от които наситени мастни киселини 24g, въглехидрати 50g, от които захари 50g, протеини 6.4g, сол 0.09g.
...Оригиналните Las Catànies® са най-емблематичното творение на Cudié: неустоима комбинация от ядки и шоколад. Изработени ръчно с марконски бадеми и покрити с изискан бял пралин и финален слой от най-доброто какао на прах.
Гамата се допълва с още четири вкуса: Catànies® с черен шоколад (Dark Chocolate), Catànies® с кафе и шоколад (Coffee Chocolate), Catànies® с вкус на гръцко кисело мляко (Yogulates) и Catànies® с вкус на лайм (Green Lemon).
...Крем от лешници с какао (350гр.)
Нетно тегло на единица (гр.): 350
Обем на основната кутия (м3): 0,008
Съдържание в основната кутия: 12x1
Брутно тегло на основната кутия (кг.): 6,6
Количество в основната кутия: 12
Капацитет на контейнер 20 FT: 3712
Капацитет на контейнер 40 FT: 3712
Тип опаковка: Стъклен буркан
Капацитет на камион: 3712...
...Търсим сериозни клиенти, с които да поддържаме дългосрочни и добри бизнес отношения, затова предлагаме на много достъпни цени.
Ferrero Nutella шоколадов крем в буркани 350г, 400г, 600г, 750г, 800г, 1кг и 5кг. Предлагаме Ferrero продукти, като Nutella шоколадов крем в различни.
Тегло: 230г, 350г, 400г, 600г, 800г, 850г, 1кг и други.
Доставяме Ferrero Nutella шоколад;
Ferrero Nutella шоколад...
...Специално проектиран за професионалисти в сладкарството и занаятчийски шоколадови производители, нашият покривен шоколад се отличава с високото си съдържание на какао и изтънчения си вкус.
...Тъмен шоколад с малини. Вкус, който е леко киселинно благодарение на многото малини от нашите Лимузински плато. Тъмен шоколад 63 % (какао, захар, какаово масло, емулгатор: рапично лецитин, ванилия от Бурбон в шушулка), Дехидратирани малини 17 %. 100 г, срок на годност 1 година.
...Той произлиза от пресоването на какаово масло или паста и е основна съставка в производството на шоколад и сладкарски изделия. Също така се използва в козметичния сектор.
Вижте трите (3) 100% дезодорирани и две (2) натурални масла, налични в зависимост от вашите изисквания.
Представяне:
• Блокове (твърди) 25 кг
• Течност в насипно състояние (резервоари)
За повече информация относно нашите продукти, технически спецификации и/или дистрибуция, моля, консултирайте се с нашия търговски екип. Ще се радваме да ви обслужим и да ви представим опции, адаптирани към вашите изисквания.
...15 пакетчета вкусен коледен чай с сладък и плодови аромат: перфектна коледна напитка за споделяне на хубави моменти с близките около топла напитка.
Плочка черен шоколад 70% какао и 40 г, с деликатни плодови нотки и интензивен вкус за абсолютна наслада.
Изискан мед от хиляда цветя, поднесен в буркан от 50 г, с лек цветен аромат и вкусен вкус.
Керамична чаша с коледен дизайн и капацитет от 350 мл...
... за цялата хранителна индустрия. Затова се фокусирахме върху четири групи суровини, които могат да се използват в почти всички хранителни продукти.
Тъй като CONDETTA поддържа бизнес отношения в много различни страни и е част от групата Storck, разполагаме с голямо ноу-хау в областта на суровините и важни глобални контакти.
При нашите основни съставки използваме достъпа до цялата продуктова гама на големи производители на суровини в областите:
- Какао и шоколад
- Лешници
- Кафе
- Карамел...