...Inca’cao е гастрономичен артезан, който произвежда луксозен шоколад с внимание към метаболитно приятелските съставки, достъпни за широка аудитория.
Където хранителната технология и кулинарното удоволствие са равни.
Смела изработка с поглед към артизаните. Събираме глобални кулинарни съставки и ги трансформираме в уникални творения. От уважение и благосъстояние сред фермерите на какао и ванилия, до уникални творения за клиента. Гастрономично пътешествие на опит.
ROVACOS е семейна компания, основана в региона на Брюксел от 1958 година. Винаги с истинска загриженост за изискванията на клиентите, Maison Rovacos постоянно иновации и напредва. В момента се развиват две основни дейности.
"От повече от половин век, Maison Rovacos е семейна история..."
Rovacos внася и изнася декорации от полирезин и пластмаса, но също така произвежда ръчно изработени декори от м...
...Шоколадова обвивка Belgico, 10 кг пакет с цип в картонена кутия, налична само по запитване. Пълният срок на годност е 18 месеца за млечен и бял шоколад, 24 месеца за тъмен шоколад. Поръчки само по минимално количество (MOQ), Тъмен шоколад мин. 55% какао, Млечен шоколад мин. 35% какао, Бял шоколад мин. 29% какао.
...Съставки: Захар, Какао 31%, натурален нишесте, декстроза, сол, портокалово масло, гуарова гума [E412], ксантанова гума [E415]. Алергени: Може да съдържа следи от мляко, глутен, ядки и естествени сулфити поради наличието в района.
Избор: Пакет - 500 гр
Енергия: 407 Ккал / 1722 Кдж
Хранителни елементи: За 100г
Мазнини: 7,3г
От които наситени: 5,1г
Въглехидрати: 78,6г
От които захари: 63,3г
Протеини: 6,8г
Сол: 0,48г...
...Перфектни за ежедневни закуски, споделяне и подаръци
Слоеве хрупкави вафли, покрити с млечен шоколад
Вкусни сами по себе си или като годна за консумация декорация и подаръци за партита
Кошерни шоколадови барчета
Включва една (1) кутия с 36 броя шоколадови барчета KIT KAT® с тегло 1.5 унции.
...Шоколадовият глазур е част от нашата гама от топли глазури. Той е съставен от белгийски черен шоколад (10 %) и какао на прах (9 %), според традиционна занаятчийска рецепта. Благодарение на специфичната си вискозитет, можете лесно да създадете тънък слой с перфектно шоколадово и блестящо покритие. Готов за употреба след загряване до 40-50°C/104-122°F (в зависимост от идеалната вискозитет за желаното приложение), без добавяне на вода. Позволява пълно покритие на всички форми и може да се използва за много приложения, като например перфектно завършване на торта или за потапяне на плод.
...Те са особено подходящи за разтопяване и темпериране (предкристализиране) на по-малки количества шоколад в занаятчийски или полупромишлени работилници.
Характеристики на разтопяващата купа:
- гарантирано запазване на характерните свойства на покрития шоколад
- лесна за управление и поддръжка
- индиректно индукционно нагряване за повече безопасност и хигиена!
Историята на ARDUENNA GIN започва с желанието на Мартин и Франсоа, двама млади арденци, епикурейци и любители на джина, да дестилират и бутилират красивия арденски регион. Ние концентрирахме 100% органични аромати, характерни за региона, в нашата бутилка Arduenna Gin Organic. Субтилната комбинация от кръглостта на мирабелата, свежестта на ела и сладостта на цветето на бъз ще ви донесе безпрецедент...
Търговията с храни е въпрос на доверие, затова SINRC е вашият предпочитан търговски партньор за храни и продукти за преработка на храни.
Специализираме се в следните продукти:
- Земеделски суровини
- Зърнени култури: какао, кафе, зърна, сусам и др.
- Пресни плодове и зеленчуци
- Кореноплодни зеленчуци: сладки картофи, картофи, маниока и др.
- Подправки и подправки
Освен това, нашата област на ...
...Отделете малко време и се поглезете с този топъл и успокояващ микс от чисти органични екстракти от ванилия, кардамон, канела и какао. Това е като десерт за вашия ум и кожа. Дълбоко подхранващото масажно масло ще остави кожата ви мека и копринена.
Стимулирайте вашите сетива и циркулация. Само ароматът на шоколад може да ви предостави умствени и физически ползи, които обикновено се наслаждават при...
...Смес от шоколадови яйца с двойно шоколадно покритие и пълнеж от лешников крем.
Тъмен шоколад съдържа минимум 50% какаови твърди вещества. Млечен шоколад съдържа 33% какаови твърди вещества и минимум 14% млечни твърди вещества. Бял шоколад съдържа 26% какаови твърди вещества и минимум 22% млечни твърди вещества.
Съставки: захар, растителна мазнина (палмово, палмово ядро), какаова маса, какаово масло, мляко на прах, лешници 2,2%, обезмаслено мляко на прах, обезмаслено какао на прах, лактоза (мляко), емулгатор: соев лецитин; естествен аромат на ванилия.
O'vétal е марка козметични продукти, съставени от натурални и био съставки, произхождащи основно от Африка.
Природата е в сърцето на благосъстоянието, O'vétal ви предлага био етерични масла, био растителни масла, телесни масла, млека, био шампоани и др. за особено, екзотично докосване на вашата красота и най-вече на вашето здраве.
Нашите етерични масла се получават по два основни метода на екстр...
...). Concept Chocolate работи с множество международни компании, които използват персонализирания шоколад за реклама, маркетинг или подаръци за връзки (за клиенти или персонал).
Коментари на посещения (само по предварителна резервация) за групи. Дегустацията не е забравена! Предлагаме също посещения с активното участие на посетителите, работилници за начинаещи, дегустации на вино и шоколад (по предварителна резервация и оферта).
... се позоват на автентично блокче чист шоколад. Още от самото начало разработчиците веднага решили да пуснат четири различни вкуса (черен, млечен, лешник и Cointreau) едновременно. Това е направено, за да могат да се отличат още повече от другите марки шоколадово мляко. Междувременно вече се предлагат четиринадесет вкусови усещания на Choc-o-lait и марката се продава в повече от 40 държави. Целевата група на Choc-o-lait все още е специализираният магазин, хлебарница, шоколадерия и това винаги ще остане така.
BETEC n.v. е производител, специализиран в:
Машини за хранителната индустрия
Вътрешни транспортни системи
Автоматизация
Охладителни и замразяващи приложения
Индустрия за шоколад
Колесни машини
Обвивни машини
Автоматични темпериращи машини
Разтопителни котли
Охладителни тунели
Пулверизатори
Линии за формиране
Машини за пръскане и декорация
Шоколадови помпи
Транспортни ленти
Транспортни системи за хранителната индустрия
Спирални кули
Превключващи ленти
Ленти за завои
Сетивни ленти
PVC ленти
Въртящи маси...
Пралините Delvora се произвеждат с много грижа и професионализъм в нашата собствена работилница. Неговото изтънчено качество се основава на използването на най-добрите съставки, като белгийски шоколад, прясна сметана и масло. Свежестта им е оптимална благодарение на строгите хигиенни условия по време на производството и идеалното съхранение в суха атмосфера при 15°C. Асортиментът на Delvora е...
... супермаркети и сектора на кетъринга. ECC се профилира силно като сътрудник на водещите вътрешни и чуждестранни производители на шоколад. ECC е също така известен и ценен доставчик на продукти с частни марки. Хигиената на храните и безопасността на храните са на високо ниво при ECC NV. ECC е сертифициран и за производството на BIO, NOP и Кошер парве продукти.
Tohi, био шоколад, съчетаващ автентични вкусове, удоволствие и природа. Tohi ви отвежда в дивия свят на шоколада, където вкусовете са все още естествени и сурови. Обикаляйки света в търсене на фини и понякога малко известни вкусове, майсторите-шоколадиера на Tohi разчитат на традиционното белгийско майсторство, за да обработват суровите и естествени вкусове на био шоколада. Рецептите са вкусни и...
Barry Callebaut е най-голямият производител на шоколад в света. Клиентската база на Barry Callebaut включва мултинационални компании, национални марки и занаятчийски потребители на шоколад (шоколадови производители, сладкари, пекари и кетъринг компании). Освен производството, компанията също така провежда изследвания на шоколадови рецепти: през последните години те например пуснаха шоколад, който е приятелски настроен към зъбите: шоколад с високо съдържание на антиоксиданти (продаван под марката Acticoa).
Natrajacali е белгийска дъщерна компания на Natra, испански производител на шоколадови продукти, който е активен в световен мащаб. Natrajacali е разположена в Бредене (близо до Остенде) и произвежда различни шоколадови продукти: морски дарове, пралини, шоколадови барове и таблетки. Тази производствена площадка е основана през 1988 година и оттогава е израснала в известен производител на шоколад, където около сто служители отговарят за производството и разпространението на качествени шоколадови продукти.
Ако търсите здравословен и честен шоколад, то вие сте на правилното място! Нашите шоколадови специалитети са: шоколад без добавена захар (малтитол), шоколад на основата на екстракт от стевия, шоколад без мляко, био и справедлива търговия шоколад. Освен това произвеждаме и много други шоколади по ваше запитване.
Добре дошли в Galler, независима шоколадерия
С гордост базирана в Лиеж, шоколадерия Galler е група занаятчии, работници, истинска шоколадерия.
От 1976 г. тя продължава страстта към вкуса. Нейният девиз? Вкус, радост, свобода.
За да зарадва най-много хора, от гражданите на света до двора на Белгия, шоколадерията произвежда шоколад с високо качество в най-разнообразни форми.
Освен вкуса...
...Разположена в Лиеж, Белгия, Millésime Chocolat е една от малкото шоколадови фабрики в Белгия, която работи директно с какаовите зърна: "От зърното до шоколадовата плочка", известен също като "Bean-to-Bar". Ние сме единствените, които произвеждат изключително шоколад с определен произход, произхождащ от конкретна територия и география. Нашият подход е да работим само с зърна от изключителни плантации и територии. Не смесваме нито реколти, нито територии, нито години на производство. Нашите зърна произхождат от дървета, които спазват наследствената генетика на какаовите дървета.