С над 40 години опит в сектора, Bioaltech е лидер в областта на екологичните биотехнологии, ангажиран с разработването на иновационни и устойчиви решения.
Родена от страстта към естествените технологии, компанията се фокусира върху изключителните възможности на растенията и биоактивните съединения, произхождащи от водорасли, за подобряване на човешкото благосъстояние чрез естествени и авангардни ...
Рафел представлява най-доброто от сладкарските изделия на основата на кестени, получени чрез следване на стари и благородни рецепти, с помощта на иновационни методологии и напреднали техники, които запазват неизменени старите вкусове на най-добрата занаятчийска традиция.
Кестените на продуктите Рафел произхождат от най-добрите производствени райони в Италия: Пиемонт, Тоскана, Лацио, Калабрия, Камп...
... нотки, близки до какао, смесени с по-сладките части на плодовете.
Местоположение: Юг на Минас
Ферма: Санта Хедвиргес
Процес: Натурален
СЕНЗОРЕН ПРОФИЛ: Ягоди, круша, ядки и тъмен шоколад
Размери: 13 × 5 × 23 см
Тегло: 250 гр.
Идеално за: Еспресо, Мока...
...PANDORO CIOCCOLATO LAMPONE.
Традицията на Pandoro Balocco с плънка от шоколад с вкус на малини, поръсена със захарен какао.
КОНФЕКЦИЯ ОТ 12 БР
1 БР = EURO 3,50
1 ПАЛЕТ 12 КОНФЕКЦИИ ОТ 12 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 30/04/ 2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 30 ПАЛЕТИ...
Bio Mondo се предлага на международно ниво като предпочитан партньор между селското стопанство и индустрията за преработка в областта на висококачествените суровини, с особено внимание към Стевията и нейните производни.
През последните години Bio Mondo е установил директни и индиректни партньорства с основните производствени реалности в Италия, които отглеждат биологични или конвенционални култури...
... използване при приготвянето на хранителни продукти, течности, полутечности и твърди вещества, благодарение на отличната си разтворимост.
Подходящо за приготвяне на напитки, сладолед, шоколад, хлебни изделия, паста и много други.
Вземете една стара сладкарница. Поставете в нея семейство, което вече 50 години следва древните сицилиански рецепти. Добавете рикота, бадеми, шамфъстък и цитрусови плодове, родени от слънцето и земята на Сицилия. Смесете с правилното количество простота, традиция и креативност. Получавате сладкиш Рока. Индустрията за сладкарски изделия Рока е създадена, за да популяризира изключителността на сицил...
ЦИОКОЛАТЕРИЯ АРТИДЖИАНАЛЕ РОМА
Пекарната Хансел и Гретел е сред най-добрите артезиански сладкарници в Рим за ръчно изработени шоколадови бонбони. Напълно ръчно изработеното производство на шоколадовите бонбони се разпознава по изтънчеността и качеството на използваните съставки, по неправилността на формата им и по смелостта на избраните комбинации. Всеки клиент, който търси ръчно изработени шокол...
История: Bio Mondo, компания от Фриули, основана през 2012 г. от необходимостта на Даниела Фаверо да замени захарта по здравословни причини, е реалност, която първоначално се занимава с подслаждане без калории и търговия с листа от стевия; по-късно, след като е усвоила правилно пазара, решава да се насочи към света на конфитюрите, кремовете за намазване, шоколадите, бонбоните, до достигане на паст...
...Капсулите CAFFE' BARBARO ви позволяват да приготвите вкусен шоколад с аромат на портокал за секунди. Те съдържат разтворима смес от мляко, постно какао и портокалов аромат за вкусна напитка.
.../3/4/5 кг, идеални за сервиране на масите в ресторанти, барове, чайни и т.н.) или в елегантни опаковки за изложение на рафтове или в кътчета.
Съставки:
Сицилиански бадеми, захар,
Мед от Етна (портокалов цвят)
яйчен белтък (естествен, не лиофилизиран)
Фъстъци, шоколад / Ванилия...
... питие, което може да се консумира няколко пъти през деня за зареждане с енергия.
Да се консумира у дома или в офиса в чаша или да се приготви и носи в ежедневните задачи, американското кафе е отлична алтернатива на еспресото или кафето от мока, на което ние италианците сме свикнали.
Опаковката с клапан за запазване на свежестта поддържа продукта въпреки консумацията с времето.
АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Ароматно кафе с деликатен вкус, с послевкус на какао, ванилия, шоколад, цветни нотки и сушени плодове.
...Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с конфитюр от лимонови кори и стафиди Султанина.
- Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP и какао. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с черен шоколад.
- Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от бадеми. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с стафиди Султанина.
...Кокозхи DXN е формулиран с най-добрия какао с екстракт от Ганодерма.
Това е готова за консумация прахова напитка, която ви глези с шоколадов вкус.
Освен фантастичния аромат на какао, можете да се възползвате и от Ганодерма.
Просто изсипете съдържанието в чаша с вряща вода, разбъркайте и веднага можете да се насладите на тонизираща напитка, подходяща за цялото семейство!
... веднага ще станат най-добрите приятели на най-малките, и на които дори големите няма да могат да устоят!
Висококачествен млечен шоколад (какао: минимум 31%)
Захар, какаово масло, сухо мляко, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, аромати. Може да съдържа ядки. Без глутен.
ВКУСЪТ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 60 ГОДИНИ. В сърцето на Романя, регион, богат на традиции и гастрономическа култура, Атилио Баби основава през 1952 г. Компанията за сладкарски изделия BABBI, посветена на производството на конуси, вафли и полуфабрикати за майстори на сладолед. Компанията, благодарение на абсолютно автентичните суровини и свежестта на използваните съставки, бързо стана отправн...
...Ние сме млада и динамична итало-салвадорска компания. Предлагаме висококачествена селекция от какаови зърна/нибс, суров какао, какаова маса (какаово ликьор) и занаятчийски шоколад, както органичен, така и конвенционален.
Нашият аграрен опит ни позволява да селектираме единствено най-добрите партиди какао директно от плантацията, с цел да внасяме единствено партидите, които са преминали нашите...
Сладкарска индустрия. Производство на шоколад. Шоколадови яйца. При нас обработката на шоколад се извършва с любов и внимание, в съответствие с традицията и качеството, и обхваща всички видове шоколад - от млечен до черен, включително бял и лешников. Гамбарота ООД извършва своите обработки и за трети лица: какао на прах, черен шоколад, джандуйоти, шоколадов нуга, шоколад, шоколадови бонбони, лешников шоколад, шоколад за намазване, сладкиши и захар, шоколадови плочки и шоколадови яйца.
Ние сме специализирани в производството на машини за обработка на шоколад и сладкарски изделия. Сътрудничим с международно известни майстори шоколадери и сладкари, които разчитат на нашия опит, използвайки ежедневно нашите машини в техните престижни лаборатории. Отличаваме се с дългогодишен опит и дълбочинно познание на пазара. Клиентът е нашият най-важен ресурс. Благодарение на компетентен и...
Компанията Slitti е основана през 1969 г. като кафе печка. Голямата страст и решителност на Лучано Слитти го водят, през следващите години, в престижни заведения, където той ще се отличи с качеството на своите продукти. През 1988 г. той все повече усеща желанието да добави още един продукт, така се ражда идеята за обработка на шоколад. Тайната на успеха на Slitti е семейството, което благодарение на любовта си към работата, внимателния избор на суровини и напълно ръчното производство, се е утвърдило на международно ниво. Продуктите на Slitti са налични в избрани магазини в Италия и по света.
Идео Техника, от 1980 г., проектира и реализира машини и цялостни инсталации за обработка на шоколад и ядки, предлагайки решения за специфичните нужди на всеки отделен клиент, сектор и пазар.
Напреднали решения за производство и моделиране на шоколад и други продукти на основата на ядки и какао.
Предложение, което обхваща от обработката на суровини, какао и ядки, до производството на готовия...
Shockino Mix Experience - Ръчно изработено в Италия
Ние сме артезанска шоколадова лаборатория в сърцето на Италия, в Молизе.
Изобретихме пралината Mix & Match и произвеждаме пасти, бонбони, шоколадови таблетки и още.
Започнахме нашия проект през 2015 г., получавайки "Почетна награда на ADI International Compasso d'Oro" за модулната пралина, която награждава най-добрия международен дизайн.
Днес ...
Oasi е основана през 1989 г. като хранителна компания, специализирана в полуфабрикати за приготвяне на топли и студени напитки за канала HO.RE.CA (барове, кафенета, ресторанти, хотели, кетъринг). Нашите основни продукти: ечемик и женшен, гранити, студени кремове, фрапета, сорбета с съответния рекламно материали и оборудване под наем безплатно.
... дизайн и производство на анимации, видеоигри и издателски продукти, предназначени за света на детството. Тези проекти се комбинират с дизайна и маркетинга на играчки, облекло и аксесоари под логото на марката. За другия проект, чисто хранителен фронт, Weataly не изчерпва креативността си, а проектира и маркетира хранителни продукти от шоколад за своя специализиран дизайнерски и иновативен магазин; също и в франчайз. Weataly е предприемачески проект, който провокира и усилва "италианското ноу-хау" за производство на вкус, иновации и креативност.