...Капаците се пренасят чрез асансьор до центрофужния подредител. Капаците, които са вертикално насочени на центрофужната платформа, се спускат през подредителя и се поставят върху кутиите, преминаващи през конвейера.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Въздушно налягане 8 - 10 бара
Производствен капацитет 70 кутии / мин
Въздушна консумация 10 л / мин...
... NTU
• По избор с автоматично измерване на pH и химическа смес за неутрализиране на pH
• Професионално изхвърляне на утайката чрез регулируем вентил
Брой химически резервоари: 2
Размери: 2.200 x 3.900 x 4.000 мм
Брутно тегло: 3.200 кг
По избор: Автоматично измерване на pH
Консумацияна енергия: 6,5 kW/ч
Извеждане на утайка: Автоматично извеждане на утайка
Целева мътност: 10 - 20 NTU
Обем на основния реакционен съд: 6 м³...
...Подходящ за множество продукти (с изключение на листни зеленчуци). Намаление на температурата на продукта с няколко десетки градуса в зависимост от околната температура.
Ниска консумацияна вода, уважение към продукта и околната среда.
Възможност за филтриране на въздуха, постъпващ в охладителя.
Капацитет: 500 кг/ч до 15 т/ч в зависимост от единичното тегло на обработваните продукти и модела.
... точност)
Максимална скорост на лентата: 600 м/мин
Хоризонтално позициониране: Ръчно
Честота на вземане на проби: 1 kHz
Време за средно Ti: 1 – 2,000 ms
Височина под линията на преминаване: 200 мм
Ширина извън линията: 200 мм
Работно напрежение: 110 – 230 V AC, 50 – 60 Hz / 1 kW
Степен на защита (измервателна глава): IP64
Степен на защита (пневматичен шкаф): IP55
Околна среда: 5 – 50 °C, относителна влажност: 0 – 95 %
Доставяне на сгъстен въздух: мин. 5 бара, консумация: макс. 2 м³/ч...
... надразмерен рамо, което се адаптира към големи колела.
Тези камери са с ниска чувствителност към светлина, което позволява работа дори при много ярки условия или при контражур.
Обхвати на измерване
Общо паралелизъм: ±20°
Полупаралелизъм: ±10°
Камбер: ±10°
Сходство: ±30°
Ъгъл на завъртане: ±30°
Изместване на колелото (set back): ±10°
Ъгъл на натиск: ±8°
Захранване
Централна единица: 90-260 Vca (50-60 Hz) 1ф
Консумацияна централната единица: 0,4 kW
Размери на цялата система: 1350 x 1320 x 1710 mm...
...ICUMSA-45 Захар, най-високо рафинираната форма на захар. ICUSA-45 Захар е ярко бяла и е най-продаваният вид захар на крайния потребител. Подходяща е за човешка консумация и за много разнообразни хранителни приложения. Поради процеса на пречистване, който премахва бактериите и замърсителите, често срещани в суровата захар,
Забележка: Продажбите на захар се извършват на базата на кораб. Поръчки...
... система за смяна за по-висока производствена скорост. Можете да направите ъпгрейд, за да интегрирате в машината си система за междинна хартия и/или рязане на целофан от един единствен рулон.
Електропневматично функциониране
Производствен капацитет: 90 хамбургера в минута
Размери на машината: 2200 x 650 x 1560 мм
Консумацияна въздух: 900 lN/min (122 л на 6 бара)...
... петна от подови покрития (дървен паркет, линолеум, ламиниран);
- Премахване на течни силикони и силиконови масла от различни повърхности (състави за полиране на домакинството и автомобили).
Цвят: Безцветен:
Аромат: Разтворителят е наличен в 2 версии: безароматен и с добавени масла от цитрусови кори.
Състав: Безароматни алифатни въглеводороди, масла от цитрусови кори.
Опаковка: 0.5 Л / 1 Л / 5 Л
Консумация: При разреждане - 5-10% от обема на боядисващия материал, който трябва да се разреди.
Множествено използване...
...Безмасленият компресор SILVER-LINE OF-S90-4 е стандартно оборудван с регулатор на налягането с филтър (ръчно отводняване на кондензата) и 4-литров въздушен резервоар.
Напрежение (*) V:230
Честота (*) Hz:50
Макс. консумацияна ток/Макс. текущ A:2
Звукови емисии/ниво на шум dB(A)/1м:58
Режим на работа/работен цикъл:S1 ~ 100%...
...Лепящи ленти, специално разработени за опаковане на храни и напитки. Производствено съоръжение, сертифицирано по ISO 22000. За директен контакт с храни и напитки.
... танинова структура, обвита в лакрица с нотки на конфитюр от вишни.
Прекрасно вино, което ще ни зарадва веднага след престой в декантер от 10 до 12 часа.
Подходящо за консумация с печено месо или твърдо сирене.
Продукт: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Площ: 30 ха
Визия: красива плътна, дълбока, рубинена рокля...
... инсталация
2. Огнеустойчиви нанофибърни филтри
3. Вграден капан за искри
4. Умен контрол
5. Автоматично почистване
6. PLC с HMI система, лесна за работа.
7. Дълъг живот на филтъра и 99.95% ефективност на филтрация
8. Бърз капак за смяна на филтъра.
9. Компактно проектиране, спестяващо пространство на пода.
10. Инверторен вентилатор за ниска консумацияна енергия.
*CE съответствие...
...Аперитивът с орехи е в нашите региони аперитив, който всяка фермерка е приготвяла за лична консумация. Накиснати в алкохол, след което смесени с ликьорно вино, те ще придадат аромат, напомнящ на старо Порто. Рецептите от миналото бяха много сладки и селски, с използването на таниново червено вино. Ликьорното вино, по-меко, усъвършенства аперитива. Той ще бъде вкусен в половин дини. Стареенето, на което подлагам Ескильо, му придава „ранцио“ от старо Порто, толкова естествено и приятно. Аперитив, който да се дегустира много студен.
ТЕГЛО: 1.3 кг
БУТИЛКА: Бутилка 70cl
SKU: 1004...
...Сух високоинтензивен магнитен валек
Приложение
Използва се за отстраняване на желязо и подобряване на качеството на неметалните минерали, като манганова руда, лимонит, хематит, спекуларит, илменит и други метални руди или кварцов пясък, калиев, натриев фелдшпат и др.
Техническа характеристика
Магнитната повърхност приема ануларна структура, магнитната интензивност може да достигне 10000-18000GS.
Надеждна и стабилна предавателна система.
Може ефективно да спести разходите за употреба с ниска консумацияна енергия.
... преса е много ниската консумацияна енергия.
Предимства:
• Възможност за обработка на утайки с ниска концентрация
• Сухота: около 20 % стандартни градски утайки (до 40 % за някои индустриални утайки)
• Много ниска поддръжка и обслужване
• Ниска консумацияна енергия
• Ниска консумацияна вода за измиване
• Непрекъснато функциониране
• Ниска експлоатационна цена...
...Хомогенизаторите са проектирани да разпадат частиците в хранителните продукти (маслени и протеинови частици), за да се получи хомогенен крайния продукт. Тези устройства най-често се използват в предприятия за мляко, сметана и йогурт.
Приложението на хомогенизацията подобрява характеристиките наконсумация, качеството и срока на годност на продуктите, като същевременно увеличава производствения капацитет.
...Изолат на суроватъчен протеин (WPI) се получава чрез отстраняване на достатъчно ненаситени съставки от суроватката, така че готовият сух продукт да съдържа не по-малко от 90% протеин на база сухо вещество. Той се произвежда чрез процеси на мембранна филтрация и/или йонен обмен. Киселинността на изолата на суроватъчен протеин може да бъде регулирана чрез добавяне на безопасни и подходящи съставки за регулиране на pH. Нашият WPI за човешка консумация отговаря на всички разпоредби и съответства на изискванията на Европейския съюз.
Молкенпротеин изолат редовен 1000кг - 9,99€/кг...
... центъра на съвременните предизвикателства, тази технология отговаря на изискванията на екологичната регулация RE 2020 и на закона за климата и устойчивостта, два основни стълба в борбата с климатичните промени. Като виртуална взаимосвързана сграда, цифровият близнак регулира в реално време параметрите на реалната сграда в зависимост от климатичните вариации, играейки ключова роля в контрола на енергийната консумация. Тази инициатива напълно се вписва в визията за декарбонизация на недвижимите имоти, предвидена за 2050 година.
...Автономният XL-GEN може да бъде конфигуриран по различни начини: без ръка, готов за интегриране на ръка от Kinova или с 7 или 6 степени на свобода (DOF) с опция за интегриране на захващач с 2 или 3 пръста. Поради ниската консумацияна енергия на ръката, тази мобилна платформа има автономност до 10 часа.
Освен това, XL-GEN, който използва отворена архитектура и модулен контрол ROS, може да...
...Нашето ядливо тесто за бисквити за частни марки се произвежда от висококачествени хранителни съставки и не съдържа яйца, набухватели или сурово брашно. Безопасно за консумация и идеално за печене, нашето ядливо тесто за бисквити се представя като функционално хранителен снак, който е "по-добър за теб".
...PM80-серия въздушно задвижвани вакуумни помпи. Това е част от строителен комплект. PUMPMASTER 80, 50:1 съотношение пневматична помпа за смазочно масло.
Доставка: 2 кг/мин (4,5 lb/min)
Изход за течност: 1" NPT (V)
Въздушна консумация: 1500 NL/min (53 scfm)
Монтаж на помпата: Барабани от 185 кг (400 lb).
Вход за въздух: 3/4" NPT (F)
Вход за течност: 2" BSP (V)
Течности: Смазочно масло
Обща височина: 1221 мм (48,2")
Височина на тръбата: 261 мм (10,2")
Цикли в минута (прибл.): 7 цикли
Ход на въздушния мотор: 200 мм (6")
Тип вход за течност: Chop-check
Ниво на шум: 80dB...
... деликатна текстура, която е невероятно лесна за консумация. Те ни връщат към вкусовете на миналото, но все пак успяват да зарадват децата.
ВКУС НА КАКАО: С чисто какао. Неговото много внимателно изработване постига изключителната и деликатна текстура, която е невероятно лесна за консумация. Те ни връщат към вкусовете на миналото, но децата ги обожават. Те са много по-леки, отколкото бихте си помислили. Опаковаме ги индивидуално в хартия.
Те са без мляко (без лактоза, без млечен протеин) и без ядки.
Може да съдържат следи от соя и горчица.
...че пинто бобът помага за предотвратяване на затлъстяване и диабет тип 2 благодарение на сложните си въглехидрати, високото съдържание на фибри и протеини, и други ценни съставки. Редовната му консумация намалява нивото на холестерола, като по този начин намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Неговите фибри допринасят за правилното функциониране на храносмилателната система, предотвратяването на запек и колит, и защитата на съдовата система. Американският журнал по клинично хранене.
... задвижващи системи
- акустични тестове
- корелационни измервания
- изследвания и разработки
- тестове на хибридни и електрически превозни средства
се извършват от роботи с изключителна степен на възпроизводимост при температури от -40°C до +80°C.
Оптимизацията на параметрите наконсумация и отработени газове изисква изключително висока повторяемост.
... стандарти.
6. Автоматизирани системи внимателно сортират и опаковат нарязаните маслини, за да ги запазят свежи и удобни.
7. Нарязаните маслини преминават през финален процес на стерилизация, за да станат стабилни за съхранение и готови за консумация.
https://www.2brother4olives.com/en...