Испания, Monroyo (teruel)
... бъдат произведени само от зърнени култури от провинцията, и много други параметри, за да се осигури продукт с максимално качество и доверие. Само шунките с "Произход на територията на Теруел" са тези, които идват с номерирана етикет и звезда, изгорена отзад, това е продукт с пурпурен цвят, близък до гранат, с мек аромат и висока интра-мускулна мазнина. Парчетата обикновено са с средно/високо тегло и висок процент мазнина. В този формат го представяме без кост и напълно полирано за по-добро използване.
Обединеното кралство, London
...Наличност на сурово шунка mec, узряване 10/12 месеца, налична в цели палети (100 шунки) или с камион, минимално вземане на 3 палета. Освен шунките, имаме и цялата гама от колбаси, с възможност за смесен палет.
Франция, Soreze
...Ръчна соларна помпа, проектирана за професионална употреба в месарството и колбасарството, позволяваща солене на едно или две шунки едновременно. Тази помпа, проста и лесна за употреба, разполага с резервоар за саламура от хранителен полипропилен с капацитет 1,5 литра, прозрачен, което позволява визуализация на нивото. Подходяща е за течни саламури, за да се осолят шунките. Иглата за инжектиране е от инокс 316L. REF:PMPSAMAN Капацитет (л.):1,5 л Произведено в:Франция Височина:32 см Други размери:Дължина на инжектора: 14 см Нетно тегло:475 г...
Франция, Vouneuil Sous Biard
Houral’s Food е френски търговец на едро, специализиран в хранене/хранителна добавка за животни. От няколко години съветваме професионалисти в животновъдния сектор. Фермери, поведенчески специалисти, консултанти по хранене или дори обучители на кучета, решихме да обединим нашите опит и експертиза, за да ви предложим широк избор в храненето на животни. От икономични варианти до беззърнени, премиу...
Испания, Guijuelo
...Шунката от рамо, хранена с жълъди, Alta Gastronomía, изобилства от интензивен вкус и свежестта на ливадите. Нейният интензивен цвят и аромат ни пренасят обратно в естественото избено помещение, където шунките от рамо са почивали повече от три и половина години, готови да зарадват най-изтънчените небца с абсолютно перфектния си солен привкус. Само най-изключителните парчета се класифицират като Alta Gastronomía.
Италия, Siena
...Произвежда се от солени свински бедра от италиански свине, в частта, покрита с кожа, със сол на влажно, а в постната част - със сол на сухо, черен пипер, чесън и натурални подправки. Шунките се поставят в хладилна камера за осоляване (температура между +1° и +4°, влажност 80%), след което втора камера, наречена "камера за почивка". Тук, след като се отстрани остатъчната сол, те остават висящи за...
Съответстващи продукти
Сушен прошуто
Просуто стаджионато нострале
Други Продукти
Антипасто делла каза
Антипасто делла каза
Италия, Parma
...Не става въпрос за шунка с удължено узряване: а за най-доброто в нашата работа. Процесът на производство е традиционен, но още от самото начало изборът на бутовете е специален, месото има различно качество и по-голямо количество мазнина, за да позволи дългото узряване. В продължение на три седмици шунките абсорбират солта в хладна (от +1 до +4 градуса) и влажна (80%) камера, след което за три...
Франция, Auros
...IGP 6 кг (без кост) Свинско от свободно отглеждане „червен етикет“ зрялост 14 месеца Голямо шунка от Байон. Има истинска, голяма разлика с шунките от Байон, които се намират на пазара. Идеално за да се откроите от конкуренцията на разумна цена. PLV пластини с цена и ценови етикети, предоставени с продукта.
Испания, Guadix
Компанията JAMONES ALPUJARRA NORTE S.L. е производител, който развива дейност в сектора на шунките. Тя е със седалище в Гуадикс, Испания.
Испания, Jabugo
...Създадена в Испания през 1730 г., семейната компания Domecq се е специализирала в производството и изработката на продукти от свинско месо от 100% иберийска порода Lampiña, хранени с жълъди и отглеждани на свобода в сърцето на нашата собственост. В избата, "майсторът на шунките" следи за правилното отлежаване на всяко парче месо в продължение на 3 години. Като производители и животновъди, ние...
Франция, Aurillac Cedex
Къщата TEIL, разположена в Орияк, е специализирана в производството на колбаси. Къщата произвежда шунки, наденички, терини, фритони, патета от Оверня и типични колбасарски сладкиши като фьойлети с синьо сирене от Оверня или картофена пита. Пресните шунки никога не се замразяват, те се осоляват на ръка, със суха сол и по традиционния овернянски метод. Сушенето и узряването на шунките продължава 7 месеца. Наденичките и колбасите се приготвят по старинния начин, следвайки същото майсторство. Къщата съчетава модерни техники и традиционно майсторство, за да произвежда изключителни продукти.
Испания, Fuente De Cantos
Иберикос ен Лончас предлага подноси с шунка и палети, нарязани на ръка от Майстор Резач Жуан Родригес, както и цели парчета шунка и палети, и предлагаме услугата за рязане на шунката или палетата, които купувате от нас. Шунките и палетите, които предлагаме за продажба в цели парчета или за рязане, могат да бъдат от белота, от цебо кампо или от цебо, всички с гарантирано високо качество. Също така...
Белгия, Buggenhout
GREGA произвежда сушени шунки като SUPERANO (зрял 15 месеца), NEC PLUS ULTRA (зрял 18 месеца) и PATA GREGA (зрял 24 месеца). Единственият производител на шунки, който оставя шунките си да зрее повече от 15 месеца!
Португалия, Coimbra
PROBAR започна дейността си през 1967 г. и е част от агро-хранителна група, която обединява NUTRICAMPO и SUIGRANJA. Компанията PROBAR е последната връзка в веригата, контролирана от групата, която обхваща от фуражи за животни, през отглеждане на животни до преработка и търговия с широка гама хранителни продукти. PROBAR е еталон в областта на колбасите, шунките, наденичките, пушените изделия...
Люксембург, Bascharage
През десетилетията, Саласионите Марко Мейер остават верни на занаятчийски и традиционни методи на производство и пушене. До днешен ден, компанията е сред най-големите производители на шунка в страната. Освен шунките, Саласионите Марко Мейер произвеждат и предлагат широка гама от традиционни месарски продукти. Саласионите Марко Мейер предлагат и кетъринг услуги: вашето корпоративно събитие, семейно тържество, барбекю или всяко друго събитие ще бъде успешно, независимо дали е малко или голямо.
Испания, Madrid
... продукти с най-добро качество. Гурме продукти от Испания Нашата страна е един от най-големите производители на колбаси и сирена в света, освен това разполага с много специфичен продукт, признат в целия свят: шунка. Въпреки това, нашата страна не се характеризира само с обема на производството, а и с качеството на своите гурме продукти. Да се насладиш на собствената си гастрономия е привилегия, а на върха на иберийските продукти стоят колбасите и шунките.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play