... бъдат произведени само от зърнени култури от провинцията, и много други параметри, за да се осигури продукт с максимално качество и доверие.
Само шунките с "Произход на територията на Теруел" са тези, които идват с номерирана етикет и звезда, изгорена отзад, това е продукт с пурпурен цвят, близък до гранат, с мек аромат и висока интра-мускулна мазнина. Парчетата обикновено са с средно/високо тегло и висок процент мазнина. В този формат го представяме без кост и напълно полирано за по-добро използване.
...Наличност на сурово шунка mec, узряване 10/12 месеца, налична в цели палети (100 шунки) или с камион, минимално вземане на 3 палета. Освен шунките, имаме и цялата гама от колбаси, с възможност за смесен палет.
...Ръчна соларна помпа, проектирана за професионална употреба в месарството и колбасарството, позволяваща солене на едно или две шунки едновременно.
Тази помпа, проста и лесна за употреба, разполага с резервоар за саламура от хранителен полипропилен с капацитет 1,5 литра, прозрачен, което позволява визуализация на нивото.
Подходяща е за течни саламури, за да се осолят шунките.
Иглата за инжектиране е от инокс 316L.
REF:PMPSAMAN
Капацитет (л.):1,5 л
Произведено в:Франция
Височина:32 см
Други размери:Дължина на инжектора: 14 см
Нетно тегло:475 г...
Houral’s Food е френски търговец на едро, специализиран в хранене/хранителна добавка за животни. От няколко години съветваме професионалисти в животновъдния сектор.
Фермери, поведенчески специалисти, консултанти по хранене или дори обучители на кучета, решихме да обединим нашите опит и експертиза, за да ви предложим широк избор в храненето на животни.
От икономични варианти до беззърнени, премиу...
...Шунката от рамо, хранена с жълъди, Alta Gastronomía, изобилства от интензивен вкус и свежестта на ливадите. Нейният интензивен цвят и аромат ни пренасят обратно в естественото избено помещение, където шунките от рамо са почивали повече от три и половина години, готови да зарадват най-изтънчените небца с абсолютно перфектния си солен привкус. Само най-изключителните парчета се класифицират като Alta Gastronomía.
...Произвежда се от солени свински бедра от италиански свине, в частта, покрита с кожа, със сол на влажно, а в постната част - със сол на сухо, черен пипер, чесън и натурални подправки. Шунките се поставят в хладилна камера за осоляване (температура между +1° и +4°, влажност 80%), след което втора камера, наречена "камера за почивка". Тук, след като се отстрани остатъчната сол, те остават висящи за...
...Не става въпрос за шунка с удължено узряване: а за най-доброто в нашата работа. Процесът на производство е традиционен, но още от самото начало изборът на бутовете е специален, месото има различно качество и по-голямо количество мазнина, за да позволи дългото узряване. В продължение на три седмици шунките абсорбират солта в хладна (от +1 до +4 градуса) и влажна (80%) камера, след което за три...
...IGP 6 кг (без кост) Свинско от свободно отглеждане „червен етикет“ зрялост 14 месеца
Голямо шунка от Байон. Има истинска, голяма разлика с шунките от Байон, които се намират на пазара. Идеално за да се откроите от конкуренцията на разумна цена.
PLV пластини с цена и ценови етикети, предоставени с продукта.
...Създадена в Испания през 1730 г., семейната компания Domecq се е специализирала в производството и изработката на продукти от свинско месо от 100% иберийска порода Lampiña, хранени с жълъди и отглеждани на свобода в сърцето на нашата собственост.
В избата, "майсторът на шунките" следи за правилното отлежаване на всяко парче месо в продължение на 3 години.
Като производители и животновъди, ние...
Къщата TEIL, разположена в Орияк, е специализирана в производството на колбаси.
Къщата произвежда шунки, наденички, терини, фритони, патета от Оверня и типични колбасарски сладкиши като фьойлети с синьо сирене от Оверня или картофена пита.
Пресните шунки никога не се замразяват, те се осоляват на ръка, със суха сол и по традиционния овернянски метод. Сушенето и узряването на шунките продължава 7 месеца. Наденичките и колбасите се приготвят по старинния начин, следвайки същото майсторство.
Къщата съчетава модерни техники и традиционно майсторство, за да произвежда изключителни продукти.
Иберикос ен Лончас предлага подноси с шунка и палети, нарязани на ръка от Майстор Резач Жуан Родригес, както и цели парчета шунка и палети, и предлагаме услугата за рязане на шунката или палетата, които купувате от нас. Шунките и палетите, които предлагаме за продажба в цели парчета или за рязане, могат да бъдат от белота, от цебо кампо или от цебо, всички с гарантирано високо качество. Също така...
GREGA произвежда сушени шунки като SUPERANO (зрял 15 месеца), NEC PLUS ULTRA (зрял 18 месеца) и PATA GREGA (зрял 24 месеца). Единственият производител на шунки, който оставя шунките си да зрее повече от 15 месеца!
PROBAR започна дейността си през 1967 г. и е част от агро-хранителна група, която обединява NUTRICAMPO и SUIGRANJA. Компанията PROBAR е последната връзка в веригата, контролирана от групата, която обхваща от фуражи за животни, през отглеждане на животни до преработка и търговия с широка гама хранителни продукти. PROBAR е еталон в областта на колбасите, шунките, наденичките, пушените изделия...
През десетилетията, Саласионите Марко Мейер остават верни на занаятчийски и традиционни методи на производство и пушене. До днешен ден, компанията е сред най-големите производители на шунка в страната. Освен шунките, Саласионите Марко Мейер произвеждат и предлагат широка гама от традиционни месарски продукти. Саласионите Марко Мейер предлагат и кетъринг услуги: вашето корпоративно събитие, семейно тържество, барбекю или всяко друго събитие ще бъде успешно, независимо дали е малко или голямо.
... продукти с най-добро качество.
Гурме продукти от Испания
Нашата страна е един от най-големите производители на колбаси и сирена в света, освен това разполага с много специфичен продукт, признат в целия свят: шунка. Въпреки това, нашата страна не се характеризира само с обема на производството, а и с качеството на своите гурме продукти. Да се насладиш на собствената си гастрономия е привилегия, а на върха на иберийските продукти стоят колбасите и шунките.