...Карамелени парченца, които да се използват като покритие или включвания в шоколадови приложения. Те могат да се използват и като покритие на млечни или бисквитни продукти.
Размерът на парченцата може да варира от 1 мм до 8 мм в зависимост от вашите нужди.
... лента, за да падат шоколадовите стърготини върху продукта и да се заклещят в слоя желатин.
- Количеството и скоростта на инжектиране се регулират на екрана, което позволява по-прецизно настройване.
- Между инжекционния конвейер и конвейера за желатин, който е съставен от въжета, има трансферен конвейер, за да падат кроасаните правилно в позиция и без да се въртят, и да бъдат подредени за желатиновото покритие.
ПРЕДИМСТВА
- Автоматизирано производство за производство на големи обеми.
- Три процеса се извършват в ограничено пространство.
... хрупкавост на вафлата отстъпва място на кремообразна, ефирна изненада, която танцува по вкусовите ви рецептори като небесен валс. Всяка хапка ви кани да се предадете на хармоничната симфония от вкусове, създавайки блажено изживяване, което ви оставя да жадувате за още.
Рaffaello не е просто сладост; това е произведение на изкуството, изработено с най-висока прецизност и страст. Неговият очарователен вид, напомнящ на луксозна перла, ви приканва да се насладите на красотата му, преди да се потопите в неговата привлекателна същност. Гладките кокосови стърготини примамват като ...
...Шоколадови парчета:
- листа
- капки
- квадрати
- чипсове и парчета
- стърготини
- прах
Различни размери, UTZ, Fair Trade, органични, с малтит, високо съдържание на протеини и др.
Тъмен, млечен, бял шоколад, кафе и др.
... шоколадови трюфели са направени с най-добрите съставки, като постоянно следим тенденциите.
Стандартните асортименти от шоколадови трюфели са или покрити с прах, или с стърготини. Трюфелите се произвеждат и опаковат в нашата фабрика под нашата марка, Lemaître.
Нашите вкусни шоколадови трюфели могат да бъдат доставени и в различни кутии като частна марка. По ваше желание можем да адаптираме нашия трюфел, за да отговаря на 'вашия пазар'.
Трюфелът с млечно шоколадово покритие и трюфелът с какаов прах са нашите най-продавани.
От 2005 г. се фокусираме върху разработването на концепции.
...Шоколадов прах с пълномаслено мляко – по-рано наричан и "шоколадовистърготини" – е традиционният продукт на Schoppe Instant Beverages. От 1952 година произвеждаме висококачествени шоколадови прахове с пълномаслено мляко – в уникален производствен процес, който остава непроменен до днес, и с неповторим вкус, който от десетилетия убеждава нашите клиенти в гастрономията, кафенетата, офис услугите и...
...Канистрели бисквити корсикански с парченца лешници и шоколадови капки.
Нов продукт за тази нова гама с тази вкусна рецепта за традиционни корсикански бисквити с форма на резенчета с лешници и шоколад. Нашите малки сладкиши, емблематични за острова на красотата, могат да се наслаждават по всяко време на деня, било то за закуска, следобедна закуска или десерт. Нашите канистрели ще ви зарадват с...
...Температори, обвиващи машини и техните аксесоари за обвиване и формоване на шоколад, които позволяват производството на бонбони, пралини, наполитани, шоколадови блокчета, трюфели и формоване на кухи решения, идеални за обвиване на пралини, зърнени барове, оризови крекери, сладкиши, бисквити… Охлаждащ тунел за шоколад с линия за обвиване или формоване за бонбони и блокчета, обвиваща машина за дъвчащи бонбони и близалки. Автоматичен обвиващ бак, напълно готов и по поръчка. Линия за формиране на шоколадовистърготини и лещи и фигурки ...
...Таблетката "Fraise - Framboise" е вкусна комбинация от плодови и шоколадови вкусове. Малиновият маршмелоу среща киселия ягодов конфитюр, всичко обвито в обвивка от бял шоколад "Opalys". Това е плодово изкушение, което да се наслаждавате на всяка хапка, перфектно за любителите на плодови сладости.
Този изключителен ръчно изработен продукт е сертифициран B-Corp и 100% произведен във Франция. Опаковката му е рециклирана и рециклируема, а е оцветена с натурални оцветители. Това е идеален избор за тези, които търсят отговорно и вкусно лакомство.
... интернет за актуализация на нови продукти и бърза диагностика в случай на сервиз.
Захранване 220 V 2 kW.
По избор, ERYKA може да получи
3D функция, позволяваща производството на 3D продукти и писане на текстове.
Класически нож за рязане.
Пневматичен нож за рязане (за рязане на бисквитките в контакт с плочата, за да останат бисквитките подредени след рязането).
Устройство с диафрагма за бисквитки с много включвания (бадеми, сушени плодове, шоколадовистърготини и др.).
Проста маса от инокс на колела.
Дължина: 120 см
Дълбочина: 96 см
Височина: 93 см (135 см с масата)
Тегло: 200 кг...
Norevo GmbH е утвърден производител и доставчик на естествени суровини и специализирани съставки за хранително-вкусовата и напитковата индустрия, фармацевтичния и козметичния сектор, както и за технически приложения. От естествените суровини – Гума арабика, Агар-агар, Мед, Агавен сироп, Екстракт от лакрица и восъци – до индивидуализирани качества и продуктовата линия Confectionery Performers, Nore...
...Директно изливане на шоколад в охладителен тунел. Охладителният тунел има 2 охладителни зони. Депозиторите са с вертикално движение, управлявани от серво мотор. Загряването на депозиторите е с 24V PID контрол. Управлява се чрез PLC и HMI. В производствената линия за капки шоколад могат да се използват кокосови или истински шоколад. Депозиторите са оптимизирани за производство на капки и шоколадовистърготини. Скоростта, времето на изчакване и капацитетът могат да варират в зависимост от налягането на грамовете. Депозиторите могат да работят с макс. 20 удара/мин.
...В кулинарията, кокосовите стърготини се използват основно в сладкарството. Те се добавят към различни торти, сладки рулца и тестени изделия, както като деликатна ароматна плънка, така и като вкусна декорация за готовия продукт. Кокосовите стърготини също се използват в покритията на шоколадови лакомства, хранителни барове, глазура за сладолед, крекери, хрупкави бисквити, мюсли, сладкиши и много...
...шоколад с мляко (какао мин 32%. Съставки: захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какаова паста, кокосови стърготини 2%, емулгатор соев лецитин, естествен аромат на ванилия. Може да съдържа следи от ядки. Шоколадът с мляко е шоколад, който обикновено съдържа между 25 % и 40 % какао и какаово масло, мляко, обикновено под формата на мляко на прах, както и захар. Шоколадът с мляко е изобретен през 1875 г. от Даниел Питър в Веве, Швейцария.
...Уютна и обширна, празнична закуска с цялото семейство на масата. Вкусна закуска за 4 души. Може да се разшири за повече хора.
Кафе, прясно изцеден сок, Чокомел, пресни хлебчета и кроасани, от пастет до шоколадовистърготини, за всеки вкус.
Тази невероятна закуска е незабравимо преживяване и предлага нещо за всеки. Тази вкусна семейна закуска се доставя от нас с еднократни прибори, чинии и салфетки, за да можете веднага да се насладите на вкусната закуска заедно.
... използват блокчета шоколад с различни размери, до 5 кг шоколад. Освен това, нож с 4 остри ръба съставлява професионалното шоколадово ренде. Лесно за почистване и употреба, ръчното шоколадово ренде е перфектно за професионалисти в ресторантьорството, които желаят да произвеждат великолепни шоколадовистърготини - леки, фини и равномерни.
размери: Д 350 x Ш 340 x В 350 мм...
...Сицилианският каноли е със сигурност един от най-известните, обичани и най-вече изнасяни десерти по целия свят. Символ на сладкарското изкуство на острова, той е една от най-ценените специалитети на сицилианската сладкарница. Обвивката на канолито е хрупкава, а вътрешността е сладка ласка за небцето, обогатена с захаросани плодове, шоколадовистърготини, аромат на ванилия и/или канела.
...Мек гъбест кейк, пълен с паста рикота и декориран с деликатен фондан и хрупкави шоколадовистърготини.
Търговия на едро:
12 бр. x Опаковка.
207 Опаковки x Палет.
...Насладете се на луксозното удоволствие от Ferrero Rocher, където цяло лешник е обгърнато от кремообразна шоколадова плънка, обвито в хрупкава вафлена обвивка и украсено с деликатни шоколадовистърготини. Всяко произведение на изкуството, обвито в злато, предлага симфония от текстури и вкусове, което прави всяка хапка момент на чиста блаженство. Перфектно за подарък или за наслаждение, Ferrero Rocher олицетворява върха на изтънчения вкус и елегантност.
... шоколадови декорации, шоколадови чаши и шоколадовистърготини обикновено става чрез търговци на едро или дистрибутори. Ние също така доставяме нашите продукти директно на нашите клиенти. Доставяме не само в световен мащаб, но и произвеждаме шоколадови декорации, шоколадови чаши и шоколадовистърготини извън границите на Нидерландия. Правим това в Нидерландия, Белгия, Азия и САЩ.
KAOKA – Изключителността на био справедливия шоколад
Създадена през 1993 г., KAOKA е пионер в производството на био справедлив шоколад. KAOKA предлага широка гама от шоколадови продукти за всички сектори на дейността: от дегустационни блокчета, сладкарска гама за крайния потребител до покритий шоколад, шоколадовистърготини и прахове за индустриални, занаятчийски или обществени нужди.
KAOKA е...
Смет е реномирана белгийска компания с много обширно предложение, специализирана в качествени продукти, състоящи се от полуфабрикати, като шоколад, конфитюри и стърготини, но също така и крайни продукти под формата на шоколадови фигури в различни форми и размери. Смет е водещ доставчик на декорации и решаващ проблеми за индустрията вече 50 години. От нашите офиси в Белгия, Германия и Полша...
Мери е занаятчия шоколадие. Компанията предлага широка гама от пралини: сметана, ганаш, пралини, карамели, трюфели, марципан, ликьори,… Достъпни са и други продукти: оранжети, наполитани, карак, езичета, нуга, марципан, карамел, драже, шоколадови плочки, барове, паста за намазване, какао, шоколадовистърготини,… Компанията предлага също и кутии и други подаръчни комплекти.
Монсюр Екипмент е специализиран в продажбата и доставката на оборудване и машини за хлебарници, сладкарници, сладоледници и шоколадови фабрики.
Ние продаваме техника за всякакъв вид производство, независимо дали е ръчно, индустриално или персонализирано.
Готварски уреди, машини за шоколадовистърготини, темпериращи устройства за шоколад, валцови машини, декоратори, съдомиялни... и т.н. са налични при нас. Всеки вид производство: ръчно, индустриално и персонализирано.
Нашите марки: HYDROPROCESS - PROMATI - PIETRO BERTO - UNOX...
... марки с някои от водещите брандове. С цел да разширим и допълним нашето предложение, значително увеличихме гамата от продукти с натриев бикарбонат, шоколадови дискове, капки и стърготини, захаросани плодове и захарни декорации.