...Карамелени парченца, които да се използват като покритие или включвания в шоколадови приложения. Те могат да се използват и като покритие на млечни или бисквитни продукти.
Размерът на парченцата може да варира от 1 мм до 8 мм в зависимост от вашите нужди.
...Канистрели бисквити корсикански с парченца лешници и шоколадови капки.
Нов продукт за тази нова гама с тази вкусна рецепта за традиционни корсикански бисквити с форма на резенчета с лешници и шоколад. Нашите малки сладкиши, емблематични за острова на красотата, могат да се наслаждават по всяко време на деня, било то за закуска, следобедна закуска или десерт. Нашите канистрели ще ви зарадват с...
...Таблетката "Fraise - Framboise" е вкусна комбинация от плодови и шоколадови вкусове. Малиновият маршмелоу среща киселия ягодов конфитюр, всичко обвито в обвивка от бял шоколад "Opalys". Това е плодово изкушение, което да се наслаждавате на всяка хапка, перфектно за любителите на плодови сладости.
Този изключителен ръчно изработен продукт е сертифициран B-Corp и 100% произведен във Франция. Опаковката му е рециклирана и рециклируема, а е оцветена с натурални оцветители. Това е идеален избор за тези, които търсят отговорно и вкусно лакомство.
... интернет за актуализация на нови продукти и бърза диагностика в случай на сервиз.
Захранване 220 V 2 kW.
По избор, ERYKA може да получи
3D функция, позволяваща производството на 3D продукти и писане на текстове.
Класически нож за рязане.
Пневматичен нож за рязане (за рязане на бисквитките в контакт с плочата, за да останат бисквитките подредени след рязането).
Устройство с диафрагма за бисквитки с много включвания (бадеми, сушени плодове, шоколадовистърготини и др.).
Проста маса от инокс на колела.
Дължина: 120 см
Дълбочина: 96 см
Височина: 93 см (135 см с масата)
Тегло: 200 кг...
...шоколад с мляко (какао мин 32%. Съставки: захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какаова паста, кокосови стърготини 2%, емулгатор соев лецитин, естествен аромат на ванилия. Може да съдържа следи от ядки. Шоколадът с мляко е шоколад, който обикновено съдържа между 25 % и 40 % какао и какаово масло, мляко, обикновено под формата на мляко на прах, както и захар. Шоколадът с мляко е изобретен през 1875 г. от Даниел Питър в Веве, Швейцария.
... използват блокчета шоколад с различни размери, до 5 кг шоколад. Освен това, нож с 4 остри ръба съставлява професионалното шоколадово ренде. Лесно за почистване и употреба, ръчното шоколадово ренде е перфектно за професионалисти в ресторантьорството, които желаят да произвеждат великолепни шоколадовистърготини - леки, фини и равномерни.
размери: Д 350 x Ш 340 x В 350 мм...
KAOKA – Изключителността на био справедливия шоколад
Създадена през 1993 г., KAOKA е пионер в производството на био справедлив шоколад. KAOKA предлага широка гама от шоколадови продукти за всички сектори на дейността: от дегустационни блокчета, сладкарска гама за крайния потребител до покритий шоколад, шоколадовистърготини и прахове за индустриални, занаятчийски или обществени нужди.
KAOKA е...