Добре дошли в света на шоколадерия Bataille, вашият шоколадов партньор за професионалните ви нужди. Нашето семейно предприятие е специализирано в производството на шоколади от висок клас, изработени с висококачествени съставки, за взискателни клиенти.
Нашето майсторство и страст към шоколада се отразяват във всяко от нашите творения. Предлагаме широка гама от шоколади, за да отговорим на вашите н...
... за поддържането на здрави кости.
ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПРОДУКТА
Бразилските орехи могат да се консумират директно. Те могат да се използват като съставка за мляко от бразилски орехи. Освен това, могат да се наслаждават печени, солени или подсладени. Те също така се използват в пудинги, шоколадови барове и приготвяне на закуски. Грубо смлени бразилски орехи могат да се поръсят върху плодови/зеленчукови салати. Те се използват в десерти, особено в плодови кейкове. Могат също да се добавят в супи, както и в ястия с месо и зеленчуци.
Минимално количество поръчка: 20 кг...
...Meyva, референцията за сушени плодове.
Имате ли малко желание? Малко желание - Без Сол Без Оцветители Без Консерванти Без Добавено Масло Изпечено в нашата работилница в Рунжи.
Майстор шоколадие на Вал де Марн от 1960 година. От три поколения семейството Janin произвежда шоколад по традиционен начин. Една от последните занаятчийски шоколадерии в Иль дьо Франс. Шоколадите са произведени от най-добрите какаови зърна и приготвени с голямо внимание, в съответствие с традицията от миналото. Chocolats Janin е работилница за производство на шоколад в 94, където Стефан Janin, шо...
SARL des 2 Puys е семейна компания, разположена в сърцето на Перигора, специализирана в производството на орехи от над 20 години.
Със страст и умение отглеждаме сортовете Franquette BIO, Fernor и Chandler. Предлагаме широка гама от продукти, като сухи орехи, ядки, орехово масло, както и орехи в шоколадова обвивка.
Опаковки: пакет 500гр, 1кг и мрежа 5кг.
Нашите продукти от сорта Franquette са серт...
...Дозиране на меки или полумеки теста, автоматично, бързо и лесно - СМЕСИТЕ МОГАТ ДА СЪДЪРЖАТ ВКЛЮЧЕНИ ТВЪДИ ЧАСТИЦИ като шоколадови парченца, сушени плодове, захаросани плодове и др.
-За средни и големи производства в зависимост от степента на автоматизация на пекарната.
-Обемното дозиране на продукта е точно и гарантира еднаква доза във всички дюзи.
-Контролът на дозировката се управлява от...
... ароматна сложност: малки черни плодове, ванилови и шоколадови нюанси. Хрупкав, мек, с фини танини, вкусът е хармоничен. »
2016 : WINE ENTHUSIAST : 91/100 « Кюве на excellence от това имение, това вино е чисто мерло. Вино, узряло с нотки на сочни черни плодове и опушени подправки, благодарение на стареенето в бъчви. Оставете това вино да отлежи, за да позволите на богатите танини да се омекотят и да се...
...костилката му расте толкова бързо, че буквално ще разкъса обвивката си. Фъстъците се пекат в черупките си и се търгуват солени. Тези вкусни зелени костилки не само се консумират като закуска, но могат да бъдат намерени и в специални видове колбаси или върху шоколадови бонбони – тъй като винаги са вкусно допълнение.
Произход
Фъстъците се отглеждат на обширни площи в Иран, Турция и от Пакистан до Индия. Съединените щати вече имат огромна индустриална клонка за производство на фъстъци.
...ценен от гурмета. Това зърно се използва много в луксозния шоколад.
Какаовите зърна сами по себе си са супер храна, тъй като съдържат различни антиоксиданти, минерали и хранителни вещества. Какаовите зърна съдържат повече антиоксиданти от червеното вино и три пъти повече от зеления чай.
Тези какаови зърна са идеални за използване в различни шоколадови приготвяния, като добавка в закуски или като закуска.
...Гâteau au nougat от 4 кг, нарязан на 20 порции, опаковани индивидуално (около 200 г). Да се предлага на тегло или на порция. бадеми, захар, мед, глюкозен сироп, пастьоризирани белтъци, облат (картофено нишесте, вода, растително масло), царевично брашно, натурални аромати. Съставки на плодовата паста от горски плодове: боровинки, ягоди, малини, киселина: лимонена киселина, стабилизатор: пектин. Ако има глазура: захар, хидрогенирани растителни мазнини, полуобезмаслено какао, емулгатор: соев лецитин, аромат: ванилия.
Основана през 1986 г., VIJAYA® е френска марка. Семейна компания, нашата пионерска в био сектора, е специализирана в вноса и разпространението на био сушени плодове.
Vijaya избира най-вкусните сортове и размери, което придава на плодовете уникална мекота.
Благодарение на над 35 години устойчиви отношения с производителите и партньорите си, Vijaya предлага продукти с постоянно качество и развива де...
... плодове и тропичен подлес. Този шоколад е белязан от постоянен какаов вкус, подкрепен от много ярки плодови нюанси.
Този шоколад Grand Cru произлиза от веригата Vietcacao, чиято първоначална цел е да подкрепи млади хора с увреждания, интегрирайки ги в какаовата индустрия. Дълго време пренебрегвана, културата на какаото преживява възраждане и нарастващ интерес във Виетнам.
Днес, веригата Vietcacao...
...джандуя, маршмелоу, конфитюр от плодове... За декорация на чиния, продажба на брой или като декор за сватбена маса.
Можете също така да използвате тази форма за рокля, за да създадете индивидуални десерти, малки мусови рокли, сладолед... Студен десерт, който ще изненада вашите гости!
За продажба, препоръчваме опаковката с референция PLDOME, за елегантна презентация на шоколадовите изделия.
Тази професионална шоколадова форма е изработена от инжекционен пластик, без бисфенол А. Състои се от 2 магнитни плочи. Този материал придава блясък.
Референция: DRCP034
В наличност: 535 продукта...
...Maison Lesage
Малки шоколадови палети с черен или млечен шоколад, покрити с хрупкави и блестящи сушени плодове (карамелизирани на сухо).
Съставки: какаови зърна, захар, обезмаслено мляко на прах, соев лецитин, натурален аромат на ванилия, БАДЕМИ, ЛЕШНИЦИ, ФИСТАШКИ, ОРЕХИ.
...Търговия на едро с шоколадови барчета. Шоколадовото барче или шоколадовият блок е шоколадов сладкиш, който може да съдържа и слоеве или смеси от ядки, плодове, карамел, нуга и вафли. Плоска, леко чуплива шоколадова плочка също се нарича плочка. Предлага се голямо разнообразие от марки шоколадови барчета.
...Ако нашите продукти не са достатъчно сладки, имаме перфектната алтернатива за по-сладките. Сушени плодове, покрити с белгийски шоколад, които още повече усилват вкуса им и придават нежна текстура. Освен нашия шоколадов бонбон с инжир, инжир, покрит с шоколад и пълнен с трюфел, който предлага експлозия от вкус при първата хапка.
Наличен в:
Тава 120гр. | Опаковка 1Кг...
..."Летни подаръци" е изискана комбинация от нежна маса от сушени плодове и въздушна млечна плънка, покрита с премиум тъмен шоколад.
Карамелите са изработени изцяло от натурални суровини, без добавяне на оцветители и консерванти;
Истинско удоволствие с ниско съдържание на захар.
През компанията LIMOUZI SAVEURS, нашата страст е да ви запознаем с чудесата на корезийския тероар, като измисляме рецепти, способни да ви изненадат и да ви зарадват. Винаги в търсене на новини, ние поставяме нашето ноу-хау на ваше разположение, за да ви предложим изискани и вкусни продукти.
Гордеем се с ангажимента си да разработваме всички наши продукти в нашата производствена работилница в Обжа...
...Наистина, това е нашата водеща линия.
Разработихме 9 рецепти за шоколадови
плънки, които са толкова вкусни, колкото и иновативни.
Ще ги намерите в нашия откритий комплект от
9 шоколадови плънки!
Съставки:Сушени плодове, захар, масло, сметана, черен шоколад, мляко, бял шоколад...
...който се използва за глазура, пълнеж, включване и мрамориране "ripple". Това е карамел, който се избира, търсейки текстура и вкус, за да се характеризира и придаде силна идентичност на крайния продукт.
Възможни приложения:
• СЛАДОЛЕДИ
• МЛЕЧНИ ДЕСЕРТИ
• ШОКОЛАДИ
• БИСКВИТИ
• ПЕЧИВА
• ШОКОЛАДОВИ И ЗЪРНЕНИ БАРОВЕ
• СПЕЦИАЛИТЕТИ ОТ ПИВОВАРНИЦИ...
... баланс. Бутилка, която да се насладите с сирена с плесен или шоколадови десерти. Наслада от сложност и лакомство!
Съдържание: 75cl
Тип: Сладко натурално червено вино
Остатъчни захари: 103g/L
Сортове: 90% Гренаш, 5% Каринян и 5% Макабео
AOC: Мори
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2050
Температура на сервиране: 14-16°C...
... интернет за актуализация на нови продукти и бърза диагностика в случай на сервиз.
Захранване 220 V 2 kW.
По избор, ERYKA може да получи
3D функция, позволяваща производството на 3D продукти и писане на текстове.
Класически нож за рязане.
Пневматичен нож за рязане (за рязане на бисквитките в контакт с плочата, за да останат бисквитките подредени след рязането).
Устройство с диафрагма за бисквитки с много включвания (бадеми, сушени плодове, шоколадови стърготини и др.).
Проста маса от инокс на колела.
Дължина: 120 см
Дълбочина: 96 см
Височина: 93 см (135 см с масата)
Тегло: 200 кг...
Ние сме EKOROAST COMPNY. Нашата компания е един от лидерите в областта на машините за оборудване. Произвеждаме машини за всички видове сушени плодове с капацитет, подходящ за изискванията на клиентите. Също така предлагаме машини за печене на кафе с различни диаметри, както и машини за чипс, закуски и драже. За повече информация не се колебайте да се свържете с нас.
От 1960 г. нашият екип от шоколадови майстори произвежда хиляди шоколади всяка година, винаги спазвайки традицията на занаятчийството с търпение и уважение. La Royale Normande се ангажира с отличието, произвеждайки собствено пралине, което гарантира уникални и дълбоки вкусове за нас и за вас. Предимството на този подход е, че можем да следим рецептата на пралинето и качеството на готовия продукт.
Открийте Aloua, вашият надежден партньор за производство и износ на фурми Deglet Nour от Алжир, произхождащи от Бискра, несъмнено столицата на този емблематичен сорт. Ние предлагаме ключови решения, които ви позволяват да разпространявате нашите фурми под нашата марка Aloua или да създадете собствена марка, съобразена с вашите специфични нужди.
Нашата експертиза не се ограничава само до производс...
...Цвят: Махагон с медни отблясъци
Нос: Букет, който хармонично съчетава фини нотки на сушени цветя, ирис и люляк с топлината на захаросани плодове, мармалад и крем брюле. Подправена сладост, която разкрива дървесни аромати на препечен дъб и кутия за пури.
Вкус: Забележителна интензивност и ароматна сложност за гурме коняк, копринена текстура и изненадваща амплитуда.
Възраст на дегустация: около 15 години.
Предложения за дегустация: Чист като дижестив (между 20 ° и 25 °), в съчетание с шоколадови десерти или с добра пура.
...са приложими по заявка.
Предлагаме също биоразградима ламинация на клиента за възможността да направим опаковката "по-екологична" и разградима.
Премиум дизайн за опаковане на шоколадови бонбони, сладкиши, бисквити, сушени плодове, пакетчета чай, пакетчета кафе и много други.
Постоянен разделител: Поддържа продуктите на място
Вложка от картон: Прави опаковането рециклируемо
Биоразградима ламинация: Направи опаковката "по-зелена" и разградима...