Франция, Bellême
Добре дошли в света на шоколадерия Bataille, вашият шоколадов партньор за професионалните ви нужди. Нашето семейно предприятие е специализирано в производството на шоколади от висок клас, изработени с висококачествени съставки, за взискателни клиенти. Нашето майсторство и страст към шоколада се отразяват във всяко от нашите творения. Предлагаме широка гама от шоколади, за да отговорим на вашите н...
Франция, Rungis
Франция, Boissy Saint Leger
Майстор шоколадие на Вал де Марн от 1960 година. От три поколения семейството Janin произвежда шоколад по традиционен начин. Една от последните занаятчийски шоколадерии в Иль дьо Франс. Шоколадите са произведени от най-добрите какаови зърна и приготвени с голямо внимание, в съответствие с традицията от миналото. Chocolats Janin е работилница за производство на шоколад в 94, където Стефан Janin, шо...
Франция, Segonzac
SARL des 2 Puys е семейна компания, разположена в сърцето на Перигора, специализирана в производството на орехи от над 20 години. Със страст и умение отглеждаме сортовете Franquette BIO, Fernor и Chandler. Предлагаме широка гама от продукти, като сухи орехи, ядки, орехово масло, както и орехи в шоколадова обвивка. Опаковки: пакет 500гр, 1кг и мрежа 5кг. Нашите продукти от сорта Franquette са серт...
Франция, Saint Emilion
... ароматна сложност: малки черни плодове, ванилови и шоколадови нюанси. Хрупкав, мек, с фини танини, вкусът е хармоничен. » 2016 : WINE ENTHUSIAST : 91/100 « Кюве на excellence от това имение, това вино е чисто мерло. Вино, узряло с нотки на сочни черни плодове и опушени подправки, благодарение на стареенето в бъчви. Оставете това вино да отлежи, за да позволите на богатите танини да се омекотят и да се...
Франция, Geispolsheim
Франция, Malataverne
...Гâteau au nougat от 4 кг, нарязан на 20 порции, опаковани индивидуално (около 200 г). Да се предлага на тегло или на порция. бадеми, захар, мед, глюкозен сироп, пастьоризирани белтъци, облат (картофено нишесте, вода, растително масло), царевично брашно, натурални аромати. Съставки на плодовата паста от горски плодове: боровинки, ягоди, малини, киселина: лимонена киселина, стабилизатор: пектин. Ако има глазура: захар, хидрогенирани растителни мазнини, полуобезмаслено какао, емулгатор: соев лецитин, аромат: ванилия.
Франция, Montenay
Основана през 1986 г., VIJAYA® е френска марка. Семейна компания, нашата пионерска в био сектора, е специализирана в вноса и разпространението на био сушени плодове. Vijaya избира най-вкусните сортове и размери, което придава на плодовете уникална мекота. Благодарение на над 35 години устойчиви отношения с производителите и партньорите си, Vijaya предлага продукти с постоянно качество и развива де...
Франция, Saint Orens De Gameville
... плодове и тропичен подлес. Този шоколад е белязан от постоянен какаов вкус, подкрепен от много ярки плодови нюанси. Този шоколад Grand Cru произлиза от веригата Vietcacao, чиято първоначална цел е да подкрепи млади хора с увреждания, интегрирайки ги в какаовата индустрия. Дълго време пренебрегвана, културата на какаото преживява възраждане и нарастващ интерес във Виетнам. Днес, веригата Vietcacao...
Франция, Talant
...джандуя, маршмелоу, конфитюр от плодове... За декорация на чиния, продажба на брой или като декор за сватбена маса. Можете също така да използвате тази форма за рокля, за да създадете индивидуални десерти, малки мусови рокли, сладолед... Студен десерт, който ще изненада вашите гости! За продажба, препоръчваме опаковката с референция PLDOME, за елегантна презентация на шоколадовите изделия. Тази професионална шоколадова форма е изработена от инжекционен пластик, без бисфенол А. Състои се от 2 магнитни плочи. Този материал придава блясък. Референция: DRCP034 В наличност: 535 продукта...
Франция, Arles
...Maison Lesage Малки шоколадови палети с черен или млечен шоколад, покрити с хрупкави и блестящи сушени плодове (карамелизирани на сухо). Съставки: какаови зърна, захар, обезмаслено мляко на прах, соев лецитин, натурален аромат на ванилия, БАДЕМИ, ЛЕШНИЦИ, ФИСТАШКИ, ОРЕХИ.
Франция, Objat
През компанията LIMOUZI SAVEURS, нашата страст е да ви запознаем с чудесата на корезийския тероар, като измисляме рецепти, способни да ви изненадат и да ви зарадват. Винаги в търсене на новини, ние поставяме нашето ноу-хау на ваше разположение, за да ви предложим изискани и вкусни продукти. Гордеем се с ангажимента си да разработваме всички наши продукти в нашата производствена работилница в Обжа...
Франция, Etaples
...Наистина, това е нашата водеща линия. Разработихме 9 рецепти за шоколадови плънки, които са толкова вкусни, колкото и иновативни. Ще ги намерите в нашия откритий комплект от 9 шоколадови плънки! Съставки:Сушени плодове, захар, масло, сметана, черен шоколад, мляко, бял шоколад...
Франция, Feurs
...който се използва за глазура, пълнеж, включване и мрамориране "ripple". Това е карамел, който се избира, търсейки текстура и вкус, за да се характеризира и придаде силна идентичност на крайния продукт. Възможни приложения: • СЛАДОЛЕДИ • МЛЕЧНИ ДЕСЕРТИ • ШОКОЛАДИ • БИСКВИТИ • ПЕЧИВА • ШОКОЛАДОВИ И ЗЪРНЕНИ БАРОВЕ • СПЕЦИАЛИТЕТИ ОТ ПИВОВАРНИЦИ...
Франция, Issy-Les-Moulineaux
... баланс. Бутилка, която да се насладите с сирена с плесен или шоколадови десерти. Наслада от сложност и лакомство! Съдържание: 75cl Тип: Сладко натурално червено вино Остатъчни захари: 103g/L Сортове: 90% Гренаш, 5% Каринян и 5% Макабео AOC: Мори Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2050 Температура на сервиране: 14-16°C...
Франция, Montauroux
... интернет за актуализация на нови продукти и бърза диагностика в случай на сервиз. Захранване 220 V 2 kW. По избор, ERYKA може да получи 3D функция, позволяваща производството на 3D продукти и писане на текстове. Класически нож за рязане. Пневматичен нож за рязане (за рязане на бисквитките в контакт с плочата, за да останат бисквитките подредени след рязането). Устройство с диафрагма за бисквитки с много включвания (бадеми, сушени плодове, шоколадови стърготини и др.). Проста маса от инокс на колела. Дължина: 120 см Дълбочина: 96 см Височина: 93 см (135 см с масата) Тегло: 200 кг...
Франция, Épaignes
От 1960 г. нашият екип от шоколадови майстори произвежда хиляди шоколади всяка година, винаги спазвайки традицията на занаятчийството с търпение и уважение. La Royale Normande се ангажира с отличието, произвеждайки собствено пралине, което гарантира уникални и дълбоки вкусове за нас и за вас. Предимството на този подход е, че можем да следим рецептата на пралинето и качеството на готовия продукт.
Франция, Paris
Открийте Aloua, вашият надежден партньор за производство и износ на фурми Deglet Nour от Алжир, произхождащи от Бискра, несъмнено столицата на този емблематичен сорт. Ние предлагаме ключови решения, които ви позволяват да разпространявате нашите фурми под нашата марка Aloua или да създадете собствена марка, съобразена с вашите специфични нужди. Нашата експертиза не се ограничава само до производс...
Франция, Segonzac
...Цвят: Махагон с медни отблясъци Нос: Букет, който хармонично съчетава фини нотки на сушени цветя, ирис и люляк с топлината на захаросани плодове, мармалад и крем брюле. Подправена сладост, която разкрива дървесни аромати на препечен дъб и кутия за пури. Вкус: Забележителна интензивност и ароматна сложност за гурме коняк, копринена текстура и изненадваща амплитуда. Възраст на дегустация: около 15 години. Предложения за дегустация: Чист като дижестив (между 20 ° и 25 °), в съчетание с шоколадови десерти или с добра пура.
Франция, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE преоткрива класиките на шоколадовите сладкиши в стил бастиен. Това е цяла Корсика в шоколадови лакомства: деликатно съчетание между съкровищата на Острова на красотата и добрия шоколад, чрез мед, цитруси, лешници, съкровища от маки и емблематичните Канистрели, които ни връщат в детството и обещават изненадващи и новаторски вкусови преживявания. Преди няколко години сестрите Джа...
Франция, Peyruis
...Интериори ПЪРЖЕНИ ХРАНИ, ЯЙЦА, ПАСТА ОТ ПЛОДОВЕ, ПРАЛИНА, НУГАТ...
Франция, La Fouillade
Франция, Lys Haut Layon
... години Баланс: Ликьорен Съчетания с храни и вино: Перфектно ще съпътства фоа гра, ще се сервира с синьо сирене и шоколадови десерти. Може да се сервира и самостоятелно като дижестив. Веренки с круши и фоа гра, аумониера с фоа гра и шоколадови мусове. Размер: Двойно Гийо Височина: 100 до 120 м...
Франция, Passa
...50% Сира 40% Каринян 10% Гренаш Нуар Това вино, направено от сира, каринян и гренаш нуар, е събрано в оптимална зрялост. То произхожда от стари лозя, разположени на глинесто-пясъчни почви, в подножието на Алберите и върха Канигу. Нос с аромати на червени плодове и лакрица. В устата е кръгло и балансирано. Идеално е за ястия с сос, заек, дивеч, агнешко, или за зрели сирена и, разбира се, е прекрасно с шоколадови десерти. Сертификация: био...
Франция, Montayral
Компанията ROUCADIL е специализирана и призната в областта на съхранението и разпространението на сушени сини сливи, шоколадови сладкиши, с арманяк, сливова сметана, меки плодове, сушени кайсии и орехи от Перигор. Къщата Рукадил, производител и преработвател в сърцето на територията на сушената слива от Ажент. Разположена в самото сърце на региона на сушената слива, Къщата Рукадил вече повече от 120 години предава занаят, който се предава от поколение на поколение.
Франция, Villeneuve Sur Lot
...PRUNEAUX DE MENET е специалист в производството на Pruneau d'Agen, с, без костилка, пълнени, шоколадови, с вино, в сироп, в крем, в пулп без добавена захар. Свържете се с нас по имейл на MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Предлагаме сушени кайсии, ананаси, смокини, ягоди, манго. Тези плодове се присъединяват към боровинките (или кранбери), ябълки, круши, праскови, сушени папая, джинджифил и захаросани...
Франция, SERRES-CASTET
Ръчно изработени бонбони, фини шоколади, сушени плодове и бадеми, обвити в шоколад от високо качество. Асортимент от сладкарски изделия и шоколадови специалитети, включително известните ЗЛАТНИ ГРОЗДЕ, накиснати в изискани вина като Сотерн, Жюрансон... От 1945 г., когато шоколадерията е основана от Ги Вердие, третото поколение се стреми да подчертае благородния характер на своите продукти...
Франция, Souillac
... основата на вино, плодове, ядки, ратафия, ликьори от ядки, кестени, малини, карамели, шоколад с ванилия, мента, както и плодови кремове. Предлагат се и плодове в алкохол, баби, канелета, шоколадови сладости и подправки от югозапад, горчица и оцет с трюфел. Ние сме представени в винени магазини, деликатесни магазини като Hédiard и Fauchon, както и на масите на много звезди ресторанти във Франция и в чужбина.
Франция, Moyon
...Създадена през 1991 г., семейната компания Les Chevaliers d'Argouges от 2008 г. изнася по целия свят своите ръчно изработени шоколади. Les Chevaliers d'Argouges предлага на клиентите си кутии и опаковки с ръчно изработени шоколади, тюлки и менданти, захаросани плодове, детски сладости (като шоколадови бонбони) и био продукти от справедлива търговия (шоколади, оранжети или тюлки черен шоколад...
Франция, Toulouse
Компанията за шоколад е създадена през 1994 г. от Венсан Пуйело в Тулуза. Страстта и занаятчийският опит на Изабел и Венсан Пуйело са на разположение на вашата сладост! Ние произвеждаме пред хората в нашите магазини-ателета нашите шоколадови плочи, нашите фъджи, нашите шоколадови картини, нашите гигантски оранжети, нашите пралине скали, нашите шоколадови форми. Започваме производството на асортимент от шоколадово покрити сушени плодове през ноември в новия магазин на адрес 9 улица дю Тар.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play