Франция, La Cadière-D'azur
...В преход към биологично земеделие. Ръчно бране в касетки. Цялостно бране, Ферментация в терморегулирани инокс съдове, Пряко пресоване. Отлежаване в терморегулирани инокс съдове, Сливане, Традиционна коркова запушалка. ДЕГУСТАЦИЯ ОЧИ : Цвят на сьомга, наситен. НАС : Ароматен, интензивен, аромати на червени плодове, аромати на подправки. УСТА : Ароматен, интензивен, обемен, нотки на цитруси, нотки на червени плодове, нотки на грейпфрут, мек, структурирано тяло, добра интензивност, добра дълготрайност. Сортове: Clairette (5%) / Grenache (65%) / Mourvèdre (30%) Алкохол: 13% Обем: 75 cl...
Франция, Blanquefort Cedex
...Шато Клине, едно от най-престижните имения в апелацията, се намира в сърцето на лозята Померол. Фльор дьо Клине, "другото велико вино от Ш. Клине", създадено през 2006 г., всъщност е второто вино на Ш. Клине (въпреки че част от сока идва от съседни имения, избрани от Ронан Лаборд). Процесът на винификация и отлежаване се извършва в модерни изби от екипа на Клине, за да разкрие съкровищата на тази изключителна апелация.
Франция, Libourne
...От дълго време на върха на апелацията Померол, заедно с братовчед си и съсед Петрус, Тротаной е изключително привлекателно вино. То е едновременно дълбоко, мощно, фино и елегантно. Може да се подобри с отлежаване в продължение на десетилетия в големите реколти.
Франция, Port Brillet
...Опаковъчна трикотажна материя за месни четвъртинки, • Гейтове за готвене на колбаси, • Чанти за пушене и готвене, • Инфузери за отлежаване на вино.
Франция, Jarnac
... Competition…). Старо порто Този аромат произлиза от дългия процес на отлежаване. През всичките тези години, ракиите бавно се изпаряват и са необходими около три бутилки ракия, за да се произведе една бутилка Initiale Extra. Трюфел Влажните изби, с идентичен под от векове, в които отлежаваме Initiale Extra, позволяват на аромата на трюфел да се развива бавно. Ние отделяме особено внимание на тези изби...
Франция, Bordeaux
...История: Шато Бране-Кантенак е имение, разположено в лозята на Бордо, в апелацията Марго. Имот от 75 хектара, известен с елегантните и фини вина. BriO de Cantenac е второто вино на Шато Бране-Кантенак, разположено в сърцето на апелацията Марго. Сортове: 29% Каберне Совиньон, 62% Мерло, 9% Каберне Фран Винификация: Ръчно бране Отлежаване: дъбови бъчви (25% в нови бъчви за 75% в бъчви от предишно...
Франция, Cissac Medoc
...Младият Château LAMOTHE CISSAC Vieilles Vignes притежава дълбок пурпурен цвят. Голямо ароматно разнообразие с прекрасно равновесие между богатството на плодовете и новото дърво. Аромати на карамфил, подправки и светъл тютюн. Велико вино за отлежаване, щедро и мощно, притежаващо много елегантност. Нуждае се от време, за да се развие.
Франция, Brive La Gaillarde
...Преди известен като "Vin Paillé", този нектар дължи уникалния си характер на дълга традиция и контролирано отлежаване. Това е празнично вино! Реколта 2015, 14 °. Бутилка 50 cl.
Франция, Les Riceys
...СОРТОВЕ: 100 % ПИНО НОАР ВИНИФИКАЦИЯ: Частична малолактична ферментация. Отлежаване в изба в продължение на 5 години. СМЕСВАНЕ: 15 % резервно вино от перпетуална солера. ДОЗИРАНЕ: 10 г/л ДЕГУСТАЦИЯ: Тази купаж от чист Пино Ноар предлага аромати, съчетаващи бели цветя и цитруси. Вкусът е кръгъл и мек, с нотки на компот от плодове и ванилия, завършващ с дървесни нюанси. Този шампанско е подходящо за аперитив и през цялото време на хранене.
Франция, Laure-Minervois
... отлежаване в дъбови бъчви за нашите вина, отлежаване на общи утайки за белите (6 месеца) и мацерации над 6 седмици за червените. Работа с гроздето чрез гравитация, намаляване на сулфитите. Характерът на нашите вина: плод, удоволствие, контролирани и копринени танини. Нашите бутилки (визуал): цветни, те образуват фреска, поставени една до друга, творба на артист (изящни изкуства Париж). Посрещане: Gîte de France, за да споделим нашата страст. Нашата убеденост: биологично земеделие. Нашата цел: да не правим същото вино като съседа и да ви предложим момент на удоволствие.
Франция, Saint Loubes
Произходът на Гран Винс де Жиронд датира от 1820 г., когато е основана къщата De Luze, един от пионерите на бордоския пазар, който започва да бутилира вино и да го изнася по целия свят. Днес групата GVG обединява всички умения и инструменти за селектиране, смесване, отлежаване, бутилиране, съхранение, проектиране и търговия с велики вина. Със солидна репутация, Гран Винс де Жиронд заема място в...
Франция, Grezels
ДОМЕНЪТ ЛА БЕРАНЖЕРАЙ разполага с лозе на хълмове с площ от 30 хектара на 174 метра надморска височина. БЕРАНЖЕРАЙ произвежда и предлага три различни серии: традиционен Кахор (без дъб), Кахор с отлежаване (с дъб) и вино от страната на Лот - розе и червено.
Франция, Gevrey Chambertin
...Съседите на голямото крю Рюшот, Лес Шампоне е климат на височина, доста стръмен, разположен на около 280 м, с източно-североизточно изложение. Те не „излизат“ често в ръководството; ето възможността да ги откриете, чрез това тъмно червено вино с аромат на лакрица и мента, което се отваря при аерация на черни плодове и слива. Мощно, плътно, стегнато и дълго, това вино от 2011 г., отлежавало в нови бъчви, показва днес малко рязки танини, които предполагат отлежаване от поне пет години. То ще бъде страхотна бутилка, която би подхождала на филе от говеждо с морели.
Франция, Pernes Les Fontaines
... препоръчваме предварително материалите и продуктите, които ще бъдат използвани за максимален контрол на рисковете. THEMAS дистрибутира Clayver във Франция. Clayver е керамичен съд, проектиран специално за винопроизводство и отлежаване на вино, изработен ръчно в Италия. Материалът е непроницаем за течности, не са необходими допълнителни мерки като покритие или импрегниране. Неговата микропореста...
Франция, CHICHEE
...Светло жълт цвят с бели златисти отблясъци. Свеж, но доста дискретен нос, основно цветен. Лека минералност при аерация и деликатен нюанс на зелена ябълка. Вино с лекота и деликатност, доминирано в средата на устата от свежестта на цитрусите. Завършек с голяма финес и приятна текстура, балансирано и плодово. Прекрасна дълготрайност за цялостно и ефирно усещане. Съхранение и запазване: Може да се съхранява 5 години. Гастрономия: Сервирайте при температура 14°C. Съпътства риби, морски дарове и птици.
Франция, Marcolès
... се използва и в кулинарни приготовления. Голямата резерва е резултат от ферментацията на медове от местни производители (акация и глог), смесени с изворна вода, която се добива на около тридесет километра от мястото на производство. Изворна вода от Кантал, в сърцето на кестеновите гори на Кантал, разположени в южната част на Оверн. Многомесечно отлежаване и стареене в бъчви от кестеново дърво го...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play