... текстура.
Съчетавайте я с вашите ежедневни рецепти за традиционна кухня или я предлагайте на вашите гости, за да подчертаете различни ястия на основата на месо или колбаси.
Съставки: Вода, горчичени семена, оцет, сол, подправки, натурални аромати, консервант: натриев бисулфит.
Съществува също в кофи от 1,1 кг, 5 кг, 10 кг, 25 кг, както и в бидон с помпа от 3L.
...Избираме най-добрите парчета, за да приготвим нашите колбаси. Произхождащи от рамената, гърдите или шунката на свине, основно от Оверня или Рона-Алпи, всяко избрано месо влиза в умело съчетание. По този начин осигуряваме нежност и ароматна сила на всяка от нашите рецепти.
Напълването в естествени черва се извършва на ръка.
...Артизански сух колбас, ароматизиран с пипер от Еспелет AOP, чисто свинско от Югозападна Франция IGP, произхождащ от древна и традиционна рецепта от региона. Тази колбаса е изработена от постно месои мазнини от раменете на свинско от Югозападна Франция IGP, грубо смляно (точно 80% постно месои само 20% мазнина). Това позволява получаването на колбаси с вкусен аромат.
...Карусел за изложение с капацитет от 40 кошници. Максимално натоварване на кошница 2кг. Код на продукта: KIOSKREFRIGERE8204908 Global Service Innovation с радост ви представя охладителен автомат, идеален за продажба на всякакъв вид пресни продукти (месо, колбаси, готови ястия, сирена, млечни продукти, плодове и зеленчуци, риба, морски дарове, готови ястия и др.). Създайте своя автоматичен магазин...
...• Мазнина от коричка: повърхностна мазнина от корема
• Мазнина от обвивка: мазнина, получена от обрязване на корема
• Мазнини с или без кожа, ширина 21 см и максимална дебелина 1 см
• Суровини от одобрени кланици на ЕС
ПРИЛОЖЕНИЯ
• Мазнина: колбасарство, солене (месо за колбаси, плънки, пастети…)
• Кожи: шунки, шункови части…
ОПАКОВКА
• Мазнина: голям блок или блок в полиетиленова обвивка от...
...За креативни и оригинални презентации в витрина, заложете на тази чиния от ABS без BPA с хранително качество, използвана в месарници, пекарни, ресторанти, хотели, кетъринг...
Тази чиния за презентация в витрина е подходяща за всички видове храни, като месо, риба, колбаси, паста, салати, сосове, маринати или шоколад.
Спестете време и съхранявайте вашите приготвяния в тази чиния за презентация...
...Буше
плод с добре концентриран вкус и приятна свежест, благодарение на фините си подправъчни нотки
Съчетание с храна: колбаси, червено месо, дивеч, сирене с твърда или мека кора
Винарство: След ръчно бране, виното се поставя в малки бъчви, които позволяват бързо утаяване на утайките и микрооксигенация. Тези два аспекта водят до усъвършенстване на танините и предлагат типично вино за апелацията, с...
...Произвеждаме много модели на здрави и естетични дъски за рязане, подходящи за нарязване на колбаси, месо, риба, зеленчуци…
Тези изделия са изработени от масивно или сглобено дърво, ситопечатани или гравирани в зависимост от вашите нужди, и са обработени с масло за хранителна употреба.
...Всички наши свине са сертифицирани в биологично земеделие. Те се хранят с сертифицирани биологични зърнени култури от нашата ферма.
Нашето цяло или нарязано сушено свинско месо е опаковано вакуумно.
Гарантирано без лактоза и без нитритни соли.
Срок на годност: 3 месеца.
... Label Rouge месо. Ключовете към нашия успех са: вкус, баланс на ароматите и апетитна текстура!
С ноу-хау, предавано от поколение на поколение, продуктите се приготвят по рецепти в най-чистата традиция. Компанията е горда да предлага натурални продукти на своите потребители.
От 2021 г. Conserverie du Sud получава сертификация IFS версия 8. IFS FOOD е международен стандарт, който позволява оценка на съответствието на продуктите и процесите по отношение на безопасността и качеството на храните.
SONATRADE е компания за внос и износ, специализирана в свежи и замразени месни продукти. Нашата цел е да слушаме внимателно нашите клиенти, за да определим техните нужди и да предоставим отговори по отношение на проследимост, специфика (спазване на техническите изисквания), обслужване и качество на продукта. Това преминава през строга политика за качество и редовен контрол на нашите доставчици и партньори.
... отношение на протеиновото и хранително съдържание на месото. Затова не произвеждаме продукти на базата на МОМ.
Ние предлагаме говеждо, пилешко, телешко, агнешко и халал колбаси.
Нашите продукти са налични в прясно или замразено състояние.
Гордеем се, че продаваме халал месо или птиче месо от Франция и Европа, които са сертифицирани Achahada.
...Фермерите от Аргоа са създадени през 1975 г. от колектив от около двадесет участници, вдъхновени от убеждението си в потенциала на сектора на "птиците с червен етикет". С течение на годините тази инициатива се разширява, за да включи три други сектора: "птици с червен етикет" през 1983 г., "свине с червен етикет" през 1988 г., "свине с червен етикет" през 2006 г. и "заешко месо с червен етикет...
...Orient’hal Market е френска компания, специализирана в търговията и доставката на халал сертифицирани продукти. Чрез нашата марка "Authentic & Halal" предлагаме широка гама от висококачествени пресни продукти, като птиче месо с Label Rouge сертификат, патица, фоа гра, заек, панировъчни продукти, колбасии др.
Нашата марка се търгува във Франция, в Европа и също така международно, в ОАЕ, в Африка...
Специалист в търговията с прясно месои субпродукти от говеждо, телешко, агнешко и свинско, както и с глобални говежди меса и изключителни меса.
Предлагаме оферта, адаптирана към нашите клиенти, за да отговорим най-добре на нуждите на месарите, колбасарите, кетъринг компаниите, голямата търговия и ресторантите.
Благодарение на тясното сътрудничество с нашите доставчици, нашите клиенти се възползват от гарантирана свежест и изключително качество на продуктите.
Стратегическото ни местоположение на националния интересен пазар (MIN) в Рунжис ни позволява да доставяме ежедневно в цяла Франция.
Компанията BERJAC е специализирана в търговия на едро с меса и риби, насочена към професионалисти в ресторантьорството (ресторантьори, месари, кетъринг, хранителни магазини, малки общности) и осигурява магазинна услуга и извършва доставки в Лоара-Атлантик, Вандея, Мейн и Лоара: меса (говеждо, телешко, агнешко, свинско), вътрешности, колбаси, птици, пресни продукти (плодове и зеленчуци, хранителни стоки), риби.
Компанията BERJAC принадлежи на семейната група CADEGAU: дейност в BtoB с пресни продукти (месои риба) в Нант (Berjac), Рен (TG Viandes и Marée) и Сомюр (Savia).
... семейни рецепти чрез независима продукция през 1986 г.
През 1998 г. това семейно предприятие придобива ново измерение и залага на бъдещето: прехвърляне на производственото звено, за да се справи с увеличаването на производството, в модерно звено на територията на индустриалната зона на ябълката в Ревел, замислено и проектирано в съответствие с изискванията на европейските стандарти.
Днес, продуктовата гама на Revelois се е обогатила с други тероари: този на Жер и Тарн и Гарон, които ви каним да откриете...
Revelois: това е също екип от 9 техници и производство от 1.000.000 продукта годишно.
SARL Marassé предлага услуга за рязане и опаковане на месо в Югозападна Франция. Нашата работилница прецизно и ефективно нарязва и опакова вашето месо, за да ви гарантира месо, готово за продажба и консумация. Също така трансформираме говеждо и овче месо в зависимост от вашето запитване (стек, колбасии др.)
Възможно е да предложим на нашите клиенти в ресторантьорството, домове за стари хора или...
...Експлоатация на поликултура и животновъдство. Произвеждаме мляко, говеждо и свинско месо. Преработваме свинете си в вкусни колбасии предлагаме касетки с месо. Нашите продукти се изработват в одобрен колективен лабораторен център. '' Някои от нашите специалитети'': Селска малка наденица, подправена с див чесън и домати; черен суджук, приготвен с традиционните "чонци", лук, бял шунка, прост с коричка.
... завод в Ножан-сюр-Уаз, нашето чorizo "Произведено във Франция" е специалитет на основата на свинско месо, съчетано с подправки според уникална рецепта, която е направила нашето чorizo известно.
Нашите продукти: Сух колбас от шунка, Чorizo от врат, Чоризо пръчици, Чorizo PP D32 пръчка, Нарязано чorizo, Кубчета чorizo, Чоризо трохи, Чorizo cular, Чorizo cular D70, Нарязано чorizo cular, Чorizo D 55...
Свинското месо е нашата работа. Ние сме дори специалисти. Но преди 30 години решихме да правим свинско по различен начин. Свинско от високо качество, месна порода, произхождащо от местна верига и произведено според точни спецификации (свинско Label Rouge на слама, свинско Bleu-Blanc-Cœur и сертифицирано, а скоро и био свинско). Правим вкусни продукти за голямо удоволствие на нашите небца, но също...
... селекция на продукти в B to B. Нашите основни продукти са: зряло месо, говеждо от Галисия, Angus, говеждо от Кобе и други. Нашите основни клиенти са стейкхаусите, ресторантите, желаещи да предлагат "престижни" меса, и традиционните месарници.
... предложи продукти, изработени с най-голямо внимание, според стари традиционни рецепти.
За да споделим изключителността, най-ценните парчета свинско и говеждо месо са строго подбрани и сортирани. Подправките са резултат от уникални приготовления и смеси, изцяло ръчно изработени.
Нашата производствена лаборатория притежава санитарен сертификат, издаден от DDPP на Рона, в съответствие с действащото...
LCB FOOD SAFETY предоставя анализи, консултации и обучения по безопасност на храните и произвежда хигиенни и дезинфекционни продукти за агро-хранителния сектор (Фуражи и съхранение; Птицевъдство; Свиневъдство; Инкубатори; Готови ястия; Млечни продукти; Съхранение; Транспорт; Месо, колбасии месни продукти) и здравеопазването. Нашият опит в начините на замърсяване на въздуха и повърхностите ни...
Компанията е основана през 1984 г. при закупуването на малко местно предприятие за колбаси в Ариеж. В продължение на много години семейството Команж се занимава с препродажба на качествени колбасни изделия. И именно през 2000 г., в началото на новия век, благодарение на дългогодишния ни опит в преработката на свинско месо, решаваме да станем производители. Родена е колбасарницата Команж. Днес е...
Основана през 1956 г., компанията OBERTI е специализирана в производството на колбасии солени меса. С 60 години опит, OBERTI съчетава занаятчийски умения, стари рецепти и съвременни технологии. Месото, използвано за производството на колбасии солени меса, е качествено регионално месо. Компанията произвежда и предлага наденица, коппа, бекон, солени и сушени шунки и др.
Maison Alpin
La Salaison familiale
Maison Alpin произвежда и разпространява продукти от савойската кухня вече повече от 30 години в Амани, Висша Савоя.
Онлайн продажба на:
- традиционни пушени колбаси
- сухи салами
- наденички
- диоти
- сухи шунки
- свинско месо от високо качество.
В Maison Alpin искаме с една хапка да ви разкрием истинския вкус на савойската душа. Нито повече, нито по-малко...
Производител на андойлети за големи търговски вериги, РХД, обществено хранене, търговци на едро, централи за покупки. Производител на андойлети La Saumuroise, андойлети Bonbergel и андойлети Champenoises от чисто свинско месо. Андоили от страната 100% свинско месо, опаковани вакуумно. Андоили La Saumuroise 100% свинско месо, опаковани вакуумно. Производител на бял суджук по стара рецепта, свинска колбасарска продукция с ниско съдържание на мазнини, опакована вакуумно. Андойлети с Saumur Champigny, опаковани вакуумно. Производител на колбаси за големи търговски вериги, РХД...
Групата Кооператив LUR BERRI предлага широка гама от растителни и животински продукти от своите членове. Групата предлага качествени продукти с майсторство, произведено в Страната на баските. Групата създава връзка между земеделците и потребителите и позволява укрепването на регионалното предлагане, като го споделя с други участници.