Франция, Mietesheim
... текстура. Съчетавайте я с вашите ежедневни рецепти за традиционна кухня или я предлагайте на вашите гости, за да подчертаете различни ястия на основата на месо или колбаси. Съставки: Вода, горчичени семена, оцет, сол, подправки, натурални аромати, консервант: натриев бисулфит. Съществува също в кофи от 1,1 кг, 5 кг, 10 кг, 25 кг, както и в бидон с помпа от 3L.
Франция, Saint-André-Le-Puy
...Избираме най-добрите парчета, за да приготвим нашите колбаси. Произхождащи от рамената, гърдите или шунката на свине, основно от Оверня или Рона-Алпи, всяко избрано месо влиза в умело съчетание. По този начин осигуряваме нежност и ароматна сила на всяка от нашите рецепти. Напълването в естествени черва се извършва на ръка.
Съответстващи продукти
сосиски от Оверня
сосиски от Оверня
Франция, Lyon
...Артизански сух колбас, ароматизиран с пипер от Еспелет AOP, чисто свинско от Югозападна Франция IGP, произхождащ от древна и традиционна рецепта от региона. Тази колбаса е изработена от постно месо и мазнини от раменете на свинско от Югозападна Франция IGP, грубо смляно (точно 80% постно месо и само 20% мазнина). Това позволява получаването на колбаси с вкусен аромат.
Франция, Saint Marcel Les Valence
...Карусел за изложение с капацитет от 40 кошници. Максимално натоварване на кошница 2кг. Код на продукта: KIOSKREFRIGERE8204908 Global Service Innovation с радост ви представя охладителен автомат, идеален за продажба на всякакъв вид пресни продукти (месо, колбаси, готови ястия, сирена, млечни продукти, плодове и зеленчуци, риба, морски дарове, готови ястия и др.). Създайте своя автоматичен магазин...
Франция, Pleucadeuc
...• Мазнина от коричка: повърхностна мазнина от корема • Мазнина от обвивка: мазнина, получена от обрязване на корема • Мазнини с или без кожа, ширина 21 см и максимална дебелина 1 см • Суровини от одобрени кланици на ЕС ПРИЛОЖЕНИЯ • Мазнина: колбасарство, солене (месо за колбаси, плънки, пастети…) • Кожи: шунки, шункови части… ОПАКОВКА • Мазнина: голям блок или блок в полиетиленова обвивка от...
Франция, Livry Gargan
...За креативни и оригинални презентации в витрина, заложете на тази чиния от ABS без BPA с хранително качество, използвана в месарници, пекарни, ресторанти, хотели, кетъринг... Тази чиния за презентация в витрина е подходяща за всички видове храни, като месо, риба, колбаси, паста, салати, сосове, маринати или шоколад. Спестете време и съхранявайте вашите приготвяния в тази чиния за презентация...
Франция, Auxerre
...Буше плод с добре концентриран вкус и приятна свежест, благодарение на фините си подправъчни нотки Съчетание с храна: колбаси, червено месо, дивеч, сирене с твърда или мека кора Винарство: След ръчно бране, виното се поставя в малки бъчви, които позволяват бързо утаяване на утайките и микрооксигенация. Тези два аспекта водят до усъвършенстване на танините и предлагат типично вино за апелацията, с...
Франция, Vertolaye
...Произвеждаме много модели на здрави и естетични дъски за рязане, подходящи за нарязване на колбаси, месо, риба, зеленчуци… Тези изделия са изработени от масивно или сглобено дърво, ситопечатани или гравирани в зависимост от вашите нужди, и са обработени с масло за хранителна употреба.
Франция, La Fouillade
...Всички наши свине са сертифицирани в биологично земеделие. Те се хранят с сертифицирани биологични зърнени култури от нашата ферма. Нашето цяло или нарязано сушено свинско месо е опаковано вакуумно. Гарантирано без лактоза и без нитритни соли. Срок на годност: 3 месеца.
Франция, Rabastens De Bigorre
... Label Rouge месо. Ключовете към нашия успех са: вкус, баланс на ароматите и апетитна текстура! С ноу-хау, предавано от поколение на поколение, продуктите се приготвят по рецепти в най-чистата традиция. Компанията е горда да предлага натурални продукти на своите потребители. От 2021 г. Conserverie du Sud получава сертификация IFS версия 8. IFS FOOD е международен стандарт, който позволява оценка на съответствието на продуктите и процесите по отношение на безопасността и качеството на храните.
Франция, Bassussarry
SONATRADE е компания за внос и износ, специализирана в свежи и замразени месни продукти. Нашата цел е да слушаме внимателно нашите клиенти, за да определим техните нужди и да предоставим отговори по отношение на проследимост, специфика (спазване на техническите изисквания), обслужване и качество на продукта. Това преминава през строга политика за качество и редовен контрол на нашите доставчици и партньори.
... отношение на протеиновото и хранително съдържание на месото. Затова не произвеждаме продукти на базата на МОМ. Ние предлагаме говеждо, пилешко, телешко, агнешко и халал колбаси. Нашите продукти са налични в прясно или замразено състояние. Гордеем се, че продаваме халал месо или птиче месо от Франция и Европа, които са сертифицирани Achahada.
Франция, Ploufragan
...Фермерите от Аргоа са създадени през 1975 г. от колектив от около двадесет участници, вдъхновени от убеждението си в потенциала на сектора на "птиците с червен етикет". С течение на годините тази инициатива се разширява, за да включи три други сектора: "птици с червен етикет" през 1983 г., "свине с червен етикет" през 1988 г., "свине с червен етикет" през 2006 г. и "заешко месо с червен етикет...
Франция, Sainte-Luce-Sur-Loire
...Orient’hal Market е френска компания, специализирана в търговията и доставката на халал сертифицирани продукти. Чрез нашата марка "Authentic & Halal" предлагаме широка гама от висококачествени пресни продукти, като птиче месо с Label Rouge сертификат, патица, фоа гра, заек, панировъчни продукти, колбаси и др. Нашата марка се търгува във Франция, в Европа и също така международно, в ОАЕ, в Африка...
Франция, Rungis Cedex
Специалист в търговията с прясно месо и субпродукти от говеждо, телешко, агнешко и свинско, както и с глобални говежди меса и изключителни меса. Предлагаме оферта, адаптирана към нашите клиенти, за да отговорим най-добре на нуждите на месарите, колбасарите, кетъринг компаниите, голямата търговия и ресторантите. Благодарение на тясното сътрудничество с нашите доставчици, нашите клиенти се възползват от гарантирана свежест и изключително качество на продуктите. Стратегическото ни местоположение на националния интересен пазар (MIN) в Рунжис ни позволява да доставяме ежедневно в цяла Франция.
Франция, Nantes
Компанията BERJAC е специализирана в търговия на едро с меса и риби, насочена към професионалисти в ресторантьорството (ресторантьори, месари, кетъринг, хранителни магазини, малки общности) и осигурява магазинна услуга и извършва доставки в Лоара-Атлантик, Вандея, Мейн и Лоара: меса (говеждо, телешко, агнешко, свинско), вътрешности, колбаси, птици, пресни продукти (плодове и зеленчуци, хранителни стоки), риби. Компанията BERJAC принадлежи на семейната група CADEGAU: дейност в BtoB с пресни продукти (месо и риба) в Нант (Berjac), Рен (TG Viandes и Marée) и Сомюр (Savia).
Франция, Revel
... семейни рецепти чрез независима продукция през 1986 г. През 1998 г. това семейно предприятие придобива ново измерение и залага на бъдещето: прехвърляне на производственото звено, за да се справи с увеличаването на производството, в модерно звено на територията на индустриалната зона на ябълката в Ревел, замислено и проектирано в съответствие с изискванията на европейските стандарти. Днес, продуктовата гама на Revelois се е обогатила с други тероари: този на Жер и Тарн и Гарон, които ви каним да откриете... Revelois: това е също екип от 9 техници и производство от 1.000.000 продукта годишно.
Франция, Layrac
SARL Marassé предлага услуга за рязане и опаковане на месо в Югозападна Франция. Нашата работилница прецизно и ефективно нарязва и опакова вашето месо, за да ви гарантира месо, готово за продажба и консумация. Също така трансформираме говеждо и овче месо в зависимост от вашето запитване (стек, колбаси и др.) Възможно е да предложим на нашите клиенти в ресторантьорството, домове за стари хора или...
Франция, Courcelles
...Експлоатация на поликултура и животновъдство. Произвеждаме мляко, говеждо и свинско месо. Преработваме свинете си в вкусни колбаси и предлагаме касетки с месо. Нашите продукти се изработват в одобрен колективен лабораторен център. '' Някои от нашите специалитети'': Селска малка наденица, подправена с див чесън и домати; черен суджук, приготвен с традиционните "чонци", лук, бял шунка, прост с коричка.
Франция, Saint-Berthevin
... - Продукти от птици - Фермерско пиле - Кокет - Пъдпъдък - Петел - Заек - Патка (цяла, млада, филе, маншет, бут ...) - Мазна патка (магре, фоа гра) - Индийка - Разфасовки от индийка - Продукти от индийка - Кебап - Колбаси - Гълъб - Дивеч - Печива / Хляб - Масло - ...
Франция, Nogent Sur Oise
... завод в Ножан-сюр-Уаз, нашето чorizo "Произведено във Франция" е специалитет на основата на свинско месо, съчетано с подправки според уникална рецепта, която е направила нашето чorizo известно. Нашите продукти: Сух колбас от шунка, Чorizo от врат, Чоризо пръчици, Чorizo PP D32 пръчка, Нарязано чorizo, Кубчета чorizo, Чоризо трохи, Чorizo cular, Чorizo cular D70, Нарязано чorizo cular, Чorizo D 55...
Франция, Coudray Au Perche
Свинското месо е нашата работа. Ние сме дори специалисти. Но преди 30 години решихме да правим свинско по различен начин. Свинско от високо качество, месна порода, произхождащо от местна верига и произведено според точни спецификации (свинско Label Rouge на слама, свинско Bleu-Blanc-Cœur и сертифицирано, а скоро и био свинско). Правим вкусни продукти за голямо удоволствие на нашите небца, но също...
Франция, Chemy
... селекция на продукти в B to B. Нашите основни продукти са: зряло месо, говеждо от Галисия, Angus, говеждо от Кобе и други. Нашите основни клиенти са стейкхаусите, ресторантите, желаещи да предлагат "престижни" меса, и традиционните месарници.
Франция, Rillieux La Pape
... предложи продукти, изработени с най-голямо внимание, според стари традиционни рецепти. За да споделим изключителността, най-ценните парчета свинско и говеждо месо са строго подбрани и сортирани. Подправките са резултат от уникални приготовления и смеси, изцяло ръчно изработени. Нашата производствена лаборатория притежава санитарен сертификат, издаден от DDPP на Рона, в съответствие с действащото...
Франция, Boz
LCB FOOD SAFETY предоставя анализи, консултации и обучения по безопасност на храните и произвежда хигиенни и дезинфекционни продукти за агро-хранителния сектор (Фуражи и съхранение; Птицевъдство; Свиневъдство; Инкубатори; Готови ястия; Млечни продукти; Съхранение; Транспорт; Месо, колбаси и месни продукти) и здравеопазването. Нашият опит в начините на замърсяване на въздуха и повърхностите ни...
Франция, Pamiers
Компанията е основана през 1984 г. при закупуването на малко местно предприятие за колбаси в Ариеж. В продължение на много години семейството Команж се занимава с препродажба на качествени колбасни изделия. И именно през 2000 г., в началото на новия век, благодарение на дългогодишния ни опит в преработката на свинско месо, решаваме да станем производители. Родена е колбасарницата Команж. Днес е...
Франция, Lacaune
Основана през 1956 г., компанията OBERTI е специализирана в производството на колбаси и солени меса. С 60 години опит, OBERTI съчетава занаятчийски умения, стари рецепти и съвременни технологии. Месото, използвано за производството на колбаси и солени меса, е качествено регионално месо. Компанията произвежда и предлага наденица, коппа, бекон, солени и сушени шунки и др.
Франция, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin произвежда и разпространява продукти от савойската кухня вече повече от 30 години в Амани, Висша Савоя. Онлайн продажба на: - традиционни пушени колбаси - сухи салами - наденички - диоти - сухи шунки - свинско месо от високо качество. В Maison Alpin искаме с една хапка да ви разкрием истинския вкус на савойската душа. Нито повече, нито по-малко...
Франция, MONTREUIL BELLAY
Производител на андойлети за големи търговски вериги, РХД, обществено хранене, търговци на едро, централи за покупки. Производител на андойлети La Saumuroise, андойлети Bonbergel и андойлети Champenoises от чисто свинско месо. Андоили от страната 100% свинско месо, опаковани вакуумно. Андоили La Saumuroise 100% свинско месо, опаковани вакуумно. Производител на бял суджук по стара рецепта, свинска колбасарска продукция с ниско съдържание на мазнини, опакована вакуумно. Андойлети с Saumur Champigny, опаковани вакуумно. Производител на колбаси за големи търговски вериги, РХД...
Франция, Aicirits Camou Suhast
Групата Кооператив LUR BERRI предлага широка гама от растителни и животински продукти от своите членове. Групата предлага качествени продукти с майсторство, произведено в Страната на баските. Групата създава връзка между земеделците и потребителите и позволява укрепването на регионалното предлагане, като го споделя с други участници.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play