...Насладете се на този вкусен свински филе с мащерка от Мароко и две горчици за двама, вдъхновен от най-добрите бистра. Внимателно приготвено с месо от свинско с произход Франция, тази рецепта е без оцветители, без изкуствени аромати и без консерванти.
... фини утайки.
Дегустация: Неговият бледо розов цвят с нюанси на синьо напомня на розовия лист. Ароматите са удивително интензивни, предвид лекотата на цвета му. Те напомнят на малки червени плодове и нарязан сено. Вкусът е кръгъл, освежаващ.
Розе Фратичело е вино за жажда, аперитив, което съпътства тапас, салати и колбаси.
Смело комбинирайте с филеминьон с градински чай, задушено телешко с маслини, гриловани агнешки котлети или печено пиле.
...Нашата гама полусолени продукти предлага големите класики на месарството, а именно: свински джолан, гърди, рамо,... и пушени по старинния метод.
Тя също така включва комплекти за приготвяне на зимни ястия, асортименти от кисело зеле, малко солено с леща, гювеч, рамо по дяволски и др.
Не забравяме и за приятните моменти с пушеното филеминьон по старинния метод.
EURODIS, вашият търговец на едро на изключително месо в Рунжис, предлага селекция като доставчик на висококачествени меса, която отговаря на изискванията на месарите и най-големите ресторанти.
EURODIS, специалист по изключителни меса, се занимава с търговия на едро на изключително месо и предлага луксозни меса, като изключително говеждо месо, например Wagyu, говеждо от Кобе и други месни породи.
...придружава вашите предястия (пастет в тесто или хапка кралица), меса (агнешко ребро, филеминьон или печена пилешка), риби (лампрая по бордоски) и вегетариански ястия (на основата на гъби като манатарка и трюфел).
Око: дълбок гранатов пурпур.
Съвет на енолога: да се сервира на 16-18°C.
Съдържание на алкохол: 14%.
Време на съхранение: 22 години.
Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl.
Дomaine: Château Haut-Brion.
Апелация: Pessac-Léognan.
Реколта: 2018.
Култура: Традиционна.
Етикет: Контролирано наименование на произход.
...ребра без кост от страната, стек без кост, лондонски бройл от долната част, печено от долната част, стек от ребро на готвача, точка от гърдите, печено от раменната част, нежно рамо, печено от кръст, филеминьон, печено от задната част, къси ребра, пържола от шия, филе от гърба, печено от филе, Т-образно, цяло гърди, стек от горната част на гърба и др.
Детайли за доставка:
Метод на доставка: 40 ФТ...