...Вкусен прах за горещ шоколад с парченца черен шоколад (какао: минимум 88%) с кокосова захар. Интензивен шоколадов вкус.
Произход на какаовите зърна: Доминиканска република
Начин наприготвяне
Сварете мляко или растителна напитка в тенджера и добавете 2 до 3 чаени лъжички прах SoChoco на чаша. Разбъркайте за няколко секунди, докато получите желания горещ шоколад.
Съставки: кокосова захар*, какаов...
...Съставки: захар, мляко на прах, какао на прах, млечен шоколад, черен шоколад.
Загрейте 500 г вода и изсипете съдържанието на буркана. Оставете да къкри 5 минути, като разбърквате от време на време.
Референция: CHOCHAUD...
... качествено кокосово брашно, което придава тропически и ароматен нюанс.
Съвети за Употреба:
"Sucre à la Noix de Coco" е идеален за подслаждане на вашите йогурти, десерти, горещи напитки и много други. Неговата фина текстура и екзотичен аромат добавят сладък и ароматен нюанс към всичките ви кулинарни творения.
Идеален за:
- Приготвянена десерти, торти и сладкиши.
- Подслаждане на горещи напитки като кафе, чай или горещ шоколад.
- Придаване на тропически нюанс на любимите ви рецепти.
Референтен номер:SUCRE0013A...
...K2 Garden предлага свеж тамаринд от Танзания.
Този бобов плод е отлична съставка за различни ястия, за приготвянена сосове и напитки. Използва се като съставка при производството нашоколад, бонбони и други сладкарски изделия, концентрирани пасти.
Тамариндът е богат на витамини, минерали, антиоксиданти и е полезен за укрепване на имунната система. Продуктът е напълно вегетариански, диетичен...
...безквасен хляб (вода, нишесте, зехтин), ЯЙЧЕН БЕЛТЪК, натурален ванилов екстракт.
Начин наприготвяне: Медът и глюкозният сироп се варят в котел, добавя се яйчен белтък, след което се добавя сварената захар и бадемите. Добавят се какао, портокалови кори и ванилия.
Алергени: бадеми, яйца, възможни следи от ядки.
Всички наши нуги са гарантирано БЕЗ ГЛУТЕН.
...Изчистен и модерен, създайте оригинални шоколади с нашата форма за шоколад Коледа Дует на Дядо Коледа, незаменима за празниците и Коледа! За приготвянена вкусни шоколади за пълнене или за декориране на вашите витрини.
Тази форма за шоколад Коледа е в 2 части. Да се използва с шоколадови щипки. Основата на тази форма за шоколад е отворена.
Съставена от инжекционен пластмаса, без бисфенол А...
...Цялата ароматика и сила на какаото са концентрирани в този фин прах.
Той е идеален за приготвянена горещ шоколад за витаминозни закуски.
Този какаов прах може също да се използва за печене.
Алергени Произведено в работилница, използваща ядки, яйца, мляко, соя и сусам.
Съставки: 100% какаови зърна...
...Референтен номер
9990000014781
Тези палети от черен шоколад с покритие с 74% какао са идеални за приготвянена вашите десерти.
Този мощен черен шоколад с минимум 74% какао е вкусен и лесен за дозиране и претегляне благодарение на формата си на палети. Той е перфектен за приготвянена вашите десерти и торти, изискващи високо съдържание нашоколад (фондю, крем…)
Съвети за дегустация
Шоколад за покритие за сладкарство.
Да се съхранява на хладно и сухо място, защитен от светлина.
Съставки
Тръстикова захар*, какаова паста*, какаово масло*
*произведен от биологично земеделие...
... 2 x 2 литра
Номинална мощност 2.4 KW – 1HP
Тропически кондензатор до 46 °C
Хладилен агрегат Made In France, херметична единица (марка Tecumseh) 2446 тропически
230 V монофазен.
Производство: 180 порции по 80 гр сладолед на час
Опции:
Кондензатор с вода
Двойна кондензация Въздух/Вода
Двигател Leroy-Somer (Франция)
Изолиращ капак
Корпус от неръждаема стомана
С тази машина за италиански сладолед, искахме да опитаме рецептата за италиански сладолед с бял шоколад и кокос. Няма да можете да устоите!
...Чийзкейк Ренет Череша Чили
Рецепта за 6 души
● 75 г масло
● 1 буркан конфитюр Ренет Корс Череша & Чили от Еспелет O Mà!
● 2 с.л. меласа
● 175 г Cukizzi Castagna Лешници Шоколадна мляко O Mà!
● 150 г течна сметана с 35% масленост
● 300 г крема сирене
● 50 г захар
● 200 г извара
Разтопете маслото и меласата с натрошените Cukizzi O Mà!. Изсипете в дъното на формичките и поставете в...
...ТЪМЕН Шоколад
Перфектен за приготвянена бисквити.
СЪСТАВКИ: 0
МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА СЛЕДИ ОТ ЯДКИ, ГЛУТЕН И МЛЯКО. Да се съхранява на хладно и сухо място, между 15 и 18 °C.
... предлагаме също така и висококачествени инструменти за приготвянена сладкиши и шоколад. Качеството и прецизността са гарантирани.
Ще намерите и всичко необходимо за работа с тесто: точилки, разбивачи, резачки за тесто, формички и др...
Също така ви предоставяме всичко необходимо за лесно приготвянена равиоли.
Накрая, предлагаме и секция "пицария", в която ще намерите лопати за пица, тави за пица, резачки и професионални кутии за съхранение на вашите теста!
... ястия, които не понасят пряк контакт с източника на топлина, като яйца на мляко.
- за разтопяване на определени храни без да ги изгорите, като шоколад.
Принципът: съдът, съдържащ приготвянето, се поставя в друг съд, напълнен с вода. Именно този съд, напълнен с вода, ще разпространява топлината и ще готви приготвянето.
Мощност: 1200 W / 230 V
Размери: Ш 338 x Д 540 x В 248 мм
Тегло: 10,3 кг...
... произлиза от контролираното действие на топлината върху хранителни захари. Под формата на течност или твърд, той придава по-слабо или по-силно изразен карамелен вкус в зависимост от крайното изискване. В зависимост от начина наприготвяне, могат да се намерят карамели с меден, традиционен или силен вкус.
... конфекция, шоколад, сладолед и ресторантьорство.
Базирани в Yssingeaux (Haute-Loire), нашият обект разполага с лаборатория и екип, посветен на разработването на индивидуални продукти. Благодарение на специфичната си експертиза, тази лаборатория ни позволява да се отличаваме и да разкриваме нашето ноу-хау чрез различни средства, като сензорната експертиза на нашите екипи, техническите умения в...
... сладолед, както и за производството на гранита. Нашият избор от оборудване и продукти гарантира качеството и свежестта на готовите изделия. В допълнение, ние предоставяме препарати, миксери и форми, специално проектирани за индустрията на сладоледите, помагайки за създаването на перфектни замразени десерти по текстура и вкус.
Освен сладоледите, нашият каталог включва машини за шоколад, капучино...