Франция, Brignais
...Вкусен прах за горещ шоколад с парченца черен шоколад (какао: минимум 88%) с кокосова захар. Интензивен шоколадов вкус. Произход на какаовите зърна: Доминиканска република Начин на приготвяне Сварете мляко или растителна напитка в тенджера и добавете 2 до 3 чаени лъжички прах SoChoco на чаша. Разбъркайте за няколко секунди, докато получите желания горещ шоколад. Съставки: кокосова захар*, какаов...
Франция, Furiani
...Съставки: захар, мляко на прах, какао на прах, млечен шоколад, черен шоколад. Загрейте 500 г вода и изсипете съдържанието на буркана. Оставете да къкри 5 минути, като разбърквате от време на време. Референция: CHOCHAUD...
Франция, Arengosse
... качествено кокосово брашно, което придава тропически и ароматен нюанс. Съвети за Употреба: "Sucre à la Noix de Coco" е идеален за подслаждане на вашите йогурти, десерти, горещи напитки и много други. Неговата фина текстура и екзотичен аромат добавят сладък и ароматен нюанс към всичките ви кулинарни творения. Идеален за: - Приготвяне на десерти, торти и сладкиши. - Подслаждане на горещи напитки като кафе, чай или горещ шоколад. - Придаване на тропически нюанс на любимите ви рецепти. Референтен номер:SUCRE0013A...
Франция, Rouen
...K2 Garden предлага свеж тамаринд от Танзания. Този бобов плод е отлична съставка за различни ястия, за приготвяне на сосове и напитки. Използва се като съставка при производството на шоколад, бонбони и други сладкарски изделия, концентрирани пасти. Тамариндът е богат на витамини, минерали, антиоксиданти и е полезен за укрепване на имунната система. Продуктът е напълно вегетариански, диетичен...
Франция, Montelimar
...безквасен хляб (вода, нишесте, зехтин), ЯЙЧЕН БЕЛТЪК, натурален ванилов екстракт. Начин на приготвяне: Медът и глюкозният сироп се варят в котел, добавя се яйчен белтък, след което се добавя сварената захар и бадемите. Добавят се какао, портокалови кори и ванилия. Алергени: бадеми, яйца, възможни следи от ядки. Всички наши нуги са гарантирано БЕЗ ГЛУТЕН.
Франция, Talant
...Изчистен и модерен, създайте оригинални шоколади с нашата форма за шоколад Коледа Дует на Дядо Коледа, незаменима за празниците и Коледа! За приготвяне на вкусни шоколади за пълнене или за декориране на вашите витрини. Тази форма за шоколад Коледа е в 2 части. Да се използва с шоколадови щипки. Основата на тази форма за шоколад е отворена. Съставена от инжекционен пластмаса, без бисфенол А...
Франция, Saint Orens De Gameville
...Цялата ароматика и сила на какаото са концентрирани в този фин прах. Той е идеален за приготвяне на горещ шоколад за витаминозни закуски. Този какаов прах може също да се използва за печене. Алергени Произведено в работилница, използваща ядки, яйца, мляко, соя и сусам. Съставки: 100% какаови зърна...
Франция, Olivet
...Референтен номер 9990000014781 Тези палети от черен шоколад с покритие с 74% какао са идеални за приготвяне на вашите десерти. Този мощен черен шоколад с минимум 74% какао е вкусен и лесен за дозиране и претегляне благодарение на формата си на палети. Той е перфектен за приготвяне на вашите десерти и торти, изискващи високо съдържание на шоколад (фондю, крем…) Съвети за дегустация Шоколад за покритие за сладкарство. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитен от светлина. Съставки Тръстикова захар*, какаова паста*, какаово масло* *произведен от биологично земеделие...
Франция, Saint-Etienne
...Приготвяне на инстант напитка от постен какао Референтен номер: 3173286091561...
Франция, Cohade
... 2 x 2 литра Номинална мощност 2.4 KW – 1HP Тропически кондензатор до 46 °C Хладилен агрегат Made In France, херметична единица (марка Tecumseh) 2446 тропически 230 V монофазен. Производство: 180 порции по 80 гр сладолед на час Опции: Кондензатор с вода Двойна кондензация Въздух/Вода Двигател Leroy-Somer (Франция) Изолиращ капак Корпус от неръждаема стомана С тази машина за италиански сладолед, искахме да опитаме рецептата за италиански сладолед с бял шоколад и кокос. Няма да можете да устоите!
Франция, Biguglia
...Чийзкейк Ренет Череша Чили Рецепта за 6 души ● 75 г масло ● 1 буркан конфитюр Ренет Корс Череша & Чили от Еспелет O Mà! ● 2 с.л. меласа ● 175 г Cukizzi Castagna Лешници Шоколад на мляко O Mà! ● 150 г течна сметана с 35% масленост ● 300 г крема сирене ● 50 г захар ● 200 г извара Разтопете маслото и меласата с натрошените Cukizzi O Mà!. Изсипете в дъното на формичките и поставете в...
Франция, Carpentras
...ТЪМЕН Шоколад Перфектен за приготвяне на бисквити. СЪСТАВКИ: 0 МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА СЛЕДИ ОТ ЯДКИ, ГЛУТЕН И МЛЯКО. Да се съхранява на хладно и сухо място, между 15 и 18 °C.
Франция, Griesheim Sur Souffel
... предлагаме също така и висококачествени инструменти за приготвяне на сладкиши и шоколад. Качеството и прецизността са гарантирани. Ще намерите и всичко необходимо за работа с тесто: точилки, разбивачи, резачки за тесто, формички и др... Също така ви предоставяме всичко необходимо за лесно приготвяне на равиоли. Накрая, предлагаме и секция "пицария", в която ще намерите лопати за пица, тави за пица, резачки и професионални кутии за съхранение на вашите теста!
Франция, Saint Lambert De La Potherie
... ястия, които не понасят пряк контакт с източника на топлина, като яйца на мляко. - за разтопяване на определени храни без да ги изгорите, като шоколад. Принципът: съдът, съдържащ приготвянето, се поставя в друг съд, напълнен с вода. Именно този съд, напълнен с вода, ще разпространява топлината и ще готви приготвянето. Мощност: 1200 W / 230 V Размери: Ш 338 x Д 540 x В 248 мм Тегло: 10,3 кг...
Франция, Merville
... произлиза от контролираното действие на топлината върху хранителни захари. Под формата на течност или твърд, той придава по-слабо или по-силно изразен карамелен вкус в зависимост от крайното изискване. В зависимост от начина на приготвяне, могат да се намерят карамели с меден, традиционен или силен вкус.
Франция, Yssingeaux
... конфекция, шоколад, сладолед и ресторантьорство. Базирани в Yssingeaux (Haute-Loire), нашият обект разполага с лаборатория и екип, посветен на разработването на индивидуални продукти. Благодарение на специфичната си експертиза, тази лаборатория ни позволява да се отличаваме и да разкриваме нашето ноу-хау чрез различни средства, като сензорната експертиза на нашите екипи, техническите умения в...
Франция, Joinville-Le-Pont
... сладолед, както и за производството на гранита. Нашият избор от оборудване и продукти гарантира качеството и свежестта на готовите изделия. В допълнение, ние предоставяме препарати, миксери и форми, специално проектирани за индустрията на сладоледите, помагайки за създаването на перфектни замразени десерти по текстура и вкус. Освен сладоледите, нашият каталог включва машини за шоколад, капучино...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play