Франция, Brignais
...Вкусен прах за горещ шоколад с парченца черен шоколад (какао: минимум 88%) с кокосова захар. Интензивен шоколадов вкус. Произход на какаовите зърна: Доминиканска република Начин на приготвяне Сварете мляко или растителна напитка в тенджера и добавете 2 до 3 чаени лъжички прах SoChoco на чаша. Разбъркайте за няколко секунди, докато получите желания горещ шоколад. Съставки: кокосова захар*, какаов...
Италия, Milano
...Бразилия Санта Хедвиг е идеална за любителите на еспресо, които търсят въвеждане в специализираното кафе. С много ниската си киселинност, тя е перфектна за тези, които предпочитат да изпитат повече сладост в кафето си, и е силно препоръчвана за приготвяне на вашето утринно капучино. Ще имате предимство! С това кафе можете да се насладите на нотки на шоколад, по-близки до какао, смесени със сладките части на плодовете.
Испания, La Llagosta-Barcelona
... на дозиращата машина могат да бъдат конфигурирани по поръчка: тип дюзи за дозиране, нагрят резервоар, конвейерна лента, разпределител за глазура и др., и адаптирани към характеристиките на продукта, който ще се разпределя. ДА СЕ ПРАВИ: мраморен кекс, кекс на музиканта, кекс с сливи, кекс с мишки, кекс с крема сирене, кекс с шоколад и др.
Словакия, Košice
...Повишете своето кафе изживяване с "Milkyland mountain barista milk 3.5%", премиум мляко, проектирано специално за баристи и любители на кафето. Това мляко предлага богата и кремообразна текстура, която подобрява вкуса и аромата на любимите ви кафе напитки. С перфектния баланс между кремообразност и възможност за пяна, "Milkyland mountain barista milk 3.5%" е идеалният избор за приготвяне на лате...
Малта, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... разбиване. Добавете пудра захар и ароматизатор (ванилия, шоколад и т.н.). Заменете главата на диспенсера и разклатете съдържанието. Вкарайте маркуча в главата на диспенсера за сметана и освободете 8 г N2O газ в него, свързвайки другия край с цилиндъра ExoticWhip 640 грама, докато чуете шуплив звук. Това означава, че газът е освободен в диспенсера. Разклатете дръжката на диспенсера, докато я държите с главата надолу. Прясната сметана ще започне да тече за секунди. Ползи от използването на зарядно устройство за сметана с N2O 640g...
Полша, Warszawa
... бутон, благодарение на нашите кафемашини с високо налягане до 15 бара. ЛЕСНОТА: Бързо и лесно приготвяне за по-малко от 1 минута. УСТОЙЧИВОСТ: Отговорно набавено качествено кафе, отглеждано с уважение към производителите, техните общности и планетата.
Франция, Furiani
...Съставки: захар, мляко на прах, какао на прах, млечен шоколад, черен шоколад. Загрейте 500 г вода и изсипете съдържанието на буркана. Оставете да къкри 5 минути, като разбърквате от време на време. Референция: CHOCHAUD...
Италия, Trepuzzi
...LICOR DE GINJA PASSIONALE предлага на небцето характерните аромати и ухания на плода, които са още по-изразени, ако ликьорът се консумира студен, но не замразен. Много ценен след хранене с дегустация на черен шоколад, отличен е и при смесване за приготвяне на аперитиви и коктейли.
Германия, Herbolzheim
...Кълбо от млечен шоколад, пълнено с изсушени маршмелоу (6 %), предназначено за разтваряне в горещо мляко. Отлично за приготвяне на горещ шоколад. Просто поставете кълбото в чаша и залейте с горещо мляко или алтернатива на млякото, разбъркайте и се насладете. Продуктов ID: 110104525 Единица: брой Минимално количество за поръчка: 250 броя Формат: около 42 x 42 x 42 мм Тегло: около 21 г Срок на годност: около 6 месеца при правилно съхранение Срок на доставка: около 15 работни дни след одобрение на печата Опаковка: 100 броя...
Швейцария, Wollerau
... аромат. Специалната нотка на шоколад и тютюн перфектно успокоява небцето и предлага чудесен дълготраен послевкус. Гъстата, копринена и богата пяна перфектно допълва вашето еспресо; радост за небцето. Технически данни Код на артикула: ZEP-103 Име на продукта: КАФЕЙНИ КАПСУЛИ ИНТЕНСО 1 ПАКЕТ X 30 КАПС Брутно тегло [КГ]: 0.204 Нетно тегло [КГ]: 0.203 Приложение: Приготвяне на кафе в машина за кафе Ze...
Швейцария, Langnau Im Emmental
...Шафката за конфитюри KASAG се използва на индустриалните линии за печене за приготвяне на конфитюри и желета. Конфитюрът или желето се транспортира чрез помпа в нагрети твърди тръби. Статичните смесители осигуряват отлична предаване на топлината и много кратки времеви процеси. Устройство за нагряване на шоколад Устройството за нагряване KASAG се използва за нагряване, охлаждане, запазване на хомогенността на шоколада и за оптимизиране на производствените процеси, свързани с шоколад.
Украйна, Pervomaysky
...Овесената каша за закуска не е само предпочитание на англичаните. ТМ "ТЕРРА" е разработила отделна линия от продукти за бързо приготвяне за всички ценители на това ястие. Овесената каша с натурални череши и шоколад е обичана за закуска, като закуска или десерт.
Полша, Paczewo
...Какаовото влакно е приготвяне, получено от печени какаови обвивки чрез пречистване, стерилизация и микронизация. Описание на приготвянето: какаовото влакно е насипен прах с равномерна, лесно разпадаща се консистенция (малки бучки са допустими). Кафяв цвят. Вкус и мирис, характерни за какао, без чужди послевкусове и миризми. Приложение: какаовото влакно може да замести от 50% до 100% какаов прах в печива и шоколадови изделия. Продуктът е наличен и в BIO / Органична версия.
Италия, Radicofani
... загрява до температура 72°С. След като контейнерите са напълнени, рикотата се прехвърля в камера за бързо охлаждане, за да се намали температурата до 2°С за много кратко време. Отлична на вкус, или изключително вкусна с добавка на шоколад, захар или ром. В кухнята може да се използва за приготвяне на много вкусни десерти или тартове, но също така и за вкусни солени ястия като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Налична в термосалдена опаковка с тегло 0,150 кг при фиксирано тегло.
Франция, Arengosse
... качествено кокосово брашно, което придава тропически и ароматен нюанс. Съвети за Употреба: "Sucre à la Noix de Coco" е идеален за подслаждане на вашите йогурти, десерти, горещи напитки и много други. Неговата фина текстура и екзотичен аромат добавят сладък и ароматен нюанс към всичките ви кулинарни творения. Идеален за: - Приготвяне на десерти, торти и сладкиши. - Подслаждане на горещи напитки като кафе, чай или горещ шоколад. - Придаване на тропически нюанс на любимите ви рецепти. Референтен номер:SUCRE0013A...
Франция, Rouen
...K2 Garden предлага свеж тамаринд от Танзания. Този бобов плод е отлична съставка за различни ястия, за приготвяне на сосове и напитки. Използва се като съставка при производството на шоколад, бонбони и други сладкарски изделия, концентрирани пасти. Тамариндът е богат на витамини, минерали, антиоксиданти и е полезен за укрепване на имунната система. Продуктът е напълно вегетариански, диетичен...
Франция, Montelimar
...безквасен хляб (вода, нишесте, зехтин), ЯЙЧЕН БЕЛТЪК, натурален ванилов екстракт. Начин на приготвяне: Медът и глюкозният сироп се варят в котел, добавя се яйчен белтък, след което се добавя сварената захар и бадемите. Добавят се какао, портокалови кори и ванилия. Алергени: бадеми, яйца, възможни следи от ядки. Всички наши нуги са гарантирано БЕЗ ГЛУТЕН.
Хърватия, Kutina
...ГОРЕЩ ШОКОЛАДОВ ПРАХ Вкусове: Мляко шоколад, Тъмен шоколад, Бял шоколад, Лешник или други вкусове по запитване. Описание на продукта: - Разтворима смес за приготвяне на вкусна гореща шоколадова напитка - Без глутен - Приготвя се с мляко (опция за приготвяне с вода налична по запитване) - Плътна и кремообразна текстура Външен вид: фин прах Вкус и аромат: сладък, характерен за шоколад...
Франция, Talant
...Изчистен и модерен, създайте оригинални шоколади с нашата форма за шоколад Коледа Дует на Дядо Коледа, незаменима за празниците и Коледа! За приготвяне на вкусни шоколади за пълнене или за декориране на вашите витрини. Тази форма за шоколад Коледа е в 2 части. Да се използва с шоколадови щипки. Основата на тази форма за шоколад е отворена. Съставена от инжекционен пластмаса, без бисфенол А...
Франция, Saint Orens De Gameville
...Цялата ароматика и сила на какаото са концентрирани в този фин прах. Той е идеален за приготвяне на горещ шоколад за витаминозни закуски. Този какаов прах може също да се използва за печене. Алергени Произведено в работилница, използваща ядки, яйца, мляко, соя и сусам. Съставки: 100% какаови зърна...
Германия, Ratzeburg
... отговаря на вашите нужди. Нашият асортимент включва множество популярни аромати, като шоколад или ванилия, но и нестандартни трендови варианти като крем брюле или ирландско кафе. Подходящата добавка за вашето капучино За всички наши инстантни продукти важи: Основните компоненти са пет до осем процента еспресо, мляко под формата на добавка или кафе сметана, захар и – ако желаете – какао или аромати. Освен използването в автомати, възможно е и ръчно приготвяне на инстантния капучино. За това често се използва пяна...
Белгия, Gent
...-специално Гент, може да предложи. Гастрономически тур в Белгия Минимален брой участници: XX Максимален брой участници: XX ЗАПИТАЙТЕ ДНЕС Кулинарна разходка из Гент и Брюксел Ще започнем с шоколад... разбира се! Посещение на истински производител на шоколад както в Брюксел, така и в Гент, дегустация и всъщност приготвяне на шоколад. Ще научите тайните на занаята и в края на тура можете да се...
Германия, Lennestadt
През 1956 г. Хуберт Даймел основава 'Hubert Deimel Haushaltwarenfabrik'. Произвежда се картофобелачката 'Famos'. Продуктът е хит на пазара и формира основата за успешното развитие на компанията. Днес компанията се нарича Westmark GmbH и предлага над 2500 артикула. Като специализиран партньор на търговията, Westmark предлага портфолио от практични помощници за гастрономия и кухня, както и домакинс...
Белгия, Webbekom
...Mol d’Art предлага голямо разнообразие от форми за различни приложения. Всяка от тях е изработена от висококачествени материали, които гарантират перфектно оформяне на шоколад и сладкиши. Уебсайтът предоставя кратък преглед на асортимента. За пълен и актуален преглед на всички наши продукти можете винаги да се обърнете към магазина в нашата сграда в индустриалния парк в Уебекум.
Словения, Nova Gorica
...За приготвяне на горещ шоколад.
Италия, Monterotondo
... използване при приготвянето на хранителни продукти, течности, полутечности и твърди вещества, благодарение на отличната си разтворимост. Подходящо за приготвяне на напитки, сладолед, шоколад, хлебни изделия, паста и много други.
Нидерландия, Emmen
...Праховете DairyBasic Instant Yogo и Instant Custard са проектирани да приготвят лесно вкусна млечна закуска. Просто като разбъркате праха във вода, продуктът става гъст и кремообразен. Приготвяне: Напълнете купа с вода, добавете инстантния прах, разбъркайте с лъжица, оставете да почине за 2 минути, за да получите правилната консистенция, насладете се на инстантния йогурт или крем. Вкусове: Ванилия, Шоколад, Ягода, Банан...
Франция, Olivet
...Референтен номер 9990000014781 Тези палети от черен шоколад с покритие с 74% какао са идеални за приготвяне на вашите десерти. Този мощен черен шоколад с минимум 74% какао е вкусен и лесен за дозиране и претегляне благодарение на формата си на палети. Той е перфектен за приготвяне на вашите десерти и торти, изискващи високо съдържание на шоколад (фондю, крем…) Съвети за дегустация Шоколад за покритие за сладкарство. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитен от светлина. Съставки Тръстикова захар*, какаова паста*, какаово масло* *произведен от биологично земеделие...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play