...Специализираните карамели представляват голямо семейство карамели, вариращи от млечен карамел до карамел с солено масло, вегански, с намалено съдържание на захар... Тези карамели предлагат уникална текстура и вкус на всеки продукт. В паста или блестяща форма, могат да се използват разнообразни съставки (мед, мляко, сметана, шоколад, масло, растителни мазнини...) за тяхното създаване.
Те...
...{"ingredients":"Списък на съставките:\nглюкозен сироп, концентрати от обезмаслено мляко, захар, палмово масло, постно какао на прах, сол, емулгатори (е471, лецитин от слънчоглед), аромати, може да съдържа ядки, произведено във Франция\n\nАлергени:\nМляко\n\nУсловия за съхранение:\nДа се съхранява на хладно и сухо място.\n\nХранителни стойности на 100 г:\nЕнергийна стойност (ккал) 398 ккал / 100 г...
...Туби от 300 г и 60 г Карамел с масло и сол от Гюеранд.
И какво има вътре?
Карамел с масло и сол от Гюеранд (глюкозно-фруктозен сироп, захар, подсладено кондензирано мляко, сметана, сладко масло, масло с цветна сол от Гюеранд, сол от Гюеранд, вода), стабилизатор: пектин.
Алергени под лупа
Мляко.
Да го съхранявате правилно не е сложно
Режилай Карамел с масло и сол се съхранява 15 месеца преди отваряне и 1 месец след отваряне, при стайна температура.
Пластмасова туба, капачка: да се изхвърлят с битовите отпадъци.
...Шоколадова таблетка с 36% какао. Шоколад с изразен вкус на какао и мляко, подсилен с нотка карамел и печени нюанси. За да предложим изключителни продукти, ние избираме най-добрите суровини.
Нетно тегло (Г): 100...
...Изключително нежен, този сапун, формулиран с 10 екстра фини масла* и органични растителни масла*, е обогатен с козе мляко* от млад производител от Вогнере.
Красива цветна визия го прави декоративен сапун.
Той е особено подходящ за чувствителна и реактивна кожа.
Тегло: 100 грама...
...Гурме бягство, което напомня за слънчевите утрини и уютните закуски. Сладките нотки на топла бриош се смесват с млечни и карамелизирани акорди, подкрепени от утешителната сладост на ванилия и кокос.
Олфактивно семейство: Мляко, ванилия
Връхни нотки: Млечен акорд, карамел
Сърдечни нотки: Бриош...
...Специалитетите от карамел са карамели, получени от контролираното действие на топлината върху хранителни захари в присъствието на други съставки: мляко, сметана, масло, солено масло, екстракти от плодове, мед, малц, шоколад, растителни мазнини…
Специалитетът от карамел съществува в различни форми: на прах, парченца, течен, паста, но също така и в био гама. Това е карамел с текстура и вкусове...
...Рецепта, създадена от Емили от Le Meilleur Pâtissier M6 сезон 3, която използва нашето сладко от шоколадово мляко с круша и карамел и нашите Cukizzi с фъстъци и шоколадово мляко с карамел.
Да се приготви и да се наслади без никаква умереност...
LE NOUNOURS FRANÇAIS, френска луксозна къща, създава изключителни марципанови мечета, уникални и ангажирани за малките желания или големите гладове. Нашата мисия е да създаваме с най-голямо внимание марципанови мечета и да ги трансформираме в произведение на изкуството, за да ви предложим едновременно гурме и изтънчено изживяване.
От нашата работилница, разположена във Виен, до вашето небце, ние ...
...Всички познаваме тази известна шоколадова барчета с карамел и фъстъци, S*****RS, вярвам, че много от нас я обичат. И смятаме, че ще оцените това хрупкаво и меко сладкишче с солени фъстъци, млечен шоколад и този вкусен карамел с крем от Нормандия.
Макси сладкиш с макси вкус, за да си спомним за хубави спомени.
Енергия: 2063 кДж / 493 ккал
Мазнини: 24 г
От които наситени мастни киселини: 14 г
Въглехидрати: 62 г
От които захари: 37 г
Протеини: 6,8 г
Сол: 1 г...
...Леденото вино, изобретение от Квебек, може да има алкохолно съдържание от 7° до 13°. Получава се чрез студ, като излъчва аромати на пресни или печени ябълки, карамел, захаросани плодове, подправки и мед. Този ликьорен продукт е баланс между киселинност и захар, както и с лека горчивина. Перфектно допълва вашите фоа гра, сирена с непастьоризирано мляко или с плесен, както и вашите десерти.
...Light Emperador е мраморна скала, произхождаща от региона Новелда в Испания.
Тя е в светло бежов цвят, с нюанси на кафе с мляко или карамел.
Този мрамор е търсен заради по-светлите си нюанси в сравнение с другите класически бежови, като Crema Marfil или Botticino Semi Classico.
Този мек, топъл и светъл цвят придава на мрамора копринен вид, който ще внесе нежност и топлина във вашия интериор...
...Асортимент от шоколади за Великден.
Тази година сме ви приготвили малки домашни яйца с пралине и карамел (лешник, сусам, фъстък, печен царевица, ванилия от Мадагаскар и лимонов бисквит), както и малки сладки шоколадови животни.
Съставки: захар, черен шоколад (какаови зърна, захар, какаово масло, емулгатор соев лецитин, ванилия), млечен шоколад (захар, какаово масло, мляко на прах, какаови зърна...
...Тази Книга с Рецепти за Верин и Малки Торти от Стефан Гласье и Гаетан Пари, двама Най-добри Занаятчии на Франция, предлага този сборник с рецепти за индивидуални десерти и верини.
17 рецепти за верини (с извара, ориз с мляко с портокал и карамел...), 26 рецепти за индивидуални десерти (сърце от гаригети, милифьо с карамел...), примери за шоколадови декорации, 18 рецепти за основите на...
...Свещ, излята в този красив малък буркан, прикрепен с капак от бял или черен порцелан...
Отворете буркана и се оставете да бъдете омагьосани от този деликатен аромат...
Налични са множество аромати.
+/- 30 часа
Аромат
виолетови бонбони, кифла, солен карамел, лимонова меренга, сърце на бонбон, краставица – диня, сладко от мляко, сладко от слива, портокалов цвят, памучен цвят, тиарен цвят, ягода...
... и автентични продукти радват мнозинството. Идеални с йогурти, сладоледи и за пълнеж на сладкиши, както и за намазване на палачинки, кифли, вафли, хляб...
Конфитюр от мляко
Млечна специалитет, кремообразна смес от прясно мляко и захар с фин вкус на млечен карамел. Много ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на калций.
Карамелова сметана с морска сол от Камарг
Изкушението е голямо... и...
...100% вкусни и 100% екологични бонбони! 20 бонбона с карамел: прясно мляко (53%), захар, глюкозен сироп, сол 20 бонбона с много плодове: лимон, малини, гранат, грейпфрут и праскова. Традиционна рецепта от 1924 г., гарантирани моменти на удоволствие! Произведени в Корез.
...Малка ултра мека галета: истинско удоволствие!
Тази малка галета може да се консумира студена и натурална. Може също да се запържи в тиган и да се фламбира с алкохол по ваш избор или да се сервира с топка сладолед, карамел и сметана.
Абсорбатор на кислород запазва качеството на продукта, когато пакетът е затворен.
Диаметър: около 18 см
Съставки: мляко, пшенично брашно, захар, яйца...
...От повече от 40 години компанията GAGET (Био сертифицирана от Ecocert) развива своя опит в проектирането на уникални аромати за хранително-вкусовата промишленост. В своята високотехнологична лаборатория тя създава специални аромати, екстракти от кафе (Арабика, Робуста, смеси Арабика/Робуста), карамели (Ароматен течен карамел, Карамел с морска сол, Карамел с мляко) и плодови смеси (Цитруси, Жълти плодове, Червени плодове, Екзотични плодове, Моркови и Ревен), предназначени за пресни млечни продукти (десертни кремове, йогурти), сладоледи, замразени или млечни десерти, сладкиши и конфитюри.