... от френско месо и в съответствие с традициите. Компанията работи както в производството, така и в опаковането и изпращането на своите продукти. Загрижена за качеството на стоките си, компанията Salaisons Joseph Pantaloni гарантира транспорт при най-добри условия. Изпращанията се извършват към Франция и Европа чрез сухопътни или морски транспорт.
Доставчик на колбаси от Острова на красотата близо...
От 1985 г. ние сме специализирани в ръчното производство на индивидуални колбаси, независимо дали са малки или големи. Гордеем се, че предлагаме продукти с 100% местно и френско качество, признати в световен мащаб и наградени с медали през 2018 и 2023 г. Намираме се в Карпентрас, в подножието на Мон Ванту, и съчетаваме традиция и изключителност, за да ви предложим най-добрите колбаси.
Нашият...
...сметана...),
- Колбасии соления,
- Печива и сладкиши,
- Халал продукти,
- Бакалия,
- Морски продукти,
- Замразени.
Можем да ви предложим различни асортименти от хранителни продукти.
SOMEXPORT е вашият партньор в износа. Всъщност, ние ви придружаваме, за да откриете най-добрите продукти от всяка част на света, отговарящи на вашите нужди и на исканията на вашите клиенти. Вече повече от 20 години...
...лонзо, сушен свински бут, сушен говежди месо от Aubrac, чоризо, гуанчале, сушена наденица, салам, съставляват нашата гама от колбаси без нитрит, произведени в нашата работилница в Laissac в Aveyron.
COTE2BOEUF е също така изобретателят на Popines: нарязана колбаса в стъклен буркан, 100% рециклируем и с възможност за връщане. След вакуумиране, Popine ще се запази 3 месеца при стайна температура. Достъпна в 3 формата (Popine, Marmite, Chaudron), тя ще придружава вашите раклети през зимата и платата с колбаси през красивия сезон.
... Label Rouge месо. Ключовете към нашия успех са: вкус, баланс на ароматите и апетитна текстура!
С ноу-хау, предавано от поколение на поколение, продуктите се приготвят по рецепти в най-чистата традиция. Компанията е горда да предлага натурални продукти на своите потребители.
От 2021 г. Conserverie du Sud получава сертификация IFS версия 8. IFS FOOD е международен стандарт, който позволява оценка на съответствието на продуктите и процесите по отношение на безопасността и качеството на храните.
...Семейство продукти, създадени в най-чистата традиция на планинските колбаси. Изработени от най-добрите парчета месо, нашата гама Grande Tradition е същността на майсторството на Batistou.
ПРОШУТИТЕ
Нашите прошути са изцяло от френски свине, строго подбрани и вдъхновени от кръглата нарезка, наречена "Парма". Умерено осолении ръчно натъркани със суха сол, те след това се сушат бавно, в...
... услуга.
В CAS’AIACCINA обичаме добрите неща, защо да не ви накараме да се насладите на тях?!
Качествени продукти за тези, които обичат да се наслаждават на вкуса им...
Успяхме да се обградим с квалифицирани професионалисти в бранша, ангажирани единствено с целта да ви удовлетворят.
Но също така строго спазваме редица спецификации и се вписваме в процедурите HACCP, IGP, VPF и BIO.
Проследяване и контрол се извършват на всяка стъпка от производството, от доставките до готовия продукт, за да предложим качествени колбаси на нашите клиенти.
... бекон / халал панчета от говеждо
- халал пастерма от говеждо
- халал шунка от агнешко
Предлагаме нашите халал колбаси на едро в цели парчета или в нарязани опаковки.
Всички наши продукти са сертифицирани халал и акредитирани от EIAC.
Доставка до континентална Франция, с изключение на Корсика.
... животновъди, месари и колбасари, ние винаги сме защитавали местните и занаятчийски умения.
В MAISON VOISINE имаме два обекта, произтичащи от семейно сътрудничество: производство в PAU с Фредерик Лакост, майстор занаятчия и кетъринг, и обект за селекция на продукти, хладилно съхранение и подготовка на поръчки в AUROS, близо до BORDEAUX. Там разработихме маркетингов инструмент, който също е на...
...Къщата Кийяр подписва с талант и искреност продукти "домашно" съответстващи на новите очаквания: традиция, занаятчийство и автентичност.
Всеки продуктов ред е изцяло произведен от суровини, подбрани по спецификации и обработени по традиционен процес.
Месарски изделия:
* Шунка: Шунка от Вандея по старинна рецепта IGP, сурова шунка с пушен вкус по старинна рецепта
* Месарски изделия по старинна...
... продукти чрез нашия сектор за износ на птици и меса, за да управляваме доставките, осигурени от нас, за да доставим на професионалисти в хранителната индустрия, ресторанти, месари, колбасари, кетъринг, а също така и на корпоративно хранене и общности. Имаме също така пълна оферта за стандартни птици, халал птици и халал продукти, с опаковки, адаптирани към вашите нужди и възможност за управление на големи обеми. COURTIN HERVOUET е търговец на едро на месо от Галисия в Рунжи. Контакт 01 41 73 09 80 или имейл на contact@courtinhervouet.com.
Компания BUISSON е търговец на едро на пресни хранителни продукти, предназначени за професионалисти. BUISSON: търговец на едро на сирене в Рунжис и търговец на едро на европейски колбаси. Ние сме на пазара от 1982 година в сърцето на международния пазар в Рунжис. BUISSON управлява 1500 м2 хладилни складове, отговарящи на европейските стандарти. Търговец на едро на хранителни продукти за Европа...
... типични ястия се приготвят с уважение към традициите и уменията на френската гастрономия от Югозапад.
Без оцветители и консерванти, всички наши продукти се произвеждат в нашата работилница на пътя към Ош в Бомон де Ломань, между ЖЕР и ТАРН & ГАРОН.
...Създадена през 1970 г. от Луи Сеньори, компанията SA SEIGNEURIE & FILS първоначално е била установена в Тулуза. Тази търговска дейност ще се развие в работилница за производство на колбаси след постъпването на четиримата синове. Дейността по търговия на едро и полуедро с колбаси, готови ястия, сухи продукти...
През 1995 г. компанията се премества в Фонсорб в нови помещения с площ от 1500 м2 и...
Къщата TEIL, разположена в Орияк, е специализирана в производството на колбаси.
Къщата произвежда шунки, наденички, терини, фритони, патета от Оверня и типични колбасарски сладкиши като фьойлети с синьо сирене от Оверня или картофена пита.
Пресните шунки никога не се замразяват, те се осоляват на ръка, със суха сол и по традиционния овернянски метод. Сушенето и узряването на шунките продължава 7 месеца. Наденичките и колбасите се приготвят по старинния начин, следвайки същото майсторство.
Къщата съчетава модерни техники и традиционно майсторство, за да произвежда изключителни продукти.
... третото поколение колбасари, които поемат щафетата на това местно приключение, за да го отведат към по-далечни хоризонти. Защото тук, в Ариеж, кой не познава колбасарницата Команж? Качеството се предава от уста на уста! А туризмът променя нашето виждане, като увеличава известността на колбасите. Всъщност, познавачите и любителите на качествени колбасни изделия, които са опитали нашите продукти в...
От създаването си през 1962 г. компанията SACOR е специализирана в производството на сухи колбаси от югозападна Франция. SACOR предлага хранителни продукти, основани на традиционни и регионални рецепти. Компанията предлага суха наденица, сух колбас, плато с деликатеси, чоризо, сух шунка, коппа, панчета, салам, пушена гърда и др. Компанията се ангажира с прозрачността и отличния вкус.
Компанията BERJAC е специализирана в търговия на едро с меса и риби, насочена към професионалисти в ресторантьорството (ресторантьори, месари, кетъринг, хранителни магазини, малки общности) и осигурява магазинна услуга и извършва доставки в Лоара-Атлантик, Вандея, Мейн и Лоара: меса (говеждо, телешко, агнешко, свинско), вътрешности, колбаси, птици, пресни продукти (плодове и зеленчуци, хранителни стоки), риби.
Компанията BERJAC принадлежи на семейната група CADEGAU: дейност в BtoB с пресни продукти (месо и риба) в Нант (Berjac), Рен (TG Viandes и Marée) и Сомюр (Savia).
...АНДРЕ КАЗО СЛАДКАР в Лорп Сентарай, черпи богатството на своето майсторство и с изискване разработва от много години качествени колбасарски продукти, в най-чисто уважение към традицията на "Терроир". Фирмата се развива в сегмента на висококачествени продукти като: Сухи шунки, Салами, Пресни колбасии др....
От 1966 г. компанията Bahier е признат участник на пазара на колбаси. Номер 1 във Франция на пазара на бял и черен кренвирш и номер 2 на пазара на рилети. В постоянно иновационно развитие, Bahier предлага днес 5 семейства продукти: Кренвирши, Рилети, Свински изделия, Триперни продуктии Пилешки продукти. Френски производител на рилети.
Maison Alpin
La Salaison familiale
Maison Alpin произвежда и разпространява продукти от савойската кухня вече повече от 30 години в Амани, Висша Савоя.
Онлайн продажба на:
- традиционни пушени колбаси
- сухи салами
- наденички
- диоти
- сухи шунки
- свинско месо от високо качество.
В Maison Alpin искаме с една хапка да ви разкрием истинския вкус на савойската душа. Нито повече, нито по-малко...
От 1874 г. нашето семейно предприятие постоянно следи тенденциите ИНОВАЦИИ, успявайки да трансформира традиционни регионални колбаси в съвременни продукти, признати и ценени в много европейски държави. Нашите две производствени площадки в Бургундия ни позволяват да разделим производствата си: от една страна, сухите специалитети, произведени в планините на Морван, и от друга страна, варените...
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE е компания, създадена през 1963 г., разположена в Кастр в департамента Тарн (81). Благодарение на своя опит и умения, CHARCUTERIE ANTOINE винаги е запазвала за цел производството на традиционна месна продукция.
CHARCUTERIE ANTOINE може да произвежда всички видове месни изделия; от колбаси до солени продукти, включително нарязани продукти, варени изделия и дори някои консерви.
Компанията MAS, разположена в Руже, Кантал, е специализирана в производството на колбаси, соления и традиционни консерви от Централния масив.
Фирмата предлага продукти с прости и автентични рецепти. Например, те предлагат сух шунка, отлежала до 24 месеца в техния сушилня в Руже, и ръчно приготвен свински пастет.
Къщата MAS е известна с качеството и автентичността на своите продукти.
Ранди е малко и средно предприятие, основано през 1903 г., разположено в Шапоно на югозапад от Лион.
Позиционирано в сферата на местните продукти, Ранди влага всичките си умения в производството на солени сладкиши, колбасии регионални салати. Това майсторство се предава вече повече от век в рамките на къщата Ранди.
Всъщност, нашият персонал се състои от професионалисти в областта на колбасите и сладкарството, които са добри познавачи на лионските продукти, за да гарантират оптимално качество на нашите изделия.
Компанията Le Séchoir des alpes е специализирана в сектора на агрохранителната индустрия, по-точно в производството на колбасии солени меса. Със своето традиционно и занаятчийско умение, предавано от баща на син, Le Séchoir des alpes ви предлага асортимент от качествени продукти, които представят всички вкусове на Прованс.
... традицията, произвеждайки автентични продукти. Добротата на миналото е запазена, като същевременно се добавя модерен щрих.
Умения, наследени от дълга семейна традиция на колбасари в Лакаун
Лакаун е термално село в сърцето на регионалния природен парк Висок Лангедок.
Разположен на 800 метра надморска височина, чистотата и свежестта на климата му са решаващи за производството и узряването на качествени колбасии соленини като сух шунка, сух салам, суха наденица. Тук, под влиянието на морските и планинските ветрове, узряването на нашите продукти протича бавно.
... хранителната индустрия на готови ястия, консервирани и дехидратирани, и разполагаме с две производствени площадки за производство на сурови и готвени и обработени продукти. Тези съоръжения ни позволяват да произвеждаме 6500 тона готови продукти годишно с оборот от около 21 милиона евро.
Хенри Раффен е 100% семейна МСП от 1937 година, разположена в сърцето на френските Алпи. Ние произвеждаме традиционни сухи колбаси: сухи салами, сухи шунки, традиционни наденици и терини.
Ние предлагаме широка гама от салам от Савоя, както и гама от сухи салами, произведени по старинна рецепта, които многократно са награждавани на Общото селскостопанско състезание.
Нашите шунки от Савоя се...
...Компанията Midi Charcuterie, търгувана под марката Gil Traiteur, е предприятие, специализирано в агро-хранителната промишленост, и по-точно в средиземноморската кухня. Оставяйки традиционната колбасарска продукция, компанията се специализира в производството на "Провансалски вкусове", като мариновани зеленчуци и гъби, мариновани специалитети "Gil Traiteur", морски продукти, мариновани в масло, разпространяеми продукти (нашите "Taillas") и кулинарни помощници.