... готови ястия. Внимателно подбраният суров материал и перфектното изпълнение на продукта допринесоха за постигането на пазарен успех от страна на предприятието. Освен продажбата и производството на изделия, ние предлагаме свинско месо на части и пилешко в свежа и замразена форма. Нашето мото "Специално за теб" определя нашата основна цел. Искаме нашите клиенти да бъдат доволни от продуктите, произвеждани от нашата фирма. Широкият асортимент на нашите продукти позволява да задоволим вкусовете на най-взискателните гурмани. Нашият приоритет е производството на колбаси по традиционен и естествен начин.
Ние сме малка месарска фирма, разположена в село Будзин, община Лишки. Нашите изделия се произвеждат по стари рецепти, предавани от поколение на поколение. Внимателно подбраните съставки и подправки правят всички наши колбаси с много изразителен вкус и аромат, те са крехки и много вкусни. Опушването се извършва в традиционни пушилни, отоплявани с бук и върба. Произвеждаме колбаси, шунки, бекони, пушени меса, филе, балерони и субпродукти. Надяваме се, че благодарение на привързаността към традицията и грижата за запазване на отличния вкус, нашите месарски изделия ще ви харесат.
... от клиентите. Опушването на продуктите в традиционна пушилня с използване на дърво придава уникален вкус и аромат. Особено Ви препоръчваме опушени меса, кабаноси, сухи колбаси, тънки колбаси, бекон и месни деликатеси. Сл slaughterhouse за свине и говеда е следващата стъпка в развитието на фирмата. Предложението на кланицата е адаптирано към нуждите на малки и средни месопреработвателни предприятия. Предложение: полутрупове от свинско, елементи от свинско месо, колбаси.
Ние сме едно от най-значимите предприятия за преработка на месо в Полша. Произвеждаме основно от свинско и пилешко месо. Произвеждаме около 70 тона всеки ден.
Ние сме производител на колбаси, произведени по традиционен начин, т.е. пушени с бук, варени в котел и солени. Нашите колбаси съдържат минимум 90% свинско месо.