Франция, Lacaune
Основана през 1956 г., компанията OBERTI е специализирана в производството на колбаси и солени меса. С 60 години опит, OBERTI съчетава занаятчийски умения, стари рецепти и съвременни технологии. Месото, използвано за производството на колбаси и солени меса, е качествено регионално месо. Компанията произвежда и предлага наденица, коппа, бекон, солени и сушени шунки и др.
Франция, Parlan
Ла Мезон Лабори, създадена през 1932 година, е специализирана в производството на колбаси от Оверня. Продуктите на Лабори се произвеждат ръчно, те са автентични и вкусни. Месото е с френски произход и много от продуктите на Лабори са медалисти. Къщата предлага широка гама от традиционни колбаси, включително: сухи шунки от Оверня, сухи салами, сухи наденички, гърди, стъкленици, консерви, подаръчни комплекти и др.
Франция, Les Aldudes
Компанията PIERRE OTEIZA произвежда регионални храни. Ние предлагаме шунки, коремчета, магрети, колбаси, чоризо, гарбюри, кремове, фоа гра, рилети, пастети, конфити, касулети, сирена и вино. Разпространяваме продуктите си във Франция и за износ.
Франция, Rungis
Компанията ди спé ré се намира в Рунжис. Предлагаме регионални колбаси като фоа гра, пресни продукти, съставени салати, сьомга... Винаги сме били ангажирани с откритията на най-добрите продукти от нашите френски и чуждестранни провинции. Компанията, търговец на едро на колбаси, е създадена през 1975 г. и се е установила на MIN в Рунжис още през 1978 г. Специалитетите са предимно регионални колбаси, фоа гра, сьомга Label Rouge, пресни продукти и също така съставени салати. Гастрономия: Производство на регионални и чуждестранни специалитети. Тел.: 01 46 87 33 00.
Франция, MONTREUIL BELLAY
Производител на андойлети за големи търговски вериги, РХД, обществено хранене, търговци на едро, централи за покупки. Производител на андойлети La Saumuroise, андойлети Bonbergel и андойлети Champenoises от чисто свинско месо. Андоили от страната 100% свинско месо, опаковани вакуумно. Андоили La Saumuroise 100% свинско месо, опаковани вакуумно. Производител на бял суджук по стара рецепта, свинска колбасарска продукция с ниско съдържание на мазнини, опакована вакуумно. Андойлети с Saumur Champigny, опаковани вакуумно. Производител на колбаси за големи търговски вериги, РХД...
Франция, Foix
В естествена и автентична среда семейството РУШ поддържа от 1870 г. производството на истински местни продукти, селски и пълни с вкус. Шунка от Ариеж, суха наденица от черен дроб, наденица под пепелта от Ариеж, фоа гра, конфитюр от патица, пастети от глиган, елен и др. Месарницата РУШ произвежда своите продукти в своята лаборатория, сертифицирана по Европейските стандарти, в Фериер, Ариеж.
Франция, Luc La Primaube
...Компанията BOUSQUET е специализирана в рязането, преработката и търговията с качествено месо за RHF/BCT. Тя предлага говеждо, свинско, агнешко, овче и телешко месо. За гаранция на качеството, от 2010 година компанията разполага с разрешителни за разпространение на БИО месо и Label Rouge.
Франция, Montreuil Bellay
За ваше удоволствие, Роджер БОДЕ, майстор на колбасите, ви представя целия си талант и умения чрез широка гама от сухи колбаси. Изработени в естествени черва, колбасите след това се поставят в стая за сушене, където много постепенно ще бъдат доведени до идеална температура, благоприятна за развитието на вкусовете и характерните повърхностни цветя на добрия сух колбас. Това е етапът, в който те са...
Франция, Plaisance
... клането в кланиците на Лакан, свинските трупове се доставят в Плейсанс в понеделник, вторник и четвъртък. Те се нарязват и различните парчета се използват за производството. Що се отнася до рецептите, от салам до фритон, минавайки през шунка, това е занаят, изградена на петдесетгодишен опит, основан на търсенето на постоянство на вкусовете през цялата година.
Франция, Ibos
...SA SALAISONS PYRENEENNES е компания, специализирана в производството на изключителни шунки. Salaisons Pyrénéennes прилага автентично майсторство за производството на шунки и изключителни саламури. Както при големите вина, тези саламури се произвеждат от отглеждане на "качествен сорт": сертифицирано бяло прасе от Югозападна Франция. Продуктите, произтичащи от "сорта" бяло прасе, се предлагат под марката "SALAISONS PYRENEENNES".
Франция, Servas
... ангажимент се основава на три стълба: стриктен подбор на нашите доставчици и суровини, проследимост на продуктите и нашето индустриално майсторство.Нашите продукти са вдъхновени директно от рецептите на територията на Брес и са изработени с внимателно подбрани съставки. Произвеждаме шунки, черни и бели кренвирши и много колбасарски продукти, като глави сирена, Bressan civiers, lyonски колбаси за готвене и още андуйлети.
Франция, Tarbes
Нашата дейност се състои в осигуряване на разпространение на продукти от месарството, колбаси и кетъринг, стриктно подбрани, в съответствие с строгите правила за безопасност на храните. Нашите услуги са насочени към професионалисти в хранителния сектор, като: месари, колбасари- кетъринг, магазини за хранителни стоки, ресторанти, средни и големи търговски вериги.
Франция, Fontanes
... сирене и вино от Кахор, за да ги включим в нашите приготвяния. Предлагаме патица под формата на конфитирани бутчета, гъши сърца, магрети, осолени със сол от Геранд или с фоа гра, конфитирани и/или сушени колбаси, пълнени черва и още много други ястия за дегустация... Ние сме медалисти всяка година от 5 години в рамките на Общото селскостопанско състезание в Париж (златни и сребърни медали). Освен...
Франция, LOUEY
Саласионите на Адур имат за основна дейност трансформацията и узряването на шунка от Байон и шунка от изключителна черна свиня. Чрез набавяне на висококачествени суровини и вдъхновявайки се от традиционни баски и бигурдански методи, Саласионите на Адур ви осигуряват високо качество и престиж на своите продукти. В сътрудничество с местни фермери и одобрена месарница, Саласионите на Адур имат предимството да предлагат био шунка от Байон, която е натурален продукт, произведен с уважение към нашата околна среда.
Франция, Vibraye
Месарница FASSIER предлага продукти, изработени в съответствие с най-добрите традиции в месарството. Водещи продукти: висококачествен шунка, приготвена с вино от Jasnières, наденица с пушен чесън от бук, ръчно приготвена и оформена шунка, черен суджук с запържени лук.
Франция, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER в Три на Байз през 1926 година и съществува от 4 поколения. CHARCUTERIE ADER е специализирана в производството на домашно приготвени свински колбаси. Къщата Адер, с репутация на областно ниво, но и с национална известност, тъй като познавачите не се колебаят да направят отклонение, за да дойдат да опитат удоволствията, които предлага, наистина успя да модернизира производството...
Шаркутиерията в долината на Брюш произвежда шунки, кисело зеле и различни видове колбаси.
Франция, Barbentane
Ние сме производители на традиционни колбаси от 7 поколения. Нашите колбаси се произвеждат ръчно всяка седмица, за да гарантираме свежестта на продуктите ни. Без консерванти и оцветители, те ще ви предложат вкусовете на нашия регион. Сухи колбаси: салам от бик, руло от гърди.....и др. Варени колбаси: главен сирене, андуйети, кайлети и др. Нашите грил ястия: андуйети, малки колбасчета (люта чушка, агне с мента, босилек и др.)...
Франция, Bastelica
Франция, Bressuire
Франция, Tarare Cedex
Франция, La Cavalerie
Франция, La Vergne
Франция, Sernhac
Франция, Ocana
Франция, Pontonx Sur L Adour
Франция, Marseille
Франция, Sarlat La Caneda
Франция, Foce
Франция, Angouleme

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play