Основана през 1956 г., компанията OBERTI е специализирана в производството на колбасии солени меса. С 60 години опит, OBERTI съчетава занаятчийски умения, стари рецепти и съвременни технологии. Месото, използвано за производството на колбасии солени меса, е качествено регионално месо. Компанията произвежда и предлага наденица, коппа, бекон, солени и сушени шунки и др.
Ла Мезон Лабори, създадена през 1932 година, е специализирана в производството на колбаси от Оверня.
Продуктите на Лабори се произвеждат ръчно, те са автентични и вкусни. Месото е с френски произход и много от продуктите на Лабори са медалисти.
Къщата предлага широка гама от традиционни колбаси, включително: сухи шунки от Оверня, сухи салами, сухи наденички, гърди, стъкленици, консерви, подаръчни комплекти и др.
Компанията PIERRE OTEIZA произвежда регионални храни. Ние предлагаме шунки, коремчета, магрети, колбаси, чоризо, гарбюри, кремове, фоа гра, рилети, пастети, конфити, касулети, сирена и вино. Разпространяваме продуктите си във Франция и за износ.
Компанията ди спé ré се намира в Рунжис. Предлагаме регионални колбаси като фоа гра, пресни продукти, съставени салати, сьомга... Винаги сме били ангажирани с откритията на най-добрите продукти от нашите френски и чуждестранни провинции. Компанията, търговец на едро на колбаси, е създадена през 1975 г. и се е установила на MIN в Рунжис още през 1978 г. Специалитетите са предимно регионални колбаси, фоа гра, сьомга Label Rouge, пресни продуктии също така съставени салати. Гастрономия: Производство на регионални и чуждестранни специалитети. Тел.: 01 46 87 33 00.
Производител на андойлети за големи търговски вериги, РХД, обществено хранене, търговци на едро, централи за покупки. Производител на андойлети La Saumuroise, андойлети Bonbergel и андойлети Champenoises от чисто свинско месо. Андоили от страната 100% свинско месо, опаковани вакуумно. Андоили La Saumuroise 100% свинско месо, опаковани вакуумно. Производител на бял суджук по стара рецепта, свинска колбасарска продукция с ниско съдържание на мазнини, опакована вакуумно. Андойлети с Saumur Champigny, опаковани вакуумно. Производител на колбаси за големи търговски вериги, РХД...
В естествена и автентична среда семейството РУШ поддържа от 1870 г. производството на истински местни продукти, селски и пълни с вкус. Шунка от Ариеж, суха наденица от черен дроб, наденица под пепелта от Ариеж, фоа гра, конфитюр от патица, пастети от глиган, елен и др. Месарницата РУШ произвежда своите продукти в своята лаборатория, сертифицирана по Европейските стандарти, в Фериер, Ариеж.
...Компанията BOUSQUET е специализирана в рязането, преработката и търговията с качествено месо за RHF/BCT. Тя предлага говеждо, свинско, агнешко, овче и телешко месо. За гаранция на качеството, от 2010 година компанията разполага с разрешителни за разпространение на БИО месо и Label Rouge.
За ваше удоволствие, Роджер БОДЕ, майстор на колбасите, ви представя целия си талант и умения чрез широка гама от сухи колбаси. Изработени в естествени черва, колбасите след това се поставят в стая за сушене, където много постепенно ще бъдат доведени до идеална температура, благоприятна за развитието на вкусовете и характерните повърхностни цветя на добрия сух колбас. Това е етапът, в който те са...
... клането в кланиците на Лакан, свинските трупове се доставят в Плейсанс в понеделник, вторник и четвъртък. Те се нарязват и различните парчета се използват за производството.
Що се отнася до рецептите, от салам до фритон, минавайки през шунка, това е занаят, изградена на петдесетгодишен опит, основан на търсенето на постоянство на вкусовете през цялата година.
...SA SALAISONS PYRENEENNES е компания, специализирана в производството на изключителни шунки.
Salaisons Pyrénéennes прилага автентично майсторство за производството на шунки и изключителни саламури. Както при големите вина, тези саламури се произвеждат от отглеждане на "качествен сорт": сертифицирано бяло прасе от Югозападна Франция.
Продуктите, произтичащи от "сорта" бяло прасе, се предлагат под марката "SALAISONS PYRENEENNES".
... ангажимент се основава на три стълба: стриктен подбор на нашите доставчици и суровини, проследимост на продуктите и нашето индустриално майсторство.Нашите продукти са вдъхновени директно от рецептите на територията на Брес и са изработени с внимателно подбрани съставки. Произвеждаме шунки, черни и бели кренвирши и много колбасарски продукти, като глави сирена, Bressan civiers, lyonски колбаси за готвене и още андуйлети.
Нашата дейност се състои в осигуряване на разпространение на продукти от месарството, колбасии кетъринг, стриктно подбрани, в съответствие с строгите правила за безопасност на храните. Нашите услуги са насочени към професионалисти в хранителния сектор, като: месари, колбасари- кетъринг, магазини за хранителни стоки, ресторанти, средни и големи търговски вериги.
... сирене и вино от Кахор, за да ги включим в нашите приготвяния. Предлагаме патица под формата на конфитирани бутчета, гъши сърца, магрети, осолени със сол от Геранд или с фоа гра, конфитирани и/или сушени колбаси, пълнени черва и още много други ястия за дегустация... Ние сме медалисти всяка година от 5 години в рамките на Общото селскостопанско състезание в Париж (златни и сребърни медали). Освен...
Саласионите на Адур имат за основна дейност трансформацията и узряването на шунка от Байон и шунка от изключителна черна свиня. Чрез набавяне на висококачествени суровини и вдъхновявайки се от традиционни баски и бигурдански методи, Саласионите на Адур ви осигуряват високо качество и престиж на своите продукти. В сътрудничество с местни фермери и одобрена месарница, Саласионите на Адур имат предимството да предлагат био шунка от Байон, която е натурален продукт, произведен с уважение към нашата околна среда.
Месарница FASSIER предлага продукти, изработени в съответствие с най-добрите традиции в месарството. Водещи продукти: висококачествен шунка, приготвена с вино от Jasnières, наденица с пушен чесън от бук, ръчно приготвена и оформена шунка, черен суджук с запържени лук.
CHARCUTERIE ADER в Три на Байз през 1926 година и съществува от 4 поколения.
CHARCUTERIE ADER е специализирана в производството на домашно приготвени свински колбаси.
Къщата Адер, с репутация на областно ниво, но и с национална известност, тъй като познавачите не се колебаят да направят отклонение, за да дойдат да опитат удоволствията, които предлага, наистина успя да модернизира производството...
Ние сме производители на традиционни колбаси от 7 поколения. Нашите колбаси се произвеждат ръчно всяка седмица, за да гарантираме свежестта на продуктите ни. Без консерванти и оцветители, те ще ви предложат вкусовете на нашия регион. Сухи колбаси: салам от бик, руло от гърди.....и др. Варени колбаси: главен сирене, андуйети, кайлети и др. Нашите грил ястия: андуйети, малки колбасчета (люта чушка, агне с мента, босилек и др.)...