...Знанието на нашите майстори сиренари и грижите, които полагат нашите майстори за узряване, нашите специалитети с цветна кора ще ви донесат най-доброто от нашия тероар през цялата година.
Мляко от крави и пастьоризирана сметана (произход Франция), сол, микробен коагулант, млечни и узрели ферменти, уплътнител: калциев хлорид.
Алергени: Мляко и млечни продукти (включително лактоза и млечен протеин...
...Продуктът, произведен между май и юли, е мед, който
има тенденция да кристализира много бързо.
Има светъл, бледо оранжев цвят.
Ароматът е доста интензивен и напомня
на подправката, от която произлиза. Вкусът е сладък и
освежаващ с финален нюанс на кокос.
СЪЧЕТАНИЯ
Вкусен за придружаване на меса, особено говеждо и
пиле. Благодарение на леко едрата кристална консистенция, той се съчетава добре с узрелисирена. Идеален подсладител
за чай и различни запарки. Често се използва
в производството на ...
...Виното се отделя след 15 до 20 дни преди малолактичната ферментация.
Дегустация
С тъмен рубинен цвят, това вино се отваря с интензивен плодов нос с подправъчни нотки, характерни за хубавите добре узрели Каберне Совиньони. В устата танините са меки и топли. Структурата е обширна с нотки на горски плодове и мек финал. Това вино ще бъде много оценено по време на вашите аперитиви с плато от колбаси и сирена.
Сортове: Каберне Совиньон (60%), Мерло (37%), Пти Вердо (3%)
Производител: Семейство Дюфур в Сен Мишел де Риуфре (33720)
Формати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6 - 2021...
...Серията SANAIR® (регистрирана търговска марка) се състои от продукти, произведени от кополимерен полипропилен и предназначени за узряване на вашите сирена.
Лесни за употреба от всички, размерът е адаптиран към европейския стандарт, което позволява оптимизация на вашите повърхности в мазета и по време на транспорт.
...Централната фигура на нашето семейство от сирена, дона Амелия, е дала името си на това сирене, което е резултат от специална рецепта, придаваща на сиренето приятно деликатна текстура и вкус след един месец зрялост.
Тегло: 0.5 кг...
...Касо Кинтана занаятчийски стар Махон-Менорка D.O.P., произведен от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узрял под ръководството на нашия майстор занаятчия и майстор на узряването на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики на узряване на остров Менорка. С узряване над 10 месеца, това е сирене с външна обвивка в цвят на старо кафяво, с малко по-твърда текстура и с мощен вкус и аромати, оставящи запомняща се дълготрайност в устата.
Нашата компания се нарича Mersoy и е разположена в Истанбул и Елазъг. Ние сме производители на сирене, сладка, халва и турски наслади с широка гама. Главният ни офис и част от фабриката за продукти се намират в Истанбул, а имаме и специализирана фабрика само за сирене в Елазъг. Главният офис е разположен в Мега Център, който е индустриална зона за храни и напитки. Имаме 2 марки - Mersoy и Oruc Ded...
Млекарницата Игналат е средно семейно предприятие от Пулия, което оперира на пазара от 1948 г. и е специализирано в производството на млечни продукти, произведени изключително от селектирано краве мляко от Пулия.
Игналат произвежда различни видове млечни продукти: пресни, пушени, зрели и различни типични специалитети от Пулия, като моцарела нодино и плитка, буррата, пушена буррата чрез естествено...
VEGA MANCHA е международната търговска марка за млечните продукти, произведени от QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS и QUESERIA LAFUENTE. Нашата традиционна ферма за овче сирене се намира в малко овчарско село, не много далеч от Албасете, в региона Ла Манча. Нашето сирене се произвежда по древни процедури, които придават специален вкус и качество на това сирене, направено от 100% м...
...„Синята крава“ (vache bleue), червени или червени и зелени етикети „Традиционен“ узряване означава, че тези сирена Комте са узрели според традиционния метод на Комте, който се използва, когато нашата фирма е основана преди почти 140 години.
Сирената Комте узряват, за да се насърчи оптималната ферментация. Всеки колелце сирене преминава през поне три изби, всяка...
...Предложени съчетания
La Grola е подходяща за придружаване на ястия с червени меса, както печени, така и с тъмни сосове, особено агнешко и козе месо. Освен това е вкусна с задушени или на скара гъби и с узрели, не пикантни сирена.
Бележки
Това е изключителен резултат от срещата на две велики личности: хълма La Grola и местните сортове грозде на Valpolicella. Отличната експозиция на лозята, които...
... така ще се съчетае добре с екзотична кухня, като пилешко чоп суи, пикантни ястия и разбира се, хубава плато с сирена!","WINEMAKING":"Производство на вино\nГроздето се бере на ръка, сортира се и се отстраняват дръжките, за да се направи традиционна ферментация с мацерация, която продължава около 5 седмици; алтернативен метод, който също се използва, е карбоничната мацерация.\nВиното отлежава в продължение на 18 месеца (в бъчви за 12 месеца плюс допълнителен период от 6 месеца в резервоари).","GRAPES VARIETIES":"ВИДОВЕ ГРОЗДЕ\nСира 50%\nГренаош 40%\nМурведър 10%"}...
...Витинио: 100% Негроамаро. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Получен от ферментация в стомана на грозде Негроамаро, това е сухо и дълготрайно вино в вкуса.
В аромата се появяват нотки на червени плодове като касис, черен къпин, малина и вишна, както и балсамови нотки от средиземноморска растителност.
Благодарение на структурата на танините си, които не са твърде натрапчиви, виното предлага добра универсалност, съчетавайки се с узрели колбаси и сирена с умерена зрялост, основни ястия на основата на месо, както бели, така и червени меса, печени и на скара.
...непостно мляко, той създава сирена, които са по-кремообразни и по-богати на вкус от стандартните фабрични сирена. След 2 седмици узряване на фермата, те се преместват в нашия модерен склад близо до Гауда за допълнително стареене и прецизно третиране, докато не са готови за доставка и продажба – за вас!
В допълнение към традиционното сирене Гауда (сурово мляко, 48% ф.i.д.м.) и Фермерско сирене...
Брюсерия Дюпон е семейна и независима компания, специализирана в производството на бири, които ферментират в бутилки. Традиционни бири: Мойнeт, Мойнeт брюне, Сезон Дюпон, Бон Вьо, бира от Белоел, Цервезия, Монах Стут Дюпон, Редор пилс. Биологични бири: Биолежер, био медена бира, Бланш дю ХТ био, Мойнeт био, Сезон био и Био Фрукти. Брюсерия Дюпон предлага също и производство на сирена, узрели в бира.
Компания за разпределение и износ на хранителни продукти с ръчно производство с много високо качество. Изнасяме в цяла ЕС: Морасила от Бургос, Чоризо Риохано (сладък и пикантен), Узрели овчи сирена, Хамбургери от Вагю, Хамбургери от говеждо, Вина от Рибера дел Дуеро, Вина от Риоха.
Bongetta Formaggi е специализирана в узряването и нарязването на италиански и не само италиански сирена.
Ние можем да предоставим пълен пакет от сирена: Grana Padano Dop и Parmigiano Reggiano Dop в различни степени на узряване, нарязвания и настъргани. Много италиански DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, швейцарски сирена, твърди сирена, меки сирена, козе и овче сирена, Provoloni, млади, полусилни и супер узрели млекарски сирена.
... ръждиво оцветяване по ръба.
Можем да усетим свежи аромати, които напомнят на анасон или балсамови нотки, на фона на добре узрели червени и черни плодове.
Когато го пием, усещаме свежо начало и лека острота, която преминава в танинно усещане и топъл финал.
Препоръчва се особено с всякакви видове меса, дивеч и зрели сирена.
КУПАЖ:
Винтаж: 2004
Сорт: 50% Темпранильо, 50% Каберне Совиньон
Производство...