...Знанието на нашите майстори сиренари и грижите, които полагат нашите майстори за узряване, нашите специалитети с цветна кора ще ви донесат най-доброто от нашия тероар през цялата година.
Мляко от крави и пастьоризирана сметана (произход Франция), сол, микробен коагулант, млечни и узрели ферменти, уплътнител: калциев хлорид.
Алергени: Мляко и млечни продукти (включително лактоза и млечен протеин...
...Виното се отделя след 15 до 20 дни преди малолактичната ферментация.
Дегустация
С тъмен рубинен цвят, това вино се отваря с интензивен плодов нос с подправъчни нотки, характерни за хубавите добре узрели Каберне Совиньони. В устата танините са меки и топли. Структурата е обширна с нотки на горски плодове и мек финал. Това вино ще бъде много оценено по време на вашите аперитиви с плато от колбаси и сирена.
Сортове: Каберне Совиньон (60%), Мерло (37%), Пти Вердо (3%)
Производител: Семейство Дюфур в Сен Мишел де Риуфре (33720)
Формати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6 - 2021...
...Серията SANAIR® (регистрирана търговска марка) се състои от продукти, произведени от кополимерен полипропилен и предназначени за узряване на вашите сирена.
Лесни за употреба от всички, размерът е адаптиран към европейския стандарт, което позволява оптимизация на вашите повърхности в мазета и по време на транспорт.
...„Синята крава“ (vache bleue), червени или червени и зелени етикети „Традиционен“ узряване означава, че тези сирена Комте са узрели според традиционния метод на Комте, който се използва, когато нашата фирма е основана преди почти 140 години.
Сирената Комте узряват, за да се насърчи оптималната ферментация. Всеки колелце сирене преминава през поне три изби, всяка...
... така ще се съчетае добре с екзотична кухня, като пилешко чоп суи, пикантни ястия и разбира се, хубава плато с сирена!","WINEMAKING":"Производство на вино\nГроздето се бере на ръка, сортира се и се отстраняват дръжките, за да се направи традиционна ферментация с мацерация, която продължава около 5 седмици; алтернативен метод, който също се използва, е карбоничната мацерация.\nВиното отлежава в продължение на 18 месеца (в бъчви за 12 месеца плюс допълнителен период от 6 месеца в резервоари).","GRAPES VARIETIES":"ВИДОВЕ ГРОЗДЕ\nСира 50%\nГренаош 40%\nМурведър 10%"}...