... дълъг срок на годност до 07/05/25, този шунка е надежден и универсален продукт, подходящ за широк спектър от рецепти. Перфектен за любителите на италианската кулинарна традиция, той е основна съставка за тези, които искат да внесат автентичен вкус в кухнята си. Лесен за употреба и готов за употреба, той е идеалният избор за тези, които търсят качество и удобство.
КГ 10.010 нетно тегло
Минимална поръчка: 50 опаковки с 2 шунки...
...Серрано шунка Резерва с период на сушене от 18 / 22 месеца и средно високо тегло и процент мазнини.
Тази шунка се обезкостява, напълно се полира от предната страна и се отстранява цялата кожа от задната страна, оставайки с бялата мазнина.
...Мощен универсален инструмент за кухнята и продажби - висока производителност в малко пространство
Идеален за всички ръчни нарязващи задачи, като варен шунка, варени и печени колбаси, нарязан сирене или дълготрайни стоки като салам и въздушно сушеншунка.
Работата е особено лесна благодарение на повърхността Ceraclean® с изключителни плъзгащи свойства, технически зряла ергономика и следователно...
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
...Нашата прясно приготвена паста е пълнена с месо, сушеншунка, рикота и спанак, гъби порчини, всичко увито в тънък и лек лист, направен от брашно и яйца от свободно отглеждани кокошки.
...Прошутото от Парма е сушеншунка, произведена в провинция Парма, на север в Италия. Това е традиционен продукт с дълга история, популярен и известен в Италия и извън нея. Прошутото от Парма се произвежда единствено от италиански свине и се суши за поне 24 месеца. Този продукт има сертификат за защитено наименование за произход (PDO/DOP).
...Насладете се на изключителността на нашето безкостно шунка, естествено излекувано и нарязано на половини за лесно сервиране. Тази шунка е шедьовър на вкуса, изработена от първокласно свинско бедро и излекувана с отдаденост. Процесът включва прецизно осоляване и сушене, което гарантира шунка с ярки вкусове и изключителни текстури. Изпитайте истинския вкус на естественото излекуване с всяка хапка, перфектна за всякакъв повод.
...Черният свински шунка, с наситен червен цвят и интензивен вкус, напомня за аромата на гората и притежава дълбока сладост, произтичаща от начина на отглеждане и храненето на открито. Също така, обработката, която е изцяло ръчна, се извършва с уважение към нашите емилиански традиции.
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...
... окраска.
Носът му е мощен и разкрива аромати на сушени плодове, цитруси, нотки на сушен кайсия и дюля.
Шампанското Claude PERRARD Brut Tradition е идеално за аперитив с сирене гугери. Може да се сервира и като предястие с хрупкаво тесто с шунка.
То успешно ще придружи птица или говеждо филе в сос.
... като киселият вкус покрива нежния сладък аромат на шунката. Нарязан на малки ленти или кубчета, той разкрива своето прекрасно аромата в паста ястия, с ньоки, крепове или в зеленчукови и бобени супи.
Производител: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Италия.
Въздушно сушен суров шунка от свинско месо. Съставки: свинско месо, морска сол. Съхранявайте в хладилник при +1°C до +10°C. Продукт от Италия. IT-99-L-CE...
Jamones Eutiquio, семейна компания с над 60 години опит в производството на сушеншунка.\nРъчно производство. Специализация в обезкостяване, сушене на шунка.\nИзнос на шунка.
...Разположени в Вок-сюр-Сюр в сърцето на белгийската Арденна, между Бастон и Ньофшато, заведенията Хартман са специализирани от няколко поколения в обезкостяването и нарязването на свине. Там се приготвят много продукти: "Деликатесът на Сюр", суров шунка, сушен и леко пушен, произведен по занаятчийски метод. Но също така и варени шунки, колбаси, пастети, черен дроб, натиснато месо,...
... стандарти (IFS, BRC, ISO,…). Нашите марки: Paul Prédault - единственият истински френски готварски шунка, La Quercynoise - най-добрият фоа гра и магре, Prestige de la Sarthe - истински рилет и лангоа, Arcal - перфектното коктейлно свинско руло (5 вкуса) и предварително приготвено птиче месо, Armor Plats Cuisinés - специалист за типични френски готови ястия като Бьоф Бургиньон, Amand - деликатеси и гастрономия с вкусни рибни терини от Бретан, Montagne noire Pur porc - сухи колбаси и сушеншунка от Югозападна Франция, 9 месеца Label Rouge…...
... поздравите един или друг Санглошон и да си тръгнете с колбаси и други "домашни" и регионални продукти. Магазинът на фермата предлага различни продукти: сушен колбас от Санглошон, шунка от Санглошон, ядки от шунка, опушен бекон, опушен колбас, сушена шунка, мляко от Санглошон, череши с алкохол, вино с цветове от бъз, дюлево желе, розово желе, бира от Тчестé, ръчно приготвен ябълков сок,…...
Създадена през 1959 г., в момента тя е сред най-големите и изтъкнати компании, доставчици на машини и оборудване за хранителната индустрия, особено за месната. Разполага със собствено производствено предприятие в Мексико, представителство в Португалия и търговска дистрибуторска мрежа, присъстваща в над 60 държави. Широка гама от продукти, специализирани в системи за хигиена, транспорт и специфични процеси за производство на месни изделия: помещения за разфасоване, машини за производство на сушеншунка и варени продукти.