...Серрано шунка Резерва с период на сушене от 18 / 22 месеца и средно високо тегло и процент мазнини.
Тази шунка се обезкостява, напълно се полира от предната страна и се отстранява цялата кожа от задната страна, оставайки с бялата мазнина.
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...
Jamones Eutiquio, семейна компания с над 60 години опит в производството на сушеншунка.\nРъчно производство. Специализация в обезкостяване, сушене на шунка.\nИзнос на шунка.
Създадена през 1959 г., в момента тя е сред най-големите и изтъкнати компании, доставчици на машини и оборудване за хранителната индустрия, особено за месната. Разполага със собствено производствено предприятие в Мексико, представителство в Португалия и търговска дистрибуторска мрежа, присъстваща в над 60 държави. Широка гама от продукти, специализирани в системи за хигиена, транспорт и специфични процеси за производство на месни изделия: помещения за разфасоване, машини за производство на сушеншунка и варени продукти.