...НИЕ СМЕ ИЗНОСИТЕЛ НА ПЕЧИВНИ ПОМОЩИ И ВСИЧКИ ОСНОВНИ ХРАНИ ОТ ТУРЦИЯ, КАКТО СЛЕДВА:
Печивни помощници
Брашно и нишесте
Смескизаторти
Десерти
Помощници за тесто
Подобрители на вкус
Супи
Инстантно кафе
Лешников крем
Професионални продукти
Тахини и халва...
... използва широко в хотели, болници, ресторанти и пекарни, особено за продукти като крекери, бисквити и паста, които не изискват втасване. Освен яйчен прах, съществува и прах от яйчен жълтък и прах от яйчен белтък. Прахът от яйчен жълтък се използва като заместител на пресния яйчен жълтък в различни храни, за да добави цвят, текстура и емулгираща способност, особено при приготвянето на майонеза, дресинги, сосове и кроасани. От друга страна, прахът от яйчен белтък се използва в разнообразие от продукти като рибни, месни и картофени приготвяния, печива и сладкарски изделия.
...Тестени смеси се използват заторти, гъбести торти и други сладкарски изделия.
Чиста структура, мекота, лесна и стандартна подготовка, лесно рязане, голям обем, вкус.
ZIA LLC е основана през 2019 г. в Одеса, Украйна. От самото начало ZIA спазва европейските стандарти за качество и обслужване. Компанията е приложила най-добрата технология и оборудване под строг контрол в лабораторни условия и чистота.
Растежът на компанията е стабилен и последователен. През 2022 г. разширихме дейността си, добавяйки производствени и складови възможности в Одеса и Черновци. Наши...
...Био Ръжено Брашно
Нашето био ръжено брашно е направено от висококачествени ръжени зърна, внимателно подбрани и смлени, за да запазят естествените си хранителни вещества. То е идеално за печене на хляб, сладкиши и други вкусни рецепти.
- 100% био
- Богато на фибри
- Идеално за традиционен ръжен хляб
Наличен в различни размери на опаковките.
...Cake Family CORN Нов продукт на основата на царевица и диетични фибри.
Това е страхотен иновационен продукт, който може да се консумира от всички, особено от хора (предимно млади), които не ядат продукти като пълнозърнест хляб, зеленчуци и плодове, богати на фибри. Има много добър вкус и остава мек за дълго време. Същият продукт може да се използва за приготвяне на торти, бисквити или масленки...
...Опитайте сладостта: Оризовите кейкове с вкус на ягоди на Azar!
Търсите лек и вкусен снак с изблик на плодова свежест? Оризовите кейкове с вкус на ягоди на Azar предлагат перфектния баланс между хрупкав ориз и сладкия вкус на зрели ягоди. С ниско съдържание на калории и без глутен, те са идеални за здравословно лакомство по всяко време на деня. Независимо дали за деца или възрастни, тези безвинни снаксове са перфектни за бързо похапване в движение или за бърза закуска у дома.
Хрупнете вкуса на ягодите с Azar!
Azar – Закуската никога не е била толкова вкусна!
...10 KG Kraft чанта. Предназначение: 1 кг смес за торта Sudem, добавете 250 мл вода, 300 мл олио и 250 гр (5 яйца) и разбийте в миксер за 5 минути. Полученият продукт се пече при 180 °C за 40-45 минути. 1 година съхранение на хладно и сухо място.
... протеини, здравословни въглехидрати и диетични фибри - идеална за закуска или междинно хранене. Без захароза, глюкоза, фруктоза или други добавени захари. За да изпечете мъфин, ще ви трябват голяма чаша, вилица, микровълнова, яйце, кефир или йогурт и прах Mugcake. Инструкции за приготвяне: разбийте едно яйце с вилица в голяма чаша, добавете 60-80 г кефир или йогурт. Разбъркайте, добавете 2 равни супени...
Производим и доставяме сладкарски и хлебни изделия от 1994 година. Нашето голямо семейство включва 95 служители, които обслужват всички видове оборудване и продукти за нашите клиенти. Осигуряваме дистрибуция в цяла Турция с нашия склад от 3000 квадратни метра, разположен в Истанбул. Нашите продукти се произвеждат под името Бейкьою и са разработени от нашите хранителни и химически инженери в отдела...
...Брашното от просо има лек, леко орехов вкус, който добавя отличителен вкус на печивата. Брашното от просо може да се използва като съставка за смеси за печене, паста, хляб и закуски. Зърната за производството на брашно преминават през хидротермална обработка, което удължава срока на съхранение, намалява горчивината и подобрява физическите и органолептичните характеристики.
... добавяне на допълнителни съставки, формите за мъфини се пълнят с приготвената смес и се пекат.
Температура на фурната: 170 - 180 °C
Време за печене: В зависимост от размера на чашката, приблизително 30-35 мин.
...Вкусове: кокос / Шоколад / Ягода / Банан / Карамел / Горчиво какао
-------------------------------------------------------------
Торта, пълнена с крем с вкус на кокос / Торта, пълнена с крем с вкус на шоколад / Торта, пълнена с крем с вкус на ягода / Торта, пълнена с крем с вкус на банан / Торта, пълнена с крем с вкус на карамел / Торта с горчиво какао, пълнена с крем с вкус на мляко
--------------------------------------------------------------
Нетно тегло на единица (г): 50 г / Опаковка: 24 x 6 / Бройки на кутия за доставка: 144 / Вместимост на контейнер 40": 3200...
...Пелети зърнени култури
Достъпът до суровината царевица, произхождаща от нашата царевична фабрика, и нашият опит в екструзията ни позволяват да предложим широка гама от закуски пелети на основата на царевица и зърнени култури, които ни дават възможност да получим уникални и хрупкави закуски.
Пелети картофи
Смески от пелети
Основната тенденция в закуските е УДОВОЛСТВИЕТО. Удоволствието от ново изживяване, цветове, вкусове, текстури и форми!
Пелети за puffed cakes
Limagrain Ingredients разработва микро пелети или топчета за puffed cakes.
... не само с високото си съдържание на протеини и фибри, но и с ниския си процент на въглехидрати и холестерол. То е идеално за кухнята с ниско съдържание на въглехидрати и често се използва при приготвянето на торти и десерти. Независимо дали в мюсли, йогурт, плодова салата или за печене, кокосовото брашно винаги осигурява уникално вкусово изживяване.
Типично съдържание на хранителни вещества г / 100 г:
Енергийна стойност 330
Протеини: 20
Въглехидрати: 15
от които захари 15
Мазнини: 13
от които наситени мастни киселини: 11
Фибри: 42...