... лекота, когато пожелаете. Този вкус, при който тънко тесто е покрито с вкусно фета сирене и много чедър и изпечено във фурната, оставя незабравим вкус на небцето. Замразената пита на Далия съчетава практичност и традиционен вкус. Приготвена с умението на опитни ръце, тази пита предлага практично решение за вашите вкусни моменти.
... на дозиращата машина могат да бъдат конфигурирани по поръчка: тип дюзи за дозиране, нагрят резервоар, конвейерна лента, разпределител за глазура и др., и адаптирани към характеристиките на продукта, който ще се разпределя.
ДА СЕ ПРАВИ: мраморен кекс, кекс на музиканта, кекс с сливи, кекс с мишки, кекс с крема сирене, кекс с шоколад и др.
...Прясно приготвените равиоли под формата на слънчогледи, пълнени с гorgonzola (италианско синьо сирене) и орехи, са кулинарен шедьовър, който въплъщава елегантността и изтънчеността на италианската кухня. Нежното тесто от яйца обгръща кремообразна и ароматна плънка, където гorgonzola, с неговите смели и ароматни нотки, се слива хармонично с хрупкавостта и кръглия вкус на нарязаните орехи.
...Сирене, произведено от сурово овче мляко. Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък.
Характеристики на сетивата
Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък, с перфектна соленост, вътрешността е компактна с малки неправилни дупчици от механичен произход, с цвят на слама и къса, но не ронлива паста.
Произход: Замора
Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко
Тип производство: Ензимна коагулация
Сирене: Животински сири от агне
Тип семейство: Зрело, пресовано тесто, не варено, плесенясала/изпрана кора
Зреене: Между три и пет месеца.
... приятен, пикантен вкус. Силно оцветява и приборите (особено дървените и пластмасовите), с които се взима и разбърква приготвеното с нея ястие. В хранителната индустрия куркумата се използва за оцветяване на масло, майонеза, паста и сирене. <strong>Употреба</strong> Куркумата служи за подправяне на сосове, ястия с птици, крем супи и омлети. Подходяща е за ястия с бобови растения (боб, нахут, леща, соя). Задължителна съставка за всякакви ястия от типа къри и други ястия от индийската кухня. Добавена към тесто за хлебчета, кексове или блатове, придава красив жълт цвят.
... предварителната преса партидни плочи; в млечната индустрия млякото се коагулира на лентата за производство на сирене. Това са само няколко примера за "функции на процесите".
Манипулиране на слоеве от филц в индустрията на нетъканите текстили. Високата производствена скорост и ускорението на масите (в случай на модел на директен филц между лентите) поставят сериозни изисквания към използваните конвейерни ленти.
...Servi Doryl предлага над 40 различни комбинации от решетки и перфорации, съставляващи персонализируеми решения за всеки тип сирене. Формите и основите са проектирани и изработени от пластмасови плочи, решетъчни, перфорирани, варени и обработени до желаната форма и размер.
Типове сирена: Всички видове сирена с пресовано и полу-пресовано тесто
Размери: - От Ø 80 до Ø 800 мм - От 200x100 мм до 1000x1000 мм - Други формати по проучване
Тегло на сиренето: От 200 г до 120 кг...
...ChèvrArdennes се предлага в няколко забележителни варианта на вкусове: в цветна коричка, в свежи късове с подправки, с мед, с стафиди, с лук, брускета, с лимон, с бекон. Но също така и в пепеляво блокче, в тесто с козе сирене и мед, с пармезан Пармиджано Реджано, Датски синьо сирене и много други. Козето сирене, създадено с нашето внимание към качеството, може само да повиши вашата репутация на изискван дистрибутор в избора на пресни и ексклузивни сирена за вашите клиенти.
Нашата компания е търговец на едро на замразени торти, чийзкейкове, десерти, баклава и хлебни изделия в Обединеното кралство. Нашата фабрика и цялото ни производство са в Турция. Предлагаме много висококачествени продукти с множество международни сертификати за качество на храните, включително сертификати за кошер и халал.
...Моцарелата е пресен сирене с влакнеста структура, характеризираща се с гладка, равномерна повърхност, снежнобял цвят и еластична консистенция. Вкусът е сладък и деликатен, а ароматът е свеж и приятен. Тя се предлага в различни форми, плод на уменията на нашите майстори сиренари: от малки топчета, до възли, от плитки до плитки до фиордилайте.
Обикновено моцарелата се консумира прясна сама по себе...
...Машината е проектирана за производство на влакна от разтегнато тесто, използвани за приготвяне на страчатела, плънка за буррата.
Машината е изработена изцяло от НЕРЪДЕЕЩА СТАЛ AISI 304 с някои части от специални ПОЛИМЕРИ, подходящи за контакт с храни.
Машината е ПАТЕНТОВАНА и се отличава от други подобни на пазара по:
- грубо влакно с висока адхезия на сметана;
- ограничен брой съставни части...
Производител и дизайнер на оборудване за млечната промишленост, Roussel Inox изработва вашите съоръжения с постоянно внимание към вашите нужди.
Имаме солидно познание за вашата работа като производител на сирене, усъвършенствано сред професионалисти във Франция и на международно ниво.
Искате да обновите машините си, да увеличите производствения си капацитет, да създадете своя работилница? За всяко...
...Маслен сирене, узряло, с много меко и бяло тесто, с мека и жълтеникава кора. Има интензивен и изразен вкус и аромат.
Формати на продажба:
От 75g до 1,5Kg (Стандарт: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg)
Цилиндрична форма (тип чиния)...
...Като Wellplast амбалаж пластик сан. ве тик. лтд. шти. ; произвеждаме еднопосочни вентили за отводняване на въздуха за опаковани продукти, които продължават да ферментират след опаковане, като храни, агрохимикали (кафе, сирене, маслини, туршия, тесто, лекарства и др.).
След печенето, кафето трябва да бъде опаковано по начин, който да предотврати излагането му на кислород, влага и светлина, за да...
... окраска.
Носът му е мощен и разкрива аромати на сушени плодове, цитруси, нотки на сушен кайсия и дюля.
Шампанското Claude PERRARD Brut Tradition е идеално за аперитив с сирене гугери. Може да се сервира и като предястие с хрупкаво тесто с шунка.
То успешно ще придружи птица или говеждо филе в сос.
...Сирене с непечена пресована паста, произведено от пастьоризирано краве мляко, зряло минимум 8 седмици.
То притежава гладка и хомогенна паста с типична за раклетата измиваема коричка.
Идеално е за раклети, но също така и за приготвяне на солени тарти, бутер тесто, пици, без да забравяме сезонните салати и предястия.
... сирене
Съставки:
1 тесто за тарт
200 г прясно козе сирене
4 яйца
200 мл течна сметана
1 супена лъжица нарязана шиверка
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 180°C (350°F).
Поставете тестото за тарт в форма за тарт и го наколете с вилица.
Натрошете прясното козе сирене върху основата на тарта.
Референция: AR805132
Ean13: 3760306805132...
...Калцоне тесто (180 гр.)
Триъгълник от полутесто, пълнен с доматена пулпа и подправки, сирене, варен шунка и маслини. Код: CACLA 180006 Търговия на едро: 40 броя на опаковка - 81 опаковки на палет.
...От 1999 г. coolback символизира вкус и свежест в най-високо качество на хлебарството.
Замразени хлебни изделия
Пшенично тесто с натурален заквас.
В правоъгълна форма, поръсено с ароматно сирене, печено в каменна фурна.
Артикулен номер: 994811
Тегло на замразен продукт: 70 г
Бройки/картон: 40
Картон/палета: 48
Бройки/палета: 1.920
Срок на годност: 9 / 12 месеца
Степен на готовност: предварително изпечено...
... доверие. Освен това предлагаме широка гама от машини и инструменти за хлебарници и сладкарници, като избираме марки с най-добро съотношение качество-услуга-цена. Някои от машините, произведени от нас: Формовачи на хлебчета, понички, опаковъчни машини, резачки за тесто, резачки за хляб, резачки за бутер тесто, подаватели на тесто, дозатори за настъргано сирене.
...Рисоли: Скарида, Месо, Пескада, Алиера, Сирене/Шунка, Пиле, Прасенце, Зеленчуци, Бакалао и Тон. Всички в два размера: нормален и мини. Пастички: Пиле. Фоладо: Пастел де Шавеш, Фоладо де Алиера, Тесто за фоладо и Фоладо де Чила. Шамуси: Пиле, Месо и Къри. Пастел де Бакалао, Пастел де Ната и Крокет от Месо. В момента разработваме линия от полуфабрикати за регенерация във фурна (без предварително пържене).
... асортимент от оборудване и производствени линии за млечни и сиреневи продукти, осигуряващи перфектна производителност и качество на сиренето.
CHALON MEGARD е компания от групата BRETECHE и е представена по целия свят чрез дъщерни дружества и мрежа от търговски агенти. CHALON MEGARD проучва, произвежда и инсталира оборудване по целия свят за производството на сирена от тип пресовано тесто, варено тесто...