...Servi Doryl предлага над 40 различни комбинации от решетки и перфорации, съставляващи персонализируеми решения за всеки тип сирене. Формите и основите са проектирани и изработени от пластмасови плочи, решетъчни, перфорирани, варени и обработени до желаната форма и размер.
Типове сирена: Всички видове сирена с пресовано и полу-пресовано тесто
Размери: - От Ø 80 до Ø 800 мм - От 200x100 мм до 1000x1000 мм - Други формати по проучване
Тегло на сиренето: От 200 г до 120 кг...
Производител и дизайнер на оборудване за млечната промишленост, Roussel Inox изработва вашите съоръжения с постоянно внимание към вашите нужди.
Имаме солидно познание за вашата работа като производител на сирене, усъвършенствано сред професионалисти във Франция и на международно ниво.
Искате да обновите машините си, да увеличите производствения си капацитет, да създадете своя работилница? За всяко...
... окраска.
Носът му е мощен и разкрива аромати на сушени плодове, цитруси, нотки на сушен кайсия и дюля.
Шампанското Claude PERRARD Brut Tradition е идеално за аперитив с сирене гугери. Може да се сервира и като предястие с хрупкаво тесто с шунка.
То успешно ще придружи птица или говеждо филе в сос.
...Сирене с непечена пресована паста, произведено от пастьоризирано краве мляко, зряло минимум 8 седмици.
То притежава гладка и хомогенна паста с типична за раклетата измиваема коричка.
Идеално е за раклети, но също така и за приготвяне на солени тарти, бутер тесто, пици, без да забравяме сезонните салати и предястия.
... сирене
Съставки:
1 тесто за тарт
200 г прясно козе сирене
4 яйца
200 мл течна сметана
1 супена лъжица нарязана шиверка
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 180°C (350°F).
Поставете тестото за тарт в форма за тарт и го наколете с вилица.
Натрошете прясното козе сирене върху основата на тарта.
Референция: AR805132
Ean13: 3760306805132...
... асортимент от оборудване и производствени линии за млечни и сиреневи продукти, осигуряващи перфектна производителност и качество на сиренето.
CHALON MEGARD е компания от групата BRETECHE и е представена по целия свят чрез дъщерни дружества и мрежа от търговски агенти. CHALON MEGARD проучва, произвежда и инсталира оборудване по целия свят за производството на сирена от тип пресовано тесто, варено тесто...