...Избираме само най-добрите прясно уловени аншоа, най-подходящи за обработка според традиционното занаятчийство, на което узряването подсол придава най-автентичния вкус на Четара.
... стойност 1555 kJ/367 kcal, въглехидрати 1,03 г, наситени мазнини 0,29 г, мононенаситени мазнини 0,29 г, полиненаситени мазнини 0,29 г, захари 0,33 г, белтъчини 7,51 г, фибри 1,8 г, сол < 0,01 г <strong> Употреба </strong> Употреба </strong> Готвене на ориз в вода в съотношение 1:2. Основна съставка за приготвяне на ястие под името Пилау - ориз от индийската кухня. Може да бъде допълнение към основни ястия и тяхна съставка. Добре се съчетава с зеленчуци и месо или риба. Компонент на сладки и оризови десерти.
...Мононатриевият глутамат (MSG) е сол на глутаминовата киселина, неесенциална аминокиселина, която се среща естествено в много храни като месо, риба, млечни продукти, зеленчуци и гъби. Той се предлага под формата на бял кристален прах и е известен със способността си да усилва умами вкуса в храните. Умами е един от петте основни вкуса, наред с сладкия, соления, киселия и горчивия, и се описва като...
...Сертифицираният MSC тон е риба от високо качество за тези, които търсят устойчив и вкусен морски продукт. Тази риба се лови отговорно, гарантирайки запазването на запасите от тон за бъдещите поколения. Етикетът MSC е знак за качество и екологична отговорност, осигурявайки, че тонът се улавя по етичен начин.
Със своето плътно и вкусно месо, тонът е идеален за разнообразие от рецепти, от суши до...
...Солниците в Кампот, Камбоджа, се напояват с морските води на залива Сиам. Нашият производител работи на остров КОХ ТРЕЙ, разположен в делтата на река Кампот, остров, достъпен чрез мост, където жителите се изхранват от добив на сол, риболов и оризопроизводство.
делтата на река Кампот
Естествената морска сол се образува чрез изпаряване на водата в солниците под действието на слънцето и вятъра...
...1 пакет с калмари, чесън, лук, плънка (месо или риба по избор), сол, пипер, магданоз, доматен сос, зехтин, "айоли" и бяло вино.
Препоръчваме да размразите калмарите под вода непосредствено преди приготвянето. Напълнете тръбите с избраната от вас плънка и затворете края на тръбата с клечка за зъби.
Запържете чесъна, лука и магданоза. Добавете доматения сос и бялото вино. Включете пълнените тръби и оставете да къкри 25 до 35 минути на слаб огън. В момента на сервиране, смесете айолито със соса. Сервирайте с паста или ориз.
... суши и сашими (сурова риба). Може да се намери под формата на готова паста в туба или на прах, към който трябва да се добави вода, за да се получи известната зелена паста.
Богат на витамин C, калий и калций, той е известен и със своето действие върху свободните радикали (антиоксидант), диабета или кръвообращението. Тази кулинарна подготовка с мощен вкус е напълно произведена от биологично земеделие.
Съставки: Хрян* 32%, ябълков оцет*, алкохолен оцет*, вода, морска сол, шою* (вода, соя*, пшеница*, сол от...
...да се осигурят пълни комплекти (пая за 10/12 порции, газов горелка, ножове, дъски за рязане, лопатки за разбъркване, лопатки за сервиране, кухненски кърпи, инструменти за рязане, пробване на бульон и готвене) и всички съставки (месо, риба, зеленчуци, масло, сол, шафран, вода... всичко, за да могат в групи от 10/12/14 души да започнат да приготвят паелите под ръководството на готвач, който ще им...
... други тестени изделия, халва (от 80 г до 1 кг), пухкаво тесто, замразени хранителни продукти (риба, пица и др.) в хранителната индустрия.
В сектора на почистването: сапун, почистващи кърпи и гъби.
В мебелната индустрия: аксесоари за мебели.
Аксесоари за автомобили или резервни части в автомобилната индустрия.
В медицинската индустрия: руло бинтове и други подобни материали...
BARCELONESA произвежда:
1.- Ниско натриеви соли под марката Na-REDUKTEAN.
От -20% до -100% натрий.
За всички категории: Хлебарство, Месо, Закуски, Готови ястия, Риба, Млечни продукти, Сосове.
Чист етикет, също и БИО.
2.- Ниско захарни решения под марката FIBREAN.
От -10% до -100% захар.
За всички категории: Хлебарство, Закуски, Готови ястия, Млечни продукти, Сосове.
Чист етикет.
BARCELONESA...
...Индустрията за консервиране на риба Licata A. & C. s.n.c. работи в Сиача от средата на 80-те години, притежаваща двадесетгодишен опит в производството на рибни консерви. Град Сиача е разположен на брега на Средиземно море, идеална зона за улов на синя риба, особено аншоа и сардини. Тук се ражда и напредва компанията Licata, произвеждайки аншоа и сардини в сол и в зехтин под марката "DON CARLOS...
Износ на испански деликатеси от 1999 г., под марката Spanish Delicatessen. Изнасяме най-добрите гурме продукти от испанския пазар. Широка гама от селективни шоколади, висококачествени зехтини, био сирена, маслини, мед и гурме конфитюри. Специалисти в консервирането на риба и зеленчукови деликатеси, с акцент на нашия асортимент от сол и подправки. Избор на хамони и иберийски колбаси...