Франция, Creissels
...Пенделно или повърхностно разбъркване, адаптирано към технологията на производството на сирене, позволяващо получаване на покритие на зърната Полуцилиндричен съд с геометрично отделяне и нежно разбъркване Обем от 2000 до 6000 л Автоматично странично и надлъжно отделяне Възможност за автоматично изтегляне на суроватка Рецепти за производство с управление чрез везни или сензори за налягане Почистване на място (NEP) Възможност за запълване отдолу...
Италия, Radicofani
...Произвежда се от мляко, събрано от специфични райони на произход, както е предвидено в регламента на Консорциума за управление и производство на овче сирене DOP. Сиренето се коагулира при температура между 35 и 38°C, а нарязването на коагулата трябва да бъде на размери, подобни на лешник. Формата може да тежи от 1,00 кг до 3,50 кг. Нашата компания предлага парче с тегло около 2,00 кг, зряло минимум 20 дни. Тестото е бяло и компактно, а вкусът е свеж и ненадминат.
Испания, Guijuelo-Salamanca
...Сирене, произведено от сурово овче мляко. Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък. Характеристики на сетивата Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък, с перфектна соленост, вътрешността е компактна с малки неправилни дупчици от механичен произход, с цвят на слама и къса, но не ронлива паста. Произход: Замора Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко Тип производство: Ензимна коагулация Сирене: Животински сири от агне Тип семейство: Зрело, пресовано тесто, не варено, плесенясала/изпрана кора Зреене: Между три и пет месеца.
Франция, Esquiule
...Насладете се и зарадвайте с нашето овче сирене Ossau Iraty, произведено от овчари от Страната на баските и планините на Беарн. Сиренето е зряло от 4 до 8 месеца в нашето хранилище в Страната на баските. Поради ръчния процес на производство, теглото е приблизително. Доставяме в цяла Франция. Продаваме също сирена с тегло от 1, 2 и 4 кг. За да направите поръчка, ето тук: https://www.fromages-fermiers.com/nos-fromages/ За информация, пишете ни на: commandebalaka@gmail.com ...
Италия, Martina Franca
...Caciocavallo della Massaia е зряло сирене, произведено от смес от овче, козе и краве мляко. Това сирене се характеризира с богат и сложен вкус, получен благодарение на дългото узряване и използването на традиционни техники. Caciocavallo е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена, придружено от плътни червени вина. Ръчното му производство и уникалният му вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Испания, Bullas
Ние сме компания за сирена, специалисти в производството на пресни сирена и сирене от Бургос. Разполагаме с фабрика за производство на крема сирене и всякакви видове сирена. Имаме линия за резени, нарязани резени и тапи, също така и за пресовани сирена от Испанско сирене във всички варианти - краве, мускусна коза и овче, както 100% чисти, така и смесени. Намираме се на 30-то място в класацията на компаниите за сирена на пазар с над 3000 в Испания.
Испания, Fuente el Fresno
Производство на зехтин екстра върджин, ядки (фъстъци и бадеми), бобови култури, сирене в зехтин, конфитюри и сосове. Разпределение на овче сирене от Манча и козе сирене, както и сладкарски изделия. Натурални продукти за консумация или за употреба в сладкарници и корпоративни подаръци.
Гърция, Eleftherio
... с отлично качество. Произвеждаме цялата гама от меки сирена: Фета, Козе сирене, Леко козе и овче сирене 12%, Бяло сирене (деликатес), Антотирас, Масло, Мизитра и много други. Нашите продукти са налични както на гръцкия пазар, така и на чуждестранни пазари.
Полша, Pieniazkowice
Заводът за преработка на мляко на Ришард Смоленя се намира в Пениажковице, в област Малопольска. Дейността ни се осъществява непрекъснато от 2005 година. Занимаваме се с производство и продажба на натурални планински сирена. Предлагаме сирена както от овче, така и от краве мляко. Насърчаваме ви да опитате топки, сиренца и корбаци в натурален и пушен вариант. Имаме също натурално сирене с...
Испания, Almagro ( Ciudad Real )
Производство и разпространение на манчегски сирена. Компания, посветена на производството на ръчно изработени манчегски сирена, зряло, полузряло и меко сирене, признати от Съвета за контрол на произхода на манчегското сирене, чисто сирене от овче мляко от манчегската порода. Разполагаме с телекомуникационно разпространение и онлайн разпространение на манчегски продукти, както и на вина от Риоха и вино от Риас Байшас, галисийски ликьори. Можете също така да намерите консерви и национални деликатеси, патладжани от Алмагро или други продукти в нашия онлайн магазин.
Италия, Crotone
Компания, която търгува с типични хранителни продукти от южна Италия с високо качество. Основно ориентирани към износа, предпочитаме продажбата на продукти като краве и овче сирене, вина, колбаси, масла, консерви, халал колбаси. Нашата база е в Калабрия, в Кротоне, а нашата специализация се състои в идентифицирането на качествени компании с средни размери, които все още не са особено известни или развити, но имат голям потенциал за растеж, с намерението да увеличим и оценим тяхното производство, особено в чужбина.
Испания, Granada
... сирене, спазвайки традицията и внимателно грижещи се за всички етапи от живота на нашите сирена, от производството до момента, в който достигат до масата на нашите клиенти. Сирена от овче, козе и краве мляко, пресни, нежни, зрели, рикота. Имаме сиренето, което подхожда на вашата маса, на вашия бизнес.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play