...нагряван резервоар, конвейерна лента и др., за да се адаптират към характеристиките на продукта, който ще се дозира.
ЗА ПРИГОТВЯНЕ: мъфини, гъбести торти, собаос, торти, масленки, палачинки, майонеза, мраморна гъбеста торта, йогурт, крем, мус, сосове, млекарски шейкове, кремове, продукти без твърди частици.
...Богати на протеини: 20%
Богати на фибри
Бързи за приготвяне: 5 мин
1 единствена съставка за добавяне: мляко или растителна напитка
100% растителни
Идеални за протеиново и вкусно закуска
Инструкции
За 100 г смес за палачинки = 4 палачинки
В съд изсипете 100 г смес за палачинки и 120 мл мляко или растителна напитка. Разбъркайте с помощта на бъркалка, докато получите гладко тесто. Загрейте леко...
... необходими витамини: A, D, E и K, както и минерали като: калций, фосфор, калий, мед и желязо. Кашу ядките не само че са отличен източник на енергия, витамини и минерали, но също така и на протеини. Следователно, те могат да се окажат ценна добавка към диетата на хора, които ежедневно се отказват от месо и животински продукти. Кашу ядките са идеални за намазване на хляб и палачинки, за приготвянена десерти, торти и бисквити.
...Киноа флейки TM "TERRA" перфектно се комбинират с почти всички продукти - те могат да се използват не само за приготвянена вкусна гарнитура, но и за домашен хляб, палачинки, кюфтета, равиоли и дори бисквити. Сигурни сме, че вашите близки ще бъдат приятно изненадани от такива необичайни и здравословни ястия.
...Оризовото брашно се използва основно за приготвяненапалачинки, тесто за кнедли, рулца, фунчоза и други печива. Оризовото брашно е лидер сред зърнените брашна по биологична стойност на протеините и съдържанието на нишесте. Смилането с камъни ни позволява да запазим естествения балансиран състав на зърната, което прави възможно понижаването на гликемичния индекс - важен показател за тези, които се грижат за здравето си.
Тегло: 700 г...
Cocotine : Марката на продукти, изработени от пресни и замразени яйца на Група Eureden.
Нашата сила и разлика: кооперацията.
Над 200 референции от яйца, снесени във Франция.
Благодарение на нашите 230 фермери, можем да ви гарантираме пълна проследимост от полето до чинията.
Оптимизирана проследимост благодарение на отделяща се и пренастройваща се етикетка, налична в цялата гама.
Гама от алтернатив...
... брашно
Касавеното брашно е много полезно за приготвянена рецепти без глутен. Освен това, касавеното брашно е полезно за печене, за да се получи хлябоподобен резултат. Може да се използва както за сладки, така и за солени ястия, като бисквити, основи за пица или палачинки.
...Нашите овесени брашна се получават от смилане на овесени ядки, процес, който осигурява висока смилаемост на продукта и го прави подходящ за приготвяне в кухнята като заместител на обикновеното бяло рафинирано брашно, за рецепти както сладки, така и солени.
Всички брашна могат да се превърнат в смеси за палачинки.
... брашно се използва за приготвянена зърнени храни, а фината брашно се използва за пудинги, кнедли, палачинки и други сладкиши. Царевичните флейки се правят от предварително подправени и фрагментирани царевични зърна - готов хранителен продукт, който не изисква допълнително готвене. Те се консумират като гарнитура, както и като самостоятелно ястие. Царевицата се отглежда за силаж и се прибира в етапа на млечно-восъчна зрялост с фуражни комбайни със специални жътвари. Силажната царевица има висока производителност.
...Ароматно био брашно от нахут, произведено от непечени нахут. При готвене и печене, био брашното от нахут обогатява разнообразни ястия по вкусен начин. То има важно място в ориенталската кухня и идеално свързва супи или сосове. За приготвяненапалачинки, тесто за пица, кюфтета и като добавка в теста за хляб и сладкиши, брашното от нахут е ценна съставка. При печене, до 25% от зърненото брашно...
...Ръчно изработеният от маслиново дърво шпатула за палачинки с плосък ръб е професионален, термоустойчив и безопасен за храни инструмент за приготвянена крепове, с който лесно можете да обръщате и сгъвате тънки крепове на уреда за крепове или в тигана за крепове. Благодарение на наклонените си ръбове, този практичен кухненски помощник може внимателно да се плъзне под крепа. Отпуснете целия блат...
... продължително чувство на ситост. Присъствието на влакна може също да помогне за регулиране на нивата на кръвната захар. Това биологично брашно е и източник на важни витамини и минерали. Сред тях витамините от група B играят основна роля в енергийния метаболизъм, докато минерали като желязо, магнезий и цинк са съществени за различни телесни функции. Био безглутеновото брашно от амарант може да се използва в много рецепти. То е подходящо за приготвянена хляб, торти, бисквити и палачинки без глутен.
...Imperial е любимата белгийска марка за печене! Прах за печене за приготвяненапалачинки, пудинг с типичния сладък вкус на ванилия, топинги за подобряване на сладоледите ви… вече повече от 80 години! Imperial е наличен и във Франция.
... индивидуален продукт (кръгъл, квадратен, триъгълен и т.н.)
• Готвене на цилиндър или нагряващ конвейер за лента от тесто за пълнене.
• Всички техники за пълнене, сгъване, навиване, подреждане, охлаждане и транспортиране.
The Lab by SDTN, посветен на занаятчиите, желаещи да съчетаят удобството на използване, прецизността на отоплението (газ или електрическа енергия) в духа на традицията. Тази гама може да бъде адаптирана за готвене на крепове и галети, вафли и сладоледени конуси в духа на домашно приготвяне от 100% ръчно до напълно автоматично.
... качеството на изработката и тяхната издръжливост. Ще намерите малки принадлежности за приготвяне като шпатули, лъжици, щипки, шишчета, хаванчета, маризе или дори черпаци и решетки. Можете също така да закупите принадлежности за рязане като ножове, мандолини или аксесоари като дъски или точилки. Предлагаме кухненски уреди с професионално качество, включително неръждаеми и незалепващи тенджери. Сковороди, тигани за палачинки. Готварски съдове, уок или тави за печене. Накрая, предлагаме и принадлежности за сладкарство като шпатули за високи температури, форми за тарти или рамки за десерти.
... яйца. Hraska може да се използва за приготвянена основа за намазки, дресинги, майонеза и за приготвянена бешамелов сос. Ваниловият вариант може да се използва вместо яйца и като основа за палачинки. Hraska е полезна за потребителите заради високото си...