...Текстурирани растителни протеини (TVP) са иновативно решение за тези, които търсят висококачествени алтернативи на растителна основа. Произведени без соя и от суровини без ГМО, TVP предлага устойчива и питателна опция за вегански и вегетариански диети. Тези протеини се изработват с помощта на уникална модулна екструдерна технология, осигуряваща високо съдържание на протеини и фибри, заедно с...
...Пастетът с печени зеленчуци е приготвен на основата на зеленчуци и подправки от най-високо качество. Приготвя се на основата на нахут с добавка на целина, моркови, лук и корен от магданоз. Ще се хареса на най-големите ценители на намазки за хляб.
Пастетът е богат на пълноценни въглехидрати, протеини, фибри, витамини и минерали. Зеленчуците, от които е приготвен, са източник на антиоксиданти...
... могат да бъдат в различни цветове. Лещата е богата на много хранителни вещества, включително протеини, желязо и фибри, поради което е продукт, широко използван в гастрономията.
Червената леща е най-популярната от всички видове това растение. Характеризира се с интензивен вкус. Приготвянето й е много удобно - не е необходимо да се накисва, а зърната се готвят бързо. Идеална е за крем супи, пасти или плънка за пелмени.
...Глутаматът мононатрий, известен също като MSG, е натриевата сол на глутаминовата киселина, една от най-разпространените аминокиселини.
Глутаматът мононатрий се получава чрез ферментация на нишесте, захарна тръстика, захарно цвекло или меласа, но се среща и в бульон от водорасли, както и в много зеленчуци, сирена и гъби.
Глутаматът мононатрий съдържа една единствена аминокиселина на...
В нашето предложение можете да намерите около 220 био продукта, основните групи са: суперфуди, масла, паста, протеини, ядки, закуски - последната спомената група развиваме интензивно поради наскоро закупени устройства, които ще ни помогнат да създадем нов вид здравословни, екологични закуски на базата на плодове, зеленчуци и ядки, в нашето предложение ще има и граноли и мюсли. Ние сме много...