...Филето е най-ценният разрез.
То е направено от меко, нежно и сочено мускулно тъкан.
Една от най-често срещаните процедури е стареенето му за 2-7 дни, в зависимост от възрастта на животното, за да бъде подготвено за печене на скара.
В същото време мускулът се използва за приготвяне на турнедос и медальони или филе мignon.
...Смес от добавки, подправки и подправки, предназначена за месарски изделия, за производството на термично обработеното месо, наречено "Морсила". Формат: чанта 5кг...
... четири сектора: сектор Разни стоки заема площ от 14 000 кв. м, тук работят 50 служители и всеки ден излизат над 20 000 пакета стока. Сектор Месо и Млечни продукти има площ от 1 500 кв. м, всеки ден 20 служители подготвят и изпращат около 148 центнера стока. Сектор Плодове и Зеленчуци работи на площ от 2 000 кв. м, а всеки ден 25 служители подготвят 390 центнера стока. Сектор Месо работи на площ от 1 000 кв. м, всеки ден снабдява супермаркетите с 140 центнера месо, подготвено от 15 служители.