...Органичен черен пипер от Шри Ланка е известен със своята силна ароматика и богат вкус. Този висококачествен пипер добавя остър, пикантен нюанс на ястията и е идеален както заготвене, така и за подправяне.
... нарязан лук; след това се добавят сол, пипер, добре отцедените охлюви и няколко листа дафинов лист. Готви се на силен огън и когато маслото започне отново да изплува, се налива чаша розово вино, което се оставя да се изпари. Подправя се със сол и се сервира горещо.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА И УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА
100% натурални охлюви, вече почистени и изчистени, готови за консумация
Период на продажба: налични през цялата година
Опаковани в кашони от 1 кг до 5 кг
Минимална поръчка: 500 кг...
... въпрос за традиционни рецепти или иновационни кулинарни творения. Благодарение на тяхната фина текстура и диаметър от 30 см, те позволяват лесна манипулация и равномерно готвене, гарантирайки перфектни резултати при всяка употреба.
Тези листа "brick" са опаковани в пакет от 10, с нето тегло 170 г, и са опаковани в PEBD пластмасово фолио за оптимално съхранение. Те отговарят на различни европейски...
...Ползи: Cajun се състои от паприка, чесън, лук, кориандър, мащерка, риган, целина, черен пипер, кимион, люти чушки, семена от горчица (бели и жълти). Някои от тези билки и подправки отдавна се използват в различни кухни, считани не само за вкусни, но и за полезни.
Кухнята Cajun е стил на готвене, създаден в Луизиана от имигранти, акадските французи, през XVIII век. Акадците са френски колонисти...
...Едросладкият червен пипер, смлян, е финно-плодист и меко-пикантен на вкус и е сред най-популярните подправки изобщо.
Червеният пипер може да се използва щедро както заготвене, така и за подправяне след готвене. Единствено при запържване в тиган с масло трябва да се внимава. В този случай червеният пипер може да развие горчив вкус поради високата температура.
Едросладкият червен пипер е подходящ за ястия с гювеч, пиперки, чили кон карне, пюркьолт, сос ромеско, яхнии и пикантни сосове.
Съдържание: 250,00 г
Артикулен номер: 802106...
... има антибактериално действие и помага за производството на слюнка и подпомага храносмилането. Чили пиперът съдържа добро количество витамин A. Той съдържа мощни антиоксиданти, тъй като има много витамин C.
Използване на Чили Гранулат
При всички пипери пикантността се проявява повече след готвене, но при готвене по-фините аромати изчезват. Добавяйте в края.
...Тази рецепта е невероятно проста (разбира се, с N2O бутилките) и е идеална солена храна за хора, които искат да се насладят на нещо вкусно, но нямат много време заготвене. Отнема по-малко от половин час за приготвяне и е достатъчна за около 8 до 10 души върху бисквити Греъм. Можете също така да я съхранявате в хладилник до 4 дни, без да се разваля. Азотният газ от кремовия заряд всъщност...
...Ямайският пипер, известен също като Allspice, е основна съставка в кухнята на Карибите, но също така и на Близкия изток. Семената обикновено се използват в ястие на тиган или къри, като се оставят да се накиснат по време на готвене, но могат да се смелят и за поръсване върху приготвяне или в тесто за сладкиши заради вкуса си на канела / индийско орехче.
Произход: Мексико
Качество: AA...
... перфектна дегустация:
Размразете подготовката в хладилна камера, съхранявайте при 4° и я използвайте в рамките на 72 часа след размразяване.
Създайте собствена рецепта, като добавите вашите съставки.
Формирайте вашите акас с помощта на 2 супени лъжици, след което ги потопете в обилно и горещо масло (180°).
Времето заготвене ще зависи, разбира се, от размера на вашите творения; предвидете 1,30 до...
...Свежестта на пипера в бисквитка е възможна!
С нотка на сладост и пикантност, балансирана от фината нотка на подправките от кимион, това е перфектно съчетание, което ще събуди вашите сетива с всяка хапка.
Нашите cracOmalt Пипер и Кимион са приготвени с грижа благодарение на нежно готвене, което запазва всички аромати за несравним хрупкавост. Това е покана за незабравимо кулинарно изживяване...
...Шампиньони*(плевроте) (45%), картофи*, Fourme d’Ambert AOP* (13%) (пастьоризирано краве мляко*, сол, млечни и зрели култури), вода от готвене, слънчогледово масло*, оризово брашно*, чесън*, черен пипер*.
* Съставка от биологично земеделие - Алерген
Производителите зад рецептата
Шампиньони: Фермата на Фон дьо Ор
Картофи: Градините на Ис и Аувабиo
Fourme d'Ambert: Млекарска компания Лакей...
...Създаден и произведен в района на Нант, изработен от неръждаема стомана за улесняване на нарязването на месото след готвене. Основата от бук, доставена в суров вид за представяне на масата с отделения за сол и пипер, е изработена от работници с увреждания в рамките на ESAT. Целият комплект е внимателно представен в елегантна крафт кутия, сглобена от ESAT и украсена с лента, носеща графичната...
... тенденция да изсъхва веднага след готвене.
Нашите референции започват от основа, съставена от:
мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинска мас, за да се подобри слоестата структура.
От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта.
От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.
...Антилският пипер Bondamanjak или червеният Хабанеро е малък пипер, с дължина около 5 см, много силен (10/10 по скалата на Сковил) и с много аромат, с характерен плодов вкус, наричан Bondamanjak на Антилите, пипер кабри на Реюнион.
Той не се консумира директно, а се поставя в ястията по време на готвене, за да придаде аромат, и се отстранява преди сервиране.
... провеждаме обширни изследвания, за да възстановим истинския вкус на традицията от 1983 г. Поради нашите усърдни усилия, в момента произвеждаме общо 250 вида храни, включително Деопбап (ориз, покрит с разнообразие от съставки, 30 вида), Джигае (задушено ястие), Танг (супа), сосове, пасти, Яннъмджанг (смес от соев сос, нарязан чесън и червен пипер, 30 вида), прахообразни супи (20 вида), течни сосове...
...царевично нишесте, грахова фибра, смлян куркума, смлян бял пипер, смлян кайенски пипер, натурален ароматизатор Лимон.
Използване
Може да се използва за натриване на месо преди печене или задушаване, както и за приготвяне на сосове.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 28
Мазнини (г / 100г)… 4,5
Въглехидрати (г / 100г)… 8,0
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 180...
...Това е хармонична смес от няколко подправки, основните от които са: кориандър, чесън, куркума, мента, червен пипер и сол.
Използвания на подправки за месо в кухнята:
Независимо дали са печени на тиган, във фурна, на барбекю, в сос, бульони или под всякаква форма на готвене, тази смес е перфектна! Намажете месото с масло (зехтин) и добавете подправките преди готвене.
Ползите от подправките за месо:
Тонизиращи и антиинфекциозни, антибактериални. Богати на витамини.
Антиоксидантни, противовъзпалителни, улесняват храносмилането.
Отличен източник на желязо, магнезий, протеини, манган, минерали, мед и др.
...Произведени от висококачествена неръждаема стомана
Проектирани да пасват на всеки размер на Synergy Grill
Различен брой гастрономи в зависимост от размера на грила
Висяща релса, идеална за закачане на щипки, скрепери и шпатули
Гастрономите са идеални за съхранение на масло, сол, пипер, подправки и сосове
По-дълбоки гастрономи могат да бъдат поръчани за съхранение на дезинфекционни течности
** Попитайте за оферта **...
...Екстра Вирджин зехтинът на Артем Олива е обогатен с уникални средиземноморски билки и аромати. Перфектна идея да откриете най-автентичното и традиционно средиземноморско готвене по нов начин, вкусно и лесно за използване в ястията ви.
Ароматни разновидности:
1. Трюфел
2. Червен пипер
3. Мащерка
4. Лимон
5. Розмарин
6. Босилек
7. Чесън...
...Тази нова реколта от цветя на CBD Amnésia, произведена на закрито, е част от легендарна линия CBD.
Внимание, консумацията на това цвете от коноп CBD може да предизвика амнезия за известно време (мигване).
Съдържание на THC: Под 0.2 %
Съдържание на CBD: 19.50%
Начин на консумация: Инфузия, вапоризация, готвене
Доминиране: Индика
Начин на производство: На закрито
Вкус: Пипер, подправки, земен, цитрусов
Ефект: Енергизиращ, мотивиращ, мозъчен...
... за рецепта: Пиле с кориандър и лимон
Съставки:
4 пилешки филета
2 супени лъжици кориандър на прах
Сока на един лимон
2 скилидки чесън, нарязани на ситно
Сол и пипер на вкус
Зехтин заготвене
Референция: AR805385
Ean13: 3760306805385...
...Специалността на Испания, пушената паприка ПИМЕНТОН, има характерен, уникален вкус - в нея се смесват сладостта на сушената паприка и аромата на дим. Тя придава на ястията невероятен вкус и аромат, който не може да бъде постигнат с нищо друго.
Паприката е отлична заготвене, задушаване и подправяне на ястия. Тя е чудесна добавка към извара и пасти за намазване на хляб. Може също да се използва за подправяне на салати. Паприка ПИМЕНТОН е опакована в специални метални кутии с оригинална, красива литография. Херметичното затваряне осигурява дълго запазване на уникалния аромат и вкус.
... ВАШЕТО СЪБИТИЕ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В ИСПАНИЯ С ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ЗА УСПЕХ. НАШАТА ОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА Е НЕПРЕВЗОЙВАЕМА. НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИ.
с едра сол и чесново масло. 2 ч. готвене.
- Вратни котлети и Мичани, подправени със сол и пипер.
СВИНЯ:
- Цели прасенца, на кръст или на скара, подправени с саламура, вино, лимон и ароматни билки. 4 часа готвене.
•- Иберийски ребра на скара, подправени със сол и пипер и чими чури. 3 ч. готвене.
- Печено бедро, с бекон и подправено със сол, пипер и подправки.
... за газови котлони, чукчета за месо, белачки за картофи, вложки заготвене, фунии, ножове за рязане, преса за магданоз, отварачки за консерви, преса за картофи, мелници за черен пипер, ренде и кашкавалници. Дългогодишният опит, надеждността и сериозността се считат за силни страни на Bianchi Casalinghi, което се намира на Via Piazza 4.
Lilibillule е вносител и дистрибутор на изключителни подправки и цветя заготвене директно от кооперации или малки производители. Lilibillule предлага селекция от продукти с фини и автентични вкусове, които да зарадват чинията на вашите клиенти: шафран от Сируа, ванилия от Тахити, червен пипер от Кампот, чили от Юнан, Sichuan ягоди, солени флейки от Хален Мон, розови пъпки от долината на Дадес...