Испания, Guijuelo (salamanca)
Испания, Guijuelo-Salamanca
...Център за обезкостен шунка. Представя розов цвят, отличен вкус, дълбок аромат и нежна мазнина. Ръчно изработени парчета, с ниско съдържание на сол и с узряване между 24-30 месеца. Процес на производство: Горещо нарязване, охлаждане, V-образно рязане, осоляване, естествено сушене, отлежаване в изба и обезкостяване. Тегло: 1,600 кг Условия за разпространение и транспорт: Ако е опакован вакуумно...
Испания, Cuarte De Huerva
... отглеждането на иберийската свиня, оставена да пасе на свобода за период от поне четири месеца, обикновено от октомври до февруари), се храни с жълъди (las bellotas на испански). Чистият иберийски лоом на "Cinco Jotas" се характеризира с леко пикантен и опушен послевкус. Нетно тегло: 450 г / 900 г Представяне: лоом, опакован вакуумно, в оригинален цилиндър от картон.
Франция, La Fouillade
...Всички наши свине са сертифицирани в Биологично Земеделие. Те се хранят с сертифицирани зърнени култури от нашата ферма. Нашият селски пастет е опакован в стъклен буркан от 180 г или 350 г. Гарантирано без лактоза и без нитритни соли. Срок на годност: минимум 1 година.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play