...Патентованият модел на мелачката Velati 180/180 е проектиран да позволява предварително смесване, смилане и преработка за производството на мортадела. Тази машина е оборудвана с много мощен мотор, който позволява смилането да се извършва с няколко плочи и ножове едновременно.
В действителност за производството на мортадела се използват пет ножа и пет плочи; те са сглобени, редувайки различни...
... ви приканва да се приближите. Нейният деликатно опушен и перфектно подправен профил създава хармоничен баланс, оставяйки вкусовите ви рецептори да танцуват от удоволствие. Независимо дали е нарязана на тънко за гурме сандвич, нарязана на кубчета в приятно паста салата или сервирана като елегантна предястие, Пилешка Мортадела е неустоим избор за тези, които търсят изтънчено кулинарно изживяване.
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION е сертификационна структура Halal, базирана в Белгия и активна на целия европейски континент. Ние сме специализирани в сертификацията на Halal продукти и услуги.
Сертифицираме както големи компании, така и малки предприятия. Сертификацията Halal не се ограничава само до хранителни продукти, а обхваща и други сектори като козметика, опаковки, химикали, хранителни доба...
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет на Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида прясно и постно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската кухня на Пиемонт.
Pioggia Store е италианска компания лидер в производството и разпространението на типични хранителни продукти от Пулия, с акцент върху износа към международни и търговски пазари. Благодарение на внимателен подбор на суровините, произхождащи изключително от местни култури и ферми, ние гарантираме автентични и висококачествени продукти. Нашата гама включва пресни сирена като mozzarella di bufala, кр...
Valtrebbia Tartufi, разположена в сърцето на района Пиаченца, регион, особено подходящ за събиране на трюфели, се отличава с високото качество на своите пресни продукти и способността си да осигурява постоянен запас, дори и през по-малко плодородни периоди. Благодарение на разумното управление на ресурсите и сътрудничеството с местни ловци на трюфели, компанията предлага най-голямото наличие на тр...
...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постно месо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свински черва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
...Мортадела Болоня е цилиндричен или овален cured месен продукт, който се произвежда изключително от свинско месо. Има розов цвят и незабравим, интензивен, леко подправен аромат. Този продукт има сертификация PGI (IGP).
... излъчва примамлив аромат, който ви привлича. Нейният деликатно опушен и перфектно подправен профил създава хармоничен баланс и кара вкусовите ви рецептори да танцуват от радост. Независимо дали е нарязана на тънки филийки за гурме сандвич, нарязана на кубчета в вкусна паста салата или като елегантна предястие, пилешката мортадела е неустоим избор за всички, които търсят изтънчено кулинарно изживяване.
Ние сме централизирана покупна организация за сухи, пресни и замразени хранителни продукти, специализирана също така в проектирането и производството на комплекти за хранене 24H "Готови за консумация" - MRE, с военна и хуманитарна цел.
Нашите предложения са много разнообразни, можем да предоставим в значителни количества както замразено пиле, растително масло, доматен концентрат, консервиран гове...
Вкусът, който е вкусен и богат, винаги започва от постигането на оптимално качество в хранителната индустрия и прилагането на най-високите стандарти за качество и контрол на производството в етапите на производство и опаковане на храните. Ние в Сефертас се стремим да положим основите за подкрепа на здравословни хранителни ресурси и да подпомогнем постигането на хранителна самообезпеченост в страни...
...НАРЕЗВАЧИ ЗА КОЛБАСИ INOTEC
INOTEC МОДЕЛ WT 99 S – АВТОМАТИЧЕН НАРЕЗВАЧ: WT 99 S е подходяща за разделяне на продукти като колбаси, салам или мортадела с естествена, колагенова или 'синтетична' обвивка до диаметър около 55 мм. Тя е в състояние да разделя продукта до 1,8 м в секунда.
... италианските колбаси. Компанията се занимава с клане, обработка и търговия на свинско месо, осигурявайки винаги свеж и автентичен асортимент. Сред продуктите: свежо и замразено свинско месо, колбаси, шунки, салам, зампоне, капа ди теста, мортадела, кулатело, панчета и котечино.
...пуешко, пъдпъдъци, агнешко, охлюви и други), всичко може да бъде прясно или замразено
- Консерви от всички видове. Може да бъде месо, плодове, зеленчуци, туршии, готови за консумация, сладка и други
- Ястия от всички видове: салам, франкфуртери, шунка, колбаси, пастет, мортадела и други видове
- Млечни продукти и яйца, мляко на прах, мляко, сирене, жълто сирене, козе сирене, жълто козе сирене, яйца...
Риско е специализирана в доставката на машини и системи за хранителната индустрия, по-специално за обработка на месо. Производството на Риско включва широка гама от вакуумни пълначки за колбаси и деликатеси, пълначки с пълен вакуум за шунка, зрели продукти и мортадела, линии за подготовка като месомелачки и миксери, системи за мляно месо в контейнери, системи за оформяне на бургери и кюфтета...
...http://mylocal-esp.net/esp/la-vall-duixo/castellon/carniceria/carnes-murcia-1981
Месарница, специализирана в конско месо, която произвежда всякакъв вид колбаси - от хамбургери до конски деликатеси, мортадела от конско месо, салчичон и чоризо от конско месо.
CARNES MURCIA 1981
Calle Maestro Rodrigo, 81
2600 La Vall D'uixó
Кастелон
+34 964 66 21 22...
... Реджано DOP от равнината, хълмовете и планината, с узряване от 36 до 80 месеца. Традиционен балсамов оцет от Модена IGP, отлежавал в дървени бъчви от 12 до 30 години. Прошутто ди Парма DOP, Кулатело ди Каноса (RE) с минимално узряване от 24 месеца, Саламе ди Фелино, Мортадела от магаре, Саламе от магаре, Стролгино. Полуготови: Котечино, Цампоне, Варен салам, също ароматизиран с трюфел - Трюфел...
Основен италиански производител на сертифицирана IGP мортадела.
Изключително производство с сертифицирано качество на истинската мортадела, приготвена по рецептата на традиционната болонезе - Сертификации VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Мортадела без глутен. Брандове: 1963 Мортадела Артиджанале, D.O.P. Рустика, Оро, Триколоре, Ла Блу ди Фелсинео, Амабиле. Износ в целия свят.
В Гуастала, между Реджо Емилия и Парма, семейна компания обединява двете най-добри традиции на Емилия Романя - кулинарното изкуство и инженерната компетентност.
Бертазони е наследник на гастрономичното наследство на региона, продукти като пармския шунка, салам и мортадела, Пармиджано Реджано и балсамов оцет. Поради тази причина, тези, които обичат да готвят, използват кухните и котлоните Бертазони, изградени с страст и компетентност от експерти в кухнята.
... продукти като Капоколло, Салам, Солена и Стеката Панчета, добавяйки колбаси от национално ниво като Брезаола, Шпек, Врустал, Мортадела и Котто Прошутто. Нашите колбаси произхождат от местни меса с нулеви километри от пулийски пасища.
... да задоволи техните очаквания и търсения и постоянно предлага изискани италиански хранителни продукти, опитвайки се да удовлетвори вкусовете и предпочитанията дори на най-взискателните клиенти. Разбира се, сред клиентите понякога има и вегетарианци, на които предлагаме най-добрите италиански сирена и други безмесни продукти, като паста, зехтин, мариновани зеленчуци, кафе и други напитки. За тези, които обичат месото и не могат да си представят живота без него... или кухнята, ние можем да предложим разнообразие от италиански меса, като дълго узряване, панчета, мортадела или рулца.
Индустриални хладилни системи
Системи за узряване на колбаси
Узряване и съхранение на сирена
Охлаждане и размразяване
Климатични системи
Фурни за готвене на мортадела - шунка...
От 1932 година Гвидо Марцети започва дейността си по смилане на зърнени храни с каменна мелница и отглеждане на свине. Сурови и варени шунки, мортадела и колбаси от чисто свинско месо и йодирана сол. Варена шунка национално високо качество с прясно национално свинско месо, без глутен, без лактоза.