...Патентованият модел на мелачката Velati 180/180 е проектиран да позволява предварително смесване, смилане и преработка за производството на мортадела. Тази машина е оборудвана с много мощен мотор, който позволява смилането да се извършва с няколко плочи и ножове едновременно.
В действителност за производството на мортадела се използват пет ножа и пет плочи; те са сглобени, редувайки различни...
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет на Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида прясно и постно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската кухня на Пиемонт.
Pioggia Store е италианска компания лидер в производството и разпространението на типични хранителни продукти от Пулия, с акцент върху износа към международни и търговски пазари. Благодарение на внимателен подбор на суровините, произхождащи изключително от местни култури и ферми, ние гарантираме автентични и висококачествени продукти. Нашата гама включва пресни сирена като mozzarella di bufala, кр...
Valtrebbia Tartufi, разположена в сърцето на района Пиаченца, регион, особено подходящ за събиране на трюфели, се отличава с високото качество на своите пресни продукти и способността си да осигурява постоянен запас, дори и през по-малко плодородни периоди. Благодарение на разумното управление на ресурсите и сътрудничеството с местни ловци на трюфели, компанията предлага най-голямото наличие на тр...
...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постно месо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свински черва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
...НАРЕЗВАЧИ ЗА КОЛБАСИ INOTEC
INOTEC МОДЕЛ WT 99 S – АВТОМАТИЧЕН НАРЕЗВАЧ: WT 99 S е подходяща за разделяне на продукти като колбаси, салам или мортадела с естествена, колагенова или 'синтетична' обвивка до диаметър около 55 мм. Тя е в състояние да разделя продукта до 1,8 м в секунда.
... италианските колбаси. Компанията се занимава с клане, обработка и търговия на свинско месо, осигурявайки винаги свеж и автентичен асортимент. Сред продуктите: свежо и замразено свинско месо, колбаси, шунки, салам, зампоне, капа ди теста, мортадела, кулатело, панчета и котечино.
Риско е специализирана в доставката на машини и системи за хранителната индустрия, по-специално за обработка на месо. Производството на Риско включва широка гама от вакуумни пълначки за колбаси и деликатеси, пълначки с пълен вакуум за шунка, зрели продукти и мортадела, линии за подготовка като месомелачки и миксери, системи за мляно месо в контейнери, системи за оформяне на бургери и кюфтета...
... Реджано DOP от равнината, хълмовете и планината, с узряване от 36 до 80 месеца. Традиционен балсамов оцет от Модена IGP, отлежавал в дървени бъчви от 12 до 30 години. Прошутто ди Парма DOP, Кулатело ди Каноса (RE) с минимално узряване от 24 месеца, Саламе ди Фелино, Мортадела от магаре, Саламе от магаре, Стролгино. Полуготови: Котечино, Цампоне, Варен салам, също ароматизиран с трюфел - Трюфел...
Основен италиански производител на сертифицирана IGP мортадела.
Изключително производство с сертифицирано качество на истинската мортадела, приготвена по рецептата на традиционната болонезе - Сертификации VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Мортадела без глутен. Брандове: 1963 Мортадела Артиджанале, D.O.P. Рустика, Оро, Триколоре, Ла Блу ди Фелсинео, Амабиле. Износ в целия свят.
В Гуастала, между Реджо Емилия и Парма, семейна компания обединява двете най-добри традиции на Емилия Романя - кулинарното изкуство и инженерната компетентност.
Бертазони е наследник на гастрономичното наследство на региона, продукти като пармския шунка, салам и мортадела, Пармиджано Реджано и балсамов оцет. Поради тази причина, тези, които обичат да готвят, използват кухните и котлоните Бертазони, изградени с страст и компетентност от експерти в кухнята.
... продукти като Капоколло, Салам, Солена и Стеката Панчета, добавяйки колбаси от национално ниво като Брезаола, Шпек, Врустал, Мортадела и Котто Прошутто. Нашите колбаси произхождат от местни меса с нулеви километри от пулийски пасища.
Индустриални хладилни системи
Системи за узряване на колбаси
Узряване и съхранение на сирена
Охлаждане и размразяване
Климатични системи
Фурни за готвене на мортадела - шунка...
От 1932 година Гвидо Марцети започва дейността си по смилане на зърнени храни с каменна мелница и отглеждане на свине. Сурови и варени шунки, мортадела и колбаси от чисто свинско месо и йодирана сол. Варена шунка национално високо качество с прясно национално свинско месо, без глутен, без лактоза.
... Давиде, който продължава семейната страст, компанията приютява около 800 магарета. Компанията е специализирана в производството и доставката на магарешко мляко (свежо и лиофилизирано) за индивидуални потребители и за хранителната и козметичната индустрия. Лиофилизацията на млякото също се извършва директно в компанията. Компанията произвежда и еко-билогични козметични продукти на базата на магарешко мляко и различни гурме продукти като Мортадела и Салам от магаре, бисквити с магарешко мляко, ликьори с магарешко мляко. Дейността на компанията е основана и на приемането в агротуризма.
...мортадела, брезаола от бедро, салам Милано, сладък и пикантен салам Наполи, пикантна римска спианата, панчета
• Кремове от сирене: с гъби, с трюфел, с балсамов оцет, с 4 сирена, с Пармиджано Реджано
Докато за напитките търгуваме с вина от различни италиански региони:
• Венето: Просеко и Амароне
• Емилия Романя: Ламбруско, Санджовезе и Пиньолетто
• Марке: Пасерина...
...ФИРМАТА ПРОИЗВЕЖДА СВЕЖИ САЛАМИ (КОЛБАСИ, ХАПКИ, ЛУГАНЕГА) И ЗРЕЛИ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИТАЛИАНСКИ МЕСА С ВИСОКО КАЧЕСТВО, БЕЗ ГЛУТЕН, ГЛУТАМАТ, ЛАКТОЗА, БОЯДИСВАНЕ, ИЗПОЛЗВАЙКИ РЕЦЕПТИ, ПРЕДАДЕНИ ОТ НАШИТЕ ДЯДОВЦИ И В СЪОТВЕТСТВИЕ С ТРАДИЦИЯТА НА ЛУНИДЖАНА. ОСНОВНИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ САЛАМИ СА: МОРТАДЕЛА НОСТРАЛЕ ОТ ЛУНИДЖАНА, САЛАМИ ЛАРДЕЛАТО, ФИЛЕТО ОТ ЛУНИДЖАНА, БРЕЗАОЛА ЛУНИДЖАНЕЗЕ (ОПАКОВАНА С ФРЕШКО МЕСО) И ЦВЕТЕТО НА ОЧИЛЦЕТО "ДУКА ДИ ТРЕСАНА" - ФИЛЕ С ЛАРД, АРОМАТИЗИРАНО С ПИПЕР, ИСТИНСКА ИЗНЕНАДА ЗА ГУРМЕТИ.