... пъстърви
Две половини лимон
Кошерна сол
Пипер
2 супени лъжици масло
Магданозова пяна
100 грама магданоз
25 грама нарязан лук
100 мл пилешки бульон
Пипер
1 супена лъжица масло
150 мл гъста сметана
Сол
Първо, пригответе магданозовата пяна. Загрейте маслото на средно-ниска температура и запържете лука в него. След като лукът стане ароматен, добавете магданоза и веднага смесете и двете.
Свалете сместа от лук и магданоз от котлона и я оставете да се охлади за известно време. Направете гладко пюре от гъстата сметана, пилешкия бульон, сместа от магданоз и лук, пипера и солта в кухненски робот.
...течна маслена субстанция с невероятно остър, много приятен аромат; стари пекари използват тази подправка за приготвяне на домашен хляб.
Кориандровото етерично масло се използва в козметиката, медицината, ароматерапията, хранителната и фармацевтичната индустрия и в чайните диети.
Метод: Кориандровото етерично масло се получава чрез парна дестилация на семена или рядко на зелена маса. Не съдържа...
... вещества. Важните витамини и минерали са точно съобразени с нуждите на възрастно куче при нормална активност. Най-малко 53% съдържание на прясно месо преди сушене. Печената крокета стимулира слюноотделянето при хранене и по този начин подпомага храносмилането. Това може да подпомогне силната дъвкателна мускулатура и здравите зъби.
Агнешко месо (съдържание на прясно месо преди сушене 53%), картофено брашно, картофени флейки, амарантово брашно, пълно яйце на прах, рапично масло, ябълка (сушена и смляна), магданоз, моркови, пастернак, любисток ...
...Съставки: Чесън, Чушка, Магданоз, Чили, Оригано, Босилек
Използване: Паста, доматени и паста сосове, за мариноване на зеленчуци и овче сирене
Сега можете да използвате нашето "Aglio Olio Peperoncino" като рекламно средство или подарък. (Запитвания по този въпрос можете да изпращате на: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като Private-Label, в големи опаковки и за търговци на едро.
...МАГДАНОЗ
Тип екстракт: Етерично масло
INCI код: МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА ХРУПКАВ МАГДАНОЗ
Държава на производство: ФРАНЦИЯ
Държава на събиране: ФРАНЦИЯ
Част от растението: Семена
Категория на употреба за физически лица: Съставка
Ботаническо име: Persil crispum (Mill.) Nyman ex AWHill. (Син. Petroselinum sativum Hoffm. / Carum petroselinum
Състав: 100% Чисто, натурално и цялостно.
...Маслена плънка с чесън и магданоз. Идеална за пълнене на вашите охлюви, тя е също така перфектна като масло maître d'hôtel за вашите грил ястия и планча.
Тегло: 5x250g...
...Три различни вкуса
1. Доматено пюре с маслини и песто
2. Орехова паста
3. Паста с чесън и магданоз
Налични опаковки:
12 бр. опаковка
60 бр. опаковка
Използвани суровини:
Месо от охлюви Helix Aspersa Maxima, хрупкави вафлени черупки във форма на охлюв,
Краве масло (86% мазнини), доматено пюре, маслини, орехи, лук, чесън, подправки, бяло вино
Метод на приготвяне: готово за директна консумация. Загрейте в предварително загрята фурна на 200 °C за 12 минути. Сервирайте топло.
Съхранение: – 18 °C...
...Вие сте професионалист, специализиран в хранителната индустрия?
И търсите бебе октопод с чесън и магданоз в 2.9 кг?
Бебето октопод с чесън и магданоз се интегрира перфектно в приготвянето на ястия.
Съставки
Бебе октоподи (55%), слънчогледово масло, чушки, оцет, сол, чесън, магданоз, чили, антиоксидант E300, коректор на киселинността E330, консерванти E202, E270.
Цитираните съставки...
...След като ризото с манатарки е готово и е свалено от огъня, добавете разбито масло, няколко стърготини от Кастелманьо и нарязан пресен магданоз.
Съставки: Рис Карнароли Класик (88%), гранулиран зеленчуков бульон (сол, нишесте и малтодекстрини от картофи, дехидратирани зеленчуци (морков, целина, магданоз), слънчогледово масло, натурални аромати, подправки), оризово брашно, манатарки* (Boletus...
...Формат: Стъклен съд от 212 г
Идеални за аперитив с вкусни закуски.
Подходящи за комбиниране с свежи и игриви вина като Просеко Ди Валдобиадене; 8° е температурата на сервиране.
Бруто тегло: 350 г.
Нетно тегло: 212 г.
.
Съставки: аспержи 35%, сушени домати 30%, олио от слънчогледови семена 30%, галета 5%, винен оцет, сол, чесън, смлян черен пипер, магданоз, лимонена киселина, аскорбинова киселина.
Съвет: Съхранявайте на хладно място, с температурен диапазон от +4°С до 20°С
контейнери от:
106г/212г/620г/1кг/3кг...
... зехтин в тиган, добавете ориза и го оставете да се готви малко, подправете на вкус. След това добавете около 100 мл бяло вино и го оставете да се изпари. Постепенно добавяйте гореща вода (малко повече от два пъти количеството ориз), като разбърквате постоянно в продължение на около 20 до 25 минути.
Ризото трябва да бъде "кремообразно", но ал денте. Когато е готово, го свалете от огъня и добавете около 25 г масло. Можете също така да добавите две супени лъжици пармезан.
Можете да замените водата с сметана или бульон. Поръсете смагданоз, лук или босилек и сервирайте.
...В Сицилия те са известни като "Funci di Ferla" за предпочитаната им среда на растеж, а именно до Ferulae. Хрупкави и плътни на вкус, те се обработват ръчно и се подправят с местни подправки, чесън, магданоз и екстра върджин зехтин, за да се подчертае вкусът им.
...Биологични подправки "Прованс д'Антан" от Аракел, за салати, провансалска рецепта:
Съставки: смес от био шнитц лук 40%, био босилек 25%, био магданоз 25%, био естрагон 10%. Нетно тегло 40 гр в красивата си кутия, която можете да използвате повторно.
Истинска провансалска рецепта за гарниране на вашите салати, домати и сурови зеленчуци. Смесете с майонеза, масло или всякакви други сосове.
8x10 см (H13 см) голяма кутия
Можете да поръчате само презареждане на този продукт, кутия с 40 гр биологични подправки от Прованс.
...Тази беранска сос е изключителна с богатия си вкус. Хармоничното равновесие между оцета с естрагон и букет от фини подправки (естрагон, магданоз и шалот) е съществено за този сос. Приготвена без яйца и с растително масло, тя представлява по-лека и по-здравословна алтернатива на класическата беранска сос. Тази беранска сос предлага на готвача богата, вкусна и икономична алтернатива на традиционната беранска сос.
ОПАКОВКА: 6 x 1 кг = 6 кг...
... храни в всички възможни модификации и концентрации, включително на сухи носители!
Извадка от програмата:
Босилек
Бобено растение
Капсикум
Кимион
Куркума
Къри
Дил
Естрагон
Джинджифил
Кардамон
Чесън
Кориандър
Кимион
Левурда
Лавров лист
Мащерка
Мускатна цветна
Мускатно орехче
Карамфил
Орегано
Паприка
Магданоз
Пипер
Пименто
Розмарин
Салвия
Селера
Лук
Мащерка
Тис
Канела
Лук
...и много други
Не намирате вашия олеоресин или етерично масло?
С удоволствие ще ви изпратим мостри и спецификации, както и специална оферта!
...Категория: Средиземноморски подправки
Придайте на салата си завършек: фантастични в винегрети с оцет и масло, също толкова подходящи за кремообразни дресинги и дипове на основата на йогурт, крем фреш или сметана.
Съставки: Зелен пипер, портокалова кора, лимонова мирта, анасон, шизандра, пименто, хибискус на прах, канела (канела), кайенски пипер, магданоз
Забележка за алергени: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина.
Съдържание: 27 г в бяла метална кутия...
...Крака и парчета от манатарки в масло, произход Франция. Той не опровергава репутацията си на Цар на гъбите... Стъкленица, нето тегло без течност 280 г. Върнати на тигана, с чесън и магданоз... истинско удоволствие! В комбинация с хубаво парче говеждо... и Корезианката е в екстаз!
...Нашата мас с пресен чесън върху препечен бял хляб. Отгоре прясно нарязан магданоз и настъргано ябълка.
Звучи ли ви странно? - Олé, прави сте!
Удивително е колко универсално е нашето чесново масло!
...Бокеронът (Engraulis encrasicolus) се предлага в маргаритка – два филета, свързани с опашката, покрити с растително масло, в много удобни индивидуални тави за консумация в момента. Изработва се в формат за масово потребление, предназначен за хотелиерството, в пластмасов контейнер с лесно отваряне и съхранение. Може да се добави традиционната подправка от масло, чесън и магданоз.
...
- Авокадо
Вие сте търговец на едро, супермаркет, производствена компания за сафу масло? За масло от манго? Вие сте пекарна? Ресторант или друг тип бизнес? Свържете се с нас веднага за повече подробности и направете поръчката си. Можем да ви предоставим всякакво количество.
...Запознайте се с нишови подправки, като tej patta, афрамон от Мадагаскар, къри листа и заатар. Издигнете вашето кулинарно изживяване с нашите различни смеси от подправки. Чайове и ботанически чудеса: нашите лечебни чайове и билки от Индия, включително черен, зелен и бял чай. Потопете се в очарователната есенция на Брахми, Амла, Ашваганда и други. От Полша, нашата родина: грис, просо, семена от...
Romanzini е френският специалист по приготвянето на охлюви в консерви, черупки и пълнени охлюви... Охлювът е семейна работа. Romanzini е верен на гастроподите от 1921 г.: охлюви в натурален вид, охлюви в сос, ястия с охлюви, тарталети с охлюви, маслосмагданоз, миди, жаби, охлюви в натурален вид, рецепти за охлюви в консерви, замразени или охладени охлюви. Ние предлагаме и специалитети...