..."Panettone" е традиционен италиански коледен сладкиш, произхождащ от Милано. Характеризира се с високата си куполна форма и е изработен от сладко тесто с мая, обогатено с захаросани плодове, стафиди и портокалова кора. Приготвянето му изисква няколко дни за обработка и естествена ферментация, което придава на сладкиша неговата мека текстура и отличителен вкус. "Panettone" често се свързва с...
...W: 250 - 260. Фарина тип '00', получена от подбрани италиански и европейски зърна, с пластичност и сила, за директни теста с умерено втасване. Идеална за получаване на хрупкава и лека кора, подходяща за всички приложения в сладкарството, както сладки, така и солени. Препоръчва се за милифьой, вентилатори, вол-о-ван, малка сладкарска продукция, пицети.
10КГ...
...Нашите хранителни аромати се предлагат в различни форми: течности, прахове, емулсии.
Опаковките са налични под формата на бутилки от 30 мл, канистри от 250 и 500 мл или на едро по запитване.
Те могат да се използват за приготвяне или да бъдат добавени към различни категории храни: сладкиши, макарони, ганаши, десертни кремове, мусове, сладкиши, конфитюри, коктейли или сосове, както и в шоколадовата индустрия, сладоледарството, напитки-сиропи, готови ястия, млечни продукти, бисквитки.
...Нанесете малко количество органичен скраб и нежно масажирайте лицето си с кръгови движения. Изплакнете обилно и нанесете маска, подходяща за вашата кожа.
Ползите от органичния скраб:
• Мека и копринена кожа
• По-добра циркулация на кръвта
• Борба с портокаловата кора
• Сияен тен
• Лесно премахване на косми
• Подобрена ефективност на лечението
Неговите фини захарни частици ефективно премахват...
... фибри, всички основни хранителни вещества за нашия организъм.
В КУХНЯТА
В кухнята клементините Примизие могат да се използват по много различни начини. Могат да се консумират пресни като закуска, да се използват за приготвяне на сокове или конфитюри, или да се добавят в салати и ястия с месо или риба за нотка сладост. Те са също така отлична съставка за приготвяне на сладкиши и десерти.
ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
По отношение на хранителните стойности, клементините Примизие са с ниско...
...Tonda Gentile е високо ценен сорт, характеризиращ се с кръгла форма на плода и тънка кора, което улеснява бързото механично белене. Плодовете с високо качество се използват в сладкарската индустрия заради силните си органолептични свойства, за приготвяне на висококачествени кремове и сладкиши. Растението, характеризиращо се със средна жизненост, е подходящо за различни надморски височини и...
...Печките Сура, монтирани на пода и на бюро (за приготвяне на бисквити с форма на ядки или сърца, виенски вафли)
Те са проектирани за печене на продукти от различни сладкарски маси:
• бисквити с къса кора (бисквити с форма на ядки с карамелизирано мляко, тарталети, бисквити с форма на сърце, конуси и др.)
• маслени (ванилови) бисквити с форма на сърце;
• бисквитени изделия (три измерни фигури...
... система и подобряване на здравето на кожата.
Отглеждани главно в средиземноморските региони, Arance Lane Late се възползват от мек климат, който подчертава органолептичните им характеристики. Те са налични на пазара от януари до май, предлагайки източник на свежи плодове през зимните и пролетните месеци. Тези портокали са идеални за приготвяне на конфитюри, сладкиши и салати, благодарение на тяхната сочност и балансиран вкус. Освен това, сокът им е перфектен за коктейли и освежаващи напитки, което ги прави универсална съставка в кухнята.
От 1998 г. в най-големите градове на Белгия, като Брюксел и Антверпен, бяха открити различни турски средиземноморски пекарни. Освен традиционните белгийски и френски сладкиши, като кроасани, шоколадови рулца и др., имаше и много силно търсене на средиземноморски сладкиши и сандвичи, като симит, бюрека, пълнени с вкусно фета сирене, маслини, спанак и др.
Секторът имаше ясна недостиг на доставчици,...
... канела има деликатен и леко лимонов вкус, докато касията има по-силен и интензивен вкус. Освен кулинарната си употреба, канелата има и потенциални здравословни ползи, включително противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Тя може да помогне за регулиране на нивата на кръвната захар, подобряване на храносмилането и повишаване на мозъчната функция.
...Тези лешници са идеални за приготвяне на вашите домашни сладкиши. Можете също така да ги опитате директно. Внимавайте, те са пристрастяващи.
Нетно тегло: 200g
Референтен номер: ЦЕЛИ ЛЕШНИЦИ...
...С този силиконов килим с релеф "Дървесна кора" с ефект на вълни, създайте оригинален и вкусен коледен сладкиш, който ще впечатли вашите гости и клиенти.
Силиконовият килим за форма на бûчка е много удобен за декориране на вашите бûчки с лекота. С този релефен килим можете да постигнете деликатен ефект на вълни върху вашите бûчки.
Този релефен килим за бûчка е подходящ за полукръгли форми BUB01...
...Кора от тесто за шупли, пълнена с вкусен крем с аромат на какао и глазирана с истински фондан, нанесен ръчно
•Без палмово масло
•Код на продукта: 643
•Генкод: 3660133006439
•Тегло на единица: 90 г
•Бройки в кашон: 18
•Палетизация на кашоните: 8 кашона x 18 слоя
•Бройки на палета: 2 592
Съвети за употреба:
Веднага след изваждане от фризера, свалете защитното фолио и оставете продукта да се размрази върху сладкарска решетка, в положителна хладилна камера за около 3 часа и 30 минути.
... центрове за винотерапия). В днешно време маслото от гроздови семена се продава и на прах, и се използва при производството на хляб, сладкиши и др. Поради съдържанието си, то удължава срока на годност на храната и забавя застаряването.