...Експертите на KASAG са специалисти в изграждането на кухненски уреди и индустриални готварски инсталации за производство на сладка, мармалад, компот и желета. Ние сме ентусиазирани от комбинацията на високи стандарти за продуктите, специални стандарти за приготвяне на пектин, оптимална гранулометрия на продуктите и кратки времеви процеси.
Ние се адаптираме към нуждите на всеки клиент и изграждаме персонализирани или модулни системи, които отговарят на техните изисквания.
Качествени характеристики на BIOFITURE:
•70% съдържание на плодове
•Използва се само плодове от клас 1A
•Плодовете са само от европейски био-фермери
•Само 44% общо съдържание на захар
•100% био-захар
•Био-лимонов сок концентрат вместо лимонена киселина
•Без добавки на аромати и оцветители
•Без консерванти
•100% без ГМО и алергени
•100% опаковка без PVC
Независимо дали имате нужда от 10 или 1000 ...
...Приготвянето на фибри от черна касис е насипен прах с равномерна, лесно разпадаща се консистенция (малки бучки са допустими). Цвят тъмен червен. Вкусът и мирисът са характерни за черната касис, без чужди миризми и аромати.
Приложение: Приготвянето на фибри от черна касис може да се използва като заместител на сгъстяващи вещества за производството на мармаладииконфитюри.
...ЕДИН ПРОСТ И БЪРЗ ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА САСТАВКИ, ПАТЕ, ГОТВЕНИ САСТАВКИ, МАРМАЛАДИ, КОНФИТЮРИ, ПЮРЕТА И Т.Н. ВЪТРЕ В НЕРЪЖДАЕМА СТАЛА ВАНА НА ЛОПАТКИТЕ, КОИТО СА ПЪЛНОСТНО СВАЛЯЕМИ С РАШКАТЕЛНИ ЛОПАТКИ ОТ МАТЕРИАЛ, ПОДХОДЯЩ ЗА КОНТАКТ С ХРАНИ, СЕ СМЕСВАТ ПЕРФЕКТНО ВКЛЮЧЕНИТЕ ПРОДУКТИ.
ТАЗИ МАШИНА ПОЗВОЛЯВА СЪЗДАВАНЕ НА ДЕПРЕСИЯ ВЪТРЕ В ВАНАТА С ЦЕЛ ДА СЕ ПОЛУЧИ СИСТЕМА ЗА ГОТВЕНЕ С...
...Полилаб е пълната лаборатория за трансформация на агро-хранителни продукти. Идеален за обработка на домати (сосове, подправки), плодове (мармаладииконфитюри), мариновани продукти, пастети и ризото.
... бисквити, специалните аромати на нашите крекери и естествеността на нашите видове конфитюри привлекат всеки небцето. Нашето качество стана референция за клиентите ни, които търсят същия вкус на всеки език.
Работейки с широк спектър от клиенти в Африка и Европа, ние споделяме нашия свят на вкусове с повече хора. Нашата верига за доставки гарантира, че нашите продукти остават свежи и с високо качество...
...Гуарова смола (E410) се извлича от семената на дървото на гуар. Тя е напълно разтворима в гореща вода и образува гелове в студена вода. Поради тази причина се използва като сгъстител. Освен това може да се използва и като стабилизатор. Гуарова смола е общо одобрена за хранителни продукти и често се среща в конфитюри, мармалади, желета, хлебни изделия, консерви от плодове и зеленчуци, както и в сладолед и млечни напитки.
...Производство и бутилиране на конфитюри / консерви / плодови намазки.
Произвеждаме и опаковаме конфитюри / консерви / плодови намазки според вашите спецификации. Алтернативно, можете да изберете и една от нашите стандартни рецепти.
...BV150 разполага с единична вана, която позволява използването на почти всички методи на готвене, особено с вакуум, идеална за производство на висококачествени конфитюриимармалади. Това позволява продуктът да се готви при 60°C и за много по-кратко време, запазвайки органолептичните свойства, вкуса, аромата и цвета на използваните плодове, без добавяне на пектин или захар. Освен това...
...Приготвени в котел, екстра конфитюрите на Confit de Provence се изработват от стриктно подбрани плодове, а когато е възможно, с плодове с наименование: Праскова от Прованс, Смокиня от Прованс, Мирабела от Лотарингия.
Подсладени с тръстикова захар от биологично земеделие, нашите конфитюри са гарантирано без консерванти и оцветители (в съответствие с действащото законодателство), а нашите...
От години опит в услугите за внос и износ и брокерство за множество компании, можем да осигурим и консултираме, както и да се погрижим за почти всички хранителни продукти, необходими за конкретния бизнес или частно лице/сектор. Поради това, Soledòr реши да раздели цялото разнообразие от продукти, които могат да бъдат осигурени, на само няколко, от които винаги са занаятчийски и необходими за ежедн...
...Експлозивна Енергия
(Пестил, лешници, орехи, мед и меласа се смилат и след това се оформят от мелницата. Създадените пайове след това се навиват. Пайовете Атом се потапят първо в мед, а след това в шамфъстък, преди да бъдат опаковани.)...
... войниците. През 7-ми век арабите разкрили тайната на захарната тръстика и започнали да я отглеждат в Северна Африка и Южна Испания. Те също така открили как да варят захарна тръстика с плодове и да я ядат. През 16-ти век испанските изследователи открили плодове, които били консервирани дълго време в Западна Индия. Най-старият рецепт за конфитюр в нашата история е розовият конфитюр, който е...
Ние сме постоянно растяща и уникална компания, която се специализира в импорта и маркетинга на чуждестранни продукти на немския пазар. По-специално, бихме искали да представим на немския пазар нашите родни продукти като вина, спиртни напитки, сладкиши, подправки, деликатеси и много други специални продукти от Грузия.
Ние придаваме голямо значение на удовлетвореността на клиентите и високото качес...
...Висококачествени и ексклузивни плодови креации
Ние произвеждаме за вас висококачествени и ексклузивни конфитюри, за да можете успешно да ги предлагате под вашето име. С удоволствие и по ваше индивидуално рецепта. Намазките се приготвят в нашите медни казани и с използване на висококачествени съставки, като например био тръстикова захар.
...МАРМЕЛАДИ ОТ ОРАНЖИ, ЦИТРУСИ, МАНДАРИНИ, ЛИМОНI, ЧЕРВЕНИ ОРАНЖИ - Мармеладите от Лимони, Оранжеви, Мандарини, Смес Цитруси и Червени Оранжеви се произвеждат от най-добрите цитруси от Сицилия, нарязани на парчета и обработени с кората, за да се запази естествената същност и ароматът на пресните плодове. Препоръчват се за закуска, богата на въглехидрати, а в Сицилия се използват и за приготвяне на вкусни десерти. Без добавяне на консерванти или оцветители.
...Стъклен буркан с ръбове, или буркан за конфитюр, се характеризира с изразителни ръбове.
Независимо дали става въпрос за ягоди, кайсии или къпини, с капацитет от 340 мл и капачка TO 82, този буркан ще запази по най-добрия начин всички ваши конфитюри, мармаладии други желета. Той може също така да служи като контейнер за мед.
Референтен номер: 340T82
мЛ: 340
Диаметър: 86
Височина: 79
Тегло (г): 160
Опаковка: Палета от 3 887
Тип капачка: TO 82...
... помага на месото да запази сочния си червен цвят. Освен това, хранителната индустрия го използва с удоволствие за консерви, смеси за печене, хляб, месни изделия, консервирани плодове и зеленчуци, плодови сокове и нектари, конфитюриимармалади, както и в бира и вино.
Продуктови характеристики: Без глутен, Без лактоза, Веган
Хранителна маркировка: E 301
Производство: Натриев аскорбат се синтезира синтетично от аскорбиновата киселина.
...Изключителна особеност е техният двуслоен плодов сладкиш с тиква, ябълка и малина, с който всяка филийка за закуска има различен вкус!
Плодов сладкиш
Плодов сладкиш с малина, тиква и ябълка
Баба смесва добри, малко кисели ябълки с най-добрите хранителни тикви и прави от тях вкусен плодов сладкиш (като конфитюр), който е подходящ както за масло на филийка, така и за палачинка!
Изключителна особеност е техният двуслоен плодов сладкиш с тиква, ябълка и малина, с който всяка филийка за закуска има различен вкус!
... хранителни вещества. Смокините имат слабително действие и съдържат много антиоксиданти.
Сушените смокини се консумират в световната кухня в много различни форми, като съставка в хлебни изделия, в конфитюри, мармалади или в много сладкарски изделия.
...дизайн на серия етикети и визуална идентичност - Charismama произвежда ежедневно и с много любов, ръчно приготвени сладка иконфитюри. Чрез опаковките и логото, целта ни беше да комуникираме тази страст и автентичност на продуктите.
...{"45":"45","2":"2","Leaf and stem number (pcs / kg), the very":"Брой листа и стъбла (бр / кг), много","90":"90","Filling level in the container, the ez (v / v)%":"Ниво на пълнене в контейнера, ez (v / v)%","Extra Traditional Jam Fruit ratio, by mass (%) at least":"Екстра традиционно сладко Съдържание на плодове, по маса (%) най-малко","Crude and imperfect fruit size (pcs / kg), the very":"Размер на груби и несъвършени плодове (бр / кг), много","30":"30","Traditional Jam Fruit ratio, by mass (%) at least":"Традиционно сладко Съдържание на плодове, по маса (%) най-малко"}...
... включва:
• Мед
• Маслини
• Зехтин
• Домашни продукти
• Конфитюриимармалади
• Кисел сироп от нар
През 2003 г. разширихме дейността си с модерна фабрика в Aydın Umurlu, което ни позволява да произвеждаме широк спектър от средиземноморски вкусове, както конвенционални, така и органични.
Чувстваме се почетени да бъдем надежден доставчик на множество известни марки в Турция и чужбина. Под нашата собствена...
...Консерви, мармалади, желета, лимонов крем и мед от Tiptree. Плодовете, използвани в Tiptree, могат да идват от собствените ферми на компанията, от местни производители или от доверени източници в чужбина. Какъвто и да е източникът, Wilkin & Sons се уверяват, че само най-добрите плодове се използват във всеки случай. Всеки един плод се сортира на ръка, преди да достигне до варилните съдове.
Атие Лачин Фуд произвежда традиционни турски веган десерти, смес от сушени плодове с подправки, без консерванти и добавки. Продуктите са без глутен и ГМО, без мазнини и захар и не съдържат брашно. Нашата компания предлага органични и без добавки конфитюриимармалади, органичен екстракт от шипка - антиоксидант, диабетични пасти, закуски, сосове и други видове десерти и желае търговско и...