...Гуарова смола (E410) се извлича от семената на дървото на гуар. Тя е напълно разтворима в гореща вода и образува гелове в студена вода. Поради тази причина се използва като сгъстител. Освен това може да се използва и като стабилизатор. Гуарова смола е общо одобрена за хранителни продукти и често се среща в конфитюри, мармалади, желета, хлебни изделия, консерви от плодове и зеленчуци, както и в сладолед и млечни напитки.
...Производство и бутилиране на конфитюри / консерви / плодови намазки.
Произвеждаме и опаковаме конфитюри / консерви / плодови намазки според вашите спецификации. Алтернативно, можете да изберете и една от нашите стандартни рецепти.
Ние сме постоянно растяща и уникална компания, която се специализира в импорта и маркетинга на чуждестранни продукти на немския пазар. По-специално, бихме искали да представим на немския пазар нашите родни продукти като вина, спиртни напитки, сладкиши, подправки, деликатеси и много други специални продукти от Грузия.
Ние придаваме голямо значение на удовлетвореността на клиентите и високото качес...
...Висококачествени и ексклузивни плодови креации
Ние произвеждаме за вас висококачествени и ексклузивни конфитюри, за да можете успешно да ги предлагате под вашето име. С удоволствие и по ваше индивидуално рецепта. Намазките се приготвят в нашите медни казани и с използване на висококачествени съставки, като например био тръстикова захар.
... помага на месото да запази сочния си червен цвят. Освен това, хранителната индустрия го използва с удоволствие за консерви, смеси за печене, хляб, месни изделия, консервирани плодове и зеленчуци, плодови сокове и нектари, конфитюриимармалади, както и в бира и вино.
Продуктови характеристики: Без глутен, Без лактоза, Веган
Хранителна маркировка: E 301
Производство: Натриев аскорбат се синтезира синтетично от аскорбиновата киселина.
С любов и грижа в мануфактурата Engelwurz се приготвят малки деликатеси за вас. Конфитюри, желета, мармалади, сиропи, чътни, намазки, цветна сол и билкова сол.