Италия, Ripalimosani
...ЕДИН ПРОСТ И БЪРЗ ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА САСТАВКИ, ПАТЕ, ГОТВЕНИ САСТАВКИ, МАРМАЛАДИ, КОНФИТЮРИ, ПЮРЕТА И Т.Н. ВЪТРЕ В НЕРЪЖДАЕМА СТАЛА ВАНА НА ЛОПАТКИТЕ, КОИТО СА ПЪЛНОСТНО СВАЛЯЕМИ С РАШКАТЕЛНИ ЛОПАТКИ ОТ МАТЕРИАЛ, ПОДХОДЯЩ ЗА КОНТАКТ С ХРАНИ, СЕ СМЕСВАТ ПЕРФЕКТНО ВКЛЮЧЕНИТЕ ПРОДУКТИ. ТАЗИ МАШИНА ПОЗВОЛЯВА СЪЗДАВАНЕ НА ДЕПРЕСИЯ ВЪТРЕ В ВАНАТА С ЦЕЛ ДА СЕ ПОЛУЧИ СИСТЕМА ЗА ГОТВЕНЕ С...
Италия, Ripalimosani
...Полилаб е пълната лаборатория за трансформация на агро-хранителни продукти. Идеален за обработка на домати (сосове, подправки), плодове (мармалади и конфитюри), мариновани продукти, пастети и ризото.
Италия, Campobasso
...BV150 разполага с единична вана, която позволява използването на почти всички методи на готвене, особено с вакуум, идеална за производство на висококачествени конфитюри и мармалади. Това позволява продуктът да се готви при 60°C и за много по-кратко време, запазвайки органолептичните свойства, вкуса, аромата и цвета на използваните плодове, без добавяне на пектин или захар. Освен това...
Италия, Palagianello
От години опит в услугите за внос и износ и брокерство за множество компании, можем да осигурим и консултираме, както и да се погрижим за почти всички хранителни продукти, необходими за конкретния бизнес или частно лице/сектор. Поради това, Soledòr реши да раздели цялото разнообразие от продукти, които могат да бъдат осигурени, на само няколко, от които винаги са занаятчийски и необходими за ежедн...
Италия, Messina
...МАРМЕЛАДИ ОТ ОРАНЖИ, ЦИТРУСИ, МАНДАРИНИ, ЛИМОНI, ЧЕРВЕНИ ОРАНЖИ - Мармеладите от Лимони, Оранжеви, Мандарини, Смес Цитруси и Червени Оранжеви се произвеждат от най-добрите цитруси от Сицилия, нарязани на парчета и обработени с кората, за да се запази естествената същност и ароматът на пресните плодове. Препоръчват се за закуска, богата на въглехидрати, а в Сицилия се използват и за приготвяне на вкусни десерти. Без добавяне на консерванти или оцветители.
Италия, S.stefano Di Rogliano
... това, което ние, все пак, произвеждаме за собствено потребление? Конфитюри, мармалади, плодови сокове, сосове и т.н. За да съчетаем "домашно приготвено" и пълна хранителна безопасност, ние се оборудвахме с модерна многофункционална машина 4.0, която, готвейки на ниски температури, запазва органолептичните характеристики на нашите продукти, освен вкуса и цвета. Освен това, иновационните етапи на...
... консерванти, и екстра конфитюри, приготвени с плодове както от конвенционално, така и от биологично земеделие. Типични калабрийски продукти от стари рецепти. Продажба на едро и дребно в цяла Италия. Така можем да ви предложим както за конвенционалната линия, така и за биологичната линия само най-добрите плодове: конфитюри и мармалади, конфитюр от чушки, конфитюр от червени лук от Тропея I.G.P. Калабрия, екстра конфитюр от череши, екстра конфитюр от ягоди. Освен това Калабрия & Калабрия на Сириани е специализирана в производството и опаковането на мармалади.
Италия, Cortazzone
... производствената лаборатория ежедневно се произвеждат сладкарски изделия и печива, типични за Пиемонт, като Baci di Dama, Торта от лешници, Krumiri, Brutti ma Buoni... за да споменем само някои. Сред специалитетите от Пиемонт се произвеждат също Bagna Cauda с Лешниково масло, с Орехово масло или в класическата версия с зехтин, типични консерви от Пиемонт като giardiniera, освен конфитюри, мармалади и...
Италия, Crotone
... се преоткрият автентичните вкусове и средиземноморските аромати на цитрусовите мармалади и на органичните и типични плодови конфитюри: ябълки, круши, ягоди, както и червен лук от Тропея, смокини и чили.
Италия, Orsogna
... гастрономически продукти • Бели сосове • Бели сосове с трюфел • Сосове и рагу от домати • Ароматизирани масла и масла • Консервиран трюфел на филийки и смлян • Стерилизиран трюфел за производители на колбаси и сирена • Конфитюри и мармалади • Подаръчни/коледни опаковки. НОВО: Ароматизирана спрей сол -70% натрий. НОВО: Перли (кавиар) от трюфел Внимателно подбираме нашите суровини, в съответствие с...
Италия, Campobello Di Mazara
... разказва на FreshPlaza Пино Ла Роза, търговският директор на семейната компания Агрипантел. От 1994 г. Агрипантел произвежда около 200 гастрономически специалитети, вдъхновени от истинската сицилианска традиция, особено от региона Трапани. Постоянното търсене на съставки и внимателните гастрономически комбинации от народната традиция са предпоставка за качеството на цялото производство. Каталогът се допълва с сосове и подправки, пастети и подправки, конфитюри и мармалади, сушени плодове с интензивен вкус и неповторим аромат.
Италия, Castelverano
Есенции от Сицилия и Типични Продукти: Маслини, Зехтин Ночелара дел Беличе, Биологичен Мед, Вино ДПП ИГП, Оригано, Каперси, Пасито Зибиббо от Пантелерия, Мармалади и Конфитюри, Черен Хляб от Кастелветрано, Вастедда Беличина, Пекорино, Плодове Марторна, Сушени Домати, Чесън от Нубия, Патé Бузиате, Сол Трапани, Амаро Селинунте. Всички местни и традиционни продукти с Качество и Натурален Вкус.
Италия, Gravina Di Catania
Производство и разпространение на висококачествени типични сицилиански продукти: можете да намерите арancini, каноли, сирена, брашно и паста от стари зърна, консерви, маслини и екстра върджин зехтин, конфитюри и мармалади, мед, бадеми, шамфъстък, шоколад от Модика, вина, амари, ликьори и много други специалитети.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play