... отделянето на черупката от зърното. След това какаовите зърна се счупват и се използва машина за отделяне на черупките, така че да се съберат само какаовите зърна. След печенето, зърната се смилат и обработват в какаова маса.
Ние сме AET-CoD GmbH, вашият надежден доставчик в Германия и ви предлагаме несравнимо шоколадово изживяване. Нашите внимателно отгледани и обработени в Камерун био какаови зърна гарантират изключително качество. Влагаме цялата си страст в обработката на био какаови зърна, за да създадем ексклузивна гама от висококачествени продукти, включително:
- Студено пресовано какаово масло
- Горещо пресова...
... прах*, черен шоколад* 20% [какао: минимум 88%] (какаова маса*, какаово масло*, кокосова захар*)
*Съставки от биологично земеделие. Може да съдържа следи от ядки, мляко, соя.
Хранителни стойности за 100 мл готов продукт**
Енергия: 276 kJ / 66 kcal
Мазнини: 2,4 г (от които наситени мастни киселини: 1,5 г)
Въглехидрати: 7,1 г (от които захари: 6,8 г)
Фибри: 0,7 г
Протеини: 3,6 г
Био: Да
Формат: 300 г, 1 кг, 5 кг
100% Растителен: Да...
... изключително бавен и трудоемък процес, зависещ от метеорологичните условия. Ядките след това се счукват и почистват на ръка след счукването, така че да останат само най-добрите ядки. След като извлечем най-сладката и полезна кайсиева пулпа, я смесваме с другите магически съставки и получаваме този уникален шоколад, който държите в ръцете си и който ще ви донесе невероятно вкусово изживяване. Без захар. Без палмово масло. Без консерванти. Можете да го ядете с чиста съвест. Той е богат на витамини и есенциални.
AG Feeding от Гдыня е полски доставчик на фиброви препарати от натурални суровини. В своето портфолио, компанията предлага следните продукти:
- фибри и плодови и зеленчукови прахове
- захаросани плодове
- лиофилизирани плодове
- сокове и плодови и зеленчукови концентрати. Компанията също така се специализира в доставките на екологични продукти. Предлагаме фибри от ябълки, арония, цикория, елда или...
...Информация за продукта
Кисело-сладки ябълкови пръстени, покрити с най-фин млечен шоколад. Тази комбинация от плодове и кремообразен шоколад предлага много специално вкусово изживяване.
Съставки
Ябълки 48%, захар 25%, какаово масло 12%, мляко на прах 9%, какаова паста 3%, сладка суроватка на прах 1.5%; емулгатори: лецитин E322 и E476; аромат: ванилин; консервант: серен диоксид. Съдържа соя и лактоза.
Произход
Шоколадовото покритие е добавено в Германия.
...Той произлиза от пресоването на какаово масло или паста и е основна съставка в производството на шоколад и сладкарски изделия. Също така се използва в козметичния сектор.
Вижте трите (3) 100% дезодорирани и две (2) натурални масла, налични в зависимост от вашите изисквания.
Представяне:
• Блокове (твърди) 25 кг
• Течност в насипно състояние (резервоари)
За повече информация относно нашите продукти, технически спецификации и/или дистрибуция, моля, консултирайте се с нашия търговски екип. Ще се радваме да ви обслужим и да ви представим опции, адаптирани към вашите изисквания.
...Сапунът с шоколад на студено е натурален и отговаря на изискванията на хартата Bio Earth Durable. Той е сапонифициран на студено, обогатен с масла от какао и кокос, с краве мляко от Перше, с рапично масло и какаова пудра. Сапонификацията на студено позволява създаването на сапуни, обогатени с ценни масла, ароматизирани с етерични масла и допълнени с множество натурални добавки с безброй ползи...
... средата на 17-ти век, то станало популярна напитка. Какаовите дървета били въведени в Азия и Западна Африка чрез колонии на различни европейски държави, тъй като имало нарастващо търсене на шоколад в Европа.
Какаовото зърно е суровината, използвана в производството на шоколад. Тези какаови зърна произхождат от тропическите климатични условия на Южна Америка (Еквадор). Дървото Theobroma cacao е...
...Крем от какао, зехтин екстра върджин и мед 400 гр. Без глутен. - Специална оферта! Крем от шоколад и мед с зехтин екстра върджин.
Без консерванти, без оцветители, без глутен, без палмово масло, без добавени хидрогенирани мазнини.
Кремът е изработен ръчно, произведен в Испания.
Стъклен буркан 400 грама.
Идеален крем за консумация на закуски, следобедни закуски, тържества, рождени дни, събития и др...
...Шоколадът с мляко е шоколад, който обикновено съдържа между 25 % и 40 % какао и какаово масло, мляко, обикновено под формата на мляко на прах, както и захар. Шоколадът с мляко е изобретен през 1875 г. от Даниел Питър в Веве, Швейцария. Как се произвежда шоколадът? Извличат се маслото, което е в течна форма, дезодорирано и излято в форми, и пресованата маса, която се счуква, за да стане какаова прах. Какаовата паста и какаовото масло, получени от пресоването, се смесват, за да получим шоколад. За черния шоколад се добавя захар; след това се добавя мляко на прах за шоколада с мляко.
...Bite Crispy — нова линия от хрупкави закуски с ядки и плодове, потопени в тъмен шоколад!
100% натурални съставки. Сертифицирани веган.
Без добавена захар или глутен. Потопени в беззахарен тъмен шоколад, приготвени по швейцарска рецепта. Хрупкави чипсове отвътре.
Съставки: паста от фурми, беззахарен тъмен шоколад (какаова паста, подсладител - малтитол, какаово масло, емулгатор - соев...
... шоколад (захар, пълномаслено мляко на прах, какаово масло, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, естествен аромат на ванилия). Карамелизирани лешници 10%.
Може да съдържа следи от мляко, соя, яйца и ядки.
Нетно тегло: 100 гр.
Съвет за съхранение:
Да се съхранява на сухо и хладно място. Идеална температура между 17 и 18°C.
...Горчив шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулгатор: соев лецитин, Bourbon ванилия), розови листенца, 23 карата ядливи златни люспи. Какаовата маса е поне 60%.
Може да съдържа ядки и мляко.
...Съставки: Шоколад млечен 38% произход извън ЕС (захар от тръстика, какаово масло, мляко на прах, какаова паста), 7.33% бадем, 4.96% кайсия.
Хранителни стойности за 100г: Енергия 2336Kj, 561Kcal, мазнини 39g, от които наситени мастни киселини 22g, въглехидрати 45g, от които захари 44g, протеини 7.5g, сол 0g.
... текстури и съставки с нежния шоколад Milka от алпийско мляко.
Пралини: Пралините Milka предлагат широк спектър от съобщения и формати, за да създават емоционални и ежедневни връзки с приятели и близки и "кажи го с Milka."
Съставки: Захар, Какаово масло, Прах от обезмаслено мляко, Какаова маса, Прах от суроватка (мляко), Млечен мазнина, Емулгатор (соев лецитин), Лешникова паста, Натурални аромати, Какаови твърди вещества 30% минимум, Млечни твърди вещества 18% минимум...
... специално за теб. Изпращаме от Барселона до всички наши клиенти в Испания, Европа и част от Азия, с бърза и ефективна система за доставка.
Видове продукти и производни: Какаови зърна, Какаови нибс, Какаова паста, Какаов прах, Какаово масло, Шоколадови покрития
Селектирани произходи: Венецуела, Мадагаскар, Еквадор, Гана, други произходи
Продажби на едро, търговски обекти и частни лица. Всички наши продукти са налични в нашия онлайн магазин https://cacaovenezueladelta.com/...
...Това е, защото обичаме бадемите във всичките им форми, че готвачът е създал паста за намазване...
Състояние: Нова
СЪСТАВКИ: Бадеми 43%, млечен шоколад (какаово масло, какаова маса, лецитин)
Нетно тегло: 230 г
Произход: Корсика...
...Смес от шоколадови яйца с двойно шоколадно покритие и пълнеж от лешников крем.
Тъмен шоколад съдържа минимум 50% какаови твърди вещества. Млечен шоколад съдържа 33% какаови твърди вещества и минимум 14% млечни твърди вещества. Бял шоколад съдържа 26% какаови твърди вещества и минимум 22% млечни твърди вещества.
Съставки: захар, растителна мазнина (палмово, палмово ядро), какаова маса, какаово масло, мляко на прах, лешници 2,2%, обезмаслено мляко на прах, обезмаслено какао на прах, лактоза (мляко), емулгатор: соев лецитин; естествен аромат на ванилия.