Литва, Kaunas
... отделянето на черупката от зърното. След това какаовите зърна се счупват и се използва машина за отделяне на черупките, така че да се съберат само какаовите зърна. След печенето, зърната се смилат и обработват в какаова маса.
Германия, Aachen
Ние сме AET-CoD GmbH, вашият надежден доставчик в Германия и ви предлагаме несравнимо шоколадово изживяване. Нашите внимателно отгледани и обработени в Камерун био какаови зърна гарантират изключително качество. Влагаме цялата си страст в обработката на био какаови зърна, за да създадем ексклузивна гама от висококачествени продукти, включително: - Студено пресовано какаово масло - Горещо пресова...
Франция, Brignais
... прах*, черен шоколад* 20% [какао: минимум 88%] (какаова маса*, какаово масло*, кокосова захар*) *Съставки от биологично земеделие. Може да съдържа следи от ядки, мляко, соя. Хранителни стойности за 100 мл готов продукт** Енергия: 276 kJ / 66 kcal Мазнини: 2,4 г (от които наситени мастни киселини: 1,5 г) Въглехидрати: 7,1 г (от които захари: 6,8 г) Фибри: 0,7 г Протеини: 3,6 г Био: Да Формат: 300 г, 1 кг, 5 кг 100% Растителен: Да...
България, Rose Valley, Bulgaria
... изключително бавен и трудоемък процес, зависещ от метеорологичните условия. Ядките след това се счукват и почистват на ръка след счукването, така че да останат само най-добрите ядки. След като извлечем най-сладката и полезна кайсиева пулпа, я смесваме с другите магически съставки и получаваме този уникален шоколад, който държите в ръцете си и който ще ви донесе невероятно вкусово изживяване. Без захар. Без палмово масло. Без консерванти. Можете да го ядете с чиста съвест. Той е богат на витамини и есенциални.
Испания, Orkoien-Navarra
...*, Нехидрогенирани растителни масла и мазнини *(слънчогледово*, какаово*), шоколадови парченца* (тръстикова захар*, какаова паста*, какаово масло*, емулгатор (СОЕ лецитин), натурален ванилов екстракт*), СОЕ брашно*, екстракт от ечемик*, овесени трици* и втасващ агент (амониев бикарбонат). Пшеничен референтен номер: Gaeccp5 Пшеничен EAN: 8413115002838 Пшеничен референтен номер: Gaecc-g Пшеничен EAN...
Полша, Paczewo
AG Feeding от Гдыня е полски доставчик на фиброви препарати от натурални суровини. В своето портфолио, компанията предлага следните продукти: - фибри и плодови и зеленчукови прахове - захаросани плодове - лиофилизирани плодове - сокове и плодови и зеленчукови концентрати. Компанията също така се специализира в доставките на екологични продукти. Предлагаме фибри от ябълки, арония, цикория, елда или...
Белгия, Liege
...Алпийски млечен шоколад с вкус на сладкарски изделия, пълнени с какаова и ванилова сметана...
...Информация за продукта Кисело-сладки ябълкови пръстени, покрити с най-фин млечен шоколад. Тази комбинация от плодове и кремообразен шоколад предлага много специално вкусово изживяване. Съставки Ябълки 48%, захар 25%, какаово масло 12%, мляко на прах 9%, какаова паста 3%, сладка суроватка на прах 1.5%; емулгатори: лецитин E322 и E476; аромат: ванилин; консервант: серен диоксид. Съдържа соя и лактоза. Произход Шоколадовото покритие е добавено в Германия.
Италия, MILANO
...какаово масло, емулгатор: слънчогледова лецитин, аромат ванилин), натрошени бисквити "Pan di Stelle" 2% [пшенично брашно, захар, слънчогледово масло, масло, пастьоризирано прясно мляко с високо качество, какао, шоколад (какаова паста, захар, какаово масло, естествен аромат ванилия, емулгатор: соева лецитин), пресни яйца, мед, лешници, пшенично нишесте, разрыхлители (натриев бикарбонат, амониев...
Испания, Sabadell
...Той произлиза от пресоването на какаово масло или паста и е основна съставка в производството на шоколад и сладкарски изделия. Също така се използва в козметичния сектор. Вижте трите (3) 100% дезодорирани и две (2) натурални масла, налични в зависимост от вашите изисквания. Представяне: • Блокове (твърди) 25 кг • Течност в насипно състояние (резервоари) За повече информация относно нашите продукти, технически спецификации и/или дистрибуция, моля, консултирайте се с нашия търговски екип. Ще се радваме да ви обслужим и да ви представим опции, адаптирани към вашите изисквания.
Франция, Bellême
...Сапунът с шоколад на студено е натурален и отговаря на изискванията на хартата Bio Earth Durable. Той е сапонифициран на студено, обогатен с масла от какао и кокос, с краве мляко от Перше, с рапично масло и какаова пудра. Сапонификацията на студено позволява създаването на сапуни, обогатени с ценни масла, ароматизирани с етерични масла и допълнени с множество натурални добавки с безброй ползи...
Германия, Bad Bentheim
... средата на 17-ти век, то станало популярна напитка. Какаовите дървета били въведени в Азия и Западна Африка чрез колонии на различни европейски държави, тъй като имало нарастващо търсене на шоколад в Европа. Какаовото зърно е суровината, използвана в производството на шоколад. Тези какаови зърна произхождат от тропическите климатични условия на Южна Америка (Еквадор). Дървото Theobroma cacao е...
Испания, Málaga.
...Крем от какао, зехтин екстра върджин и мед 400 гр. Без глутен. - Специална оферта! Крем от шоколад и мед с зехтин екстра върджин. Без консерванти, без оцветители, без глутен, без палмово масло, без добавени хидрогенирани мазнини. Кремът е изработен ръчно, произведен в Испания. Стъклен буркан 400 грама. Идеален крем за консумация на закуски, следобедни закуски, тържества, рождени дни, събития и др...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Натурална органична какаова маса Нетно тегло: 200 г Енергийна стойност на 100 г: 600 ккал Срок на годност: 24 месеца...
Франция, Malataverne
...Шоколадът с мляко е шоколад, който обикновено съдържа между 25 % и 40 % какао и какаово масло, мляко, обикновено под формата на мляко на прах, както и захар. Шоколадът с мляко е изобретен през 1875 г. от Даниел Питър в Веве, Швейцария. Как се произвежда шоколадът? Извличат се маслото, което е в течна форма, дезодорирано и излято в форми, и пресованата маса, която се счуква, за да стане какаова прах. Какаовата паста и какаовото масло, получени от пресоването, се смесват, за да получим шоколад. За черния шоколад се добавя захар; след това се добавя мляко на прах за шоколада с мляко.
Полша, Wrocław
...СЪСТАВКИ: шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулгатор: соев лецитин, натурален ванилов аромат), лиофилизирана ягода 1,5%. Може да съдържа мляко, ядки. Комплект: Folklore...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bite Crispy — нова линия от хрупкави закуски с ядки и плодове, потопени в тъмен шоколад! 100% натурални съставки. Сертифицирани веган. Без добавена захар или глутен. Потопени в беззахарен тъмен шоколад, приготвени по швейцарска рецепта. Хрупкави чипсове отвътре. Съставки: паста от фурми, беззахарен тъмен шоколад (какаова паста, подсладител - малтитол, какаово масло, емулгатор - соев...
Франция, Tilloy Lez Cambrai
... шоколад (захар, пълномаслено мляко на прах, какаово масло, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, естествен аромат на ванилия). Карамелизирани лешници 10%. Може да съдържа следи от мляко, соя, яйца и ядки. Нетно тегло: 100 гр. Съвет за съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място. Идеална температура между 17 и 18°C.
Турция, Ankara
...емулгатор (соев лецитин), естествен ароматизатор ванилия; Млечен шоколад: Смес от белгийски млечен шоколад (минимум 33,6% какао), какаова паста, захар, какаово масло, мляко на прах, емулгатор (соев лецитин), естествен ароматизатор ванилия; Рубинен шоколад: Смес от белгийски рубинен шоколад (минимум 47,3% какао), захар, какаово масло, мляко на прах, какао, емулгатор (соев лецитин), лимонена...
Австрия, Gerasdorf
...Горчив шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулгатор: соев лецитин, Bourbon ванилия), розови листенца, 23 карата ядливи златни люспи. Какаовата маса е поне 60%. Може да съдържа ядки и мляко.
Италия, Barletta
...100% черен шоколад Orsini, произведен от какаова паста от Доминиканската република, изразява най-добрия вкус на чист шоколад.
Франция, Objat
...Съставки: Шоколад млечен 38% произход извън ЕС (захар от тръстика, какаово масло, мляко на прах, какаова паста), 7.33% бадем, 4.96% кайсия. Хранителни стойности за 100г: Енергия 2336Kj, 561Kcal, мазнини 39g, от които наситени мастни киселини 22g, въглехидрати 45g, от които захари 44g, протеини 7.5g, сол 0g.
Франция, Furiani
...Съставки шоколад 36% (захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какаова маса, емулгатор соев лецитин, натурален ванилов аромат) Референция: CORSE3DL...
Германия, Stuttgart
... текстури и съставки с нежния шоколад Milka от алпийско мляко. Пралини: Пралините Milka предлагат широк спектър от съобщения и формати, за да създават емоционални и ежедневни връзки с приятели и близки и "кажи го с Milka." Съставки: Захар, Какаово масло, Прах от обезмаслено мляко, Какаова маса, Прах от суроватка (мляко), Млечен мазнина, Емулгатор (соев лецитин), Лешникова паста, Натурални аромати, Какаови твърди вещества 30% минимум, Млечни твърди вещества 18% минимум...
Франция, Olivet
...Референция 9990000017430 Зърнени флейки* (овес*, пшеница*), шоколадови стърготини* 14,5% (канелена захар*, какаова маса*, какаово масло*, слънчогледови лецитини), лешници* 11%, какаови зърнени хрупки* 3% (ориз*, канелена захар*, какаово прах* 6,8%, пшеница*, овес*, ечемик*, черен шоколад* 2,1% [какаова паста*, кафява канелена захар*, какаово масло*, слънчогледови лецитини, натурални ванилови...
Испания, Barcelona
... специално за теб. Изпращаме от Барселона до всички наши клиенти в Испания, Европа и част от Азия, с бърза и ефективна система за доставка. Видове продукти и производни: Какаови зърна, Какаови нибс, Какаова паста, Какаов прах, Какаово масло, Шоколадови покрития Селектирани произходи: Венецуела, Мадагаскар, Еквадор, Гана, други произходи Продажби на едро, търговски обекти и частни лица. Всички наши продукти са налични в нашия онлайн магазин https://cacaovenezueladelta.com/...
Белгия, Ghislengien
...Съставки : - Мляно шоколад (захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, естествена ванилова арома) - Хидрогенирани растителни масла - Нуга (захар, глюкозен сироп, бадеми, мед, какаово масло, картофено нишесте, яйчен белтък, естествен ванилов екстракт) - Лешници - Може да съдържа следи от мляко, глутен, яйца, соя и ядки.
Франция, Biguglia
...Това е, защото обичаме бадемите във всичките им форми, че готвачът е създал паста за намазване... Състояние: Нова СЪСТАВКИ: Бадеми 43%, млечен шоколад (какаово масло, какаова маса, лецитин) Нетно тегло: 230 г Произход: Корсика...
Германия, Koblenz
...Тъмен шоколад* 80% (какаова маса*, тръстикова захар*, какаово масло*, ванилов прах*), Печени семена от коноп* 20% (конопени семена* 72%, тръстикова захар* 28%)...
Белгия, Wommelgem
...Смес от шоколадови яйца с двойно шоколадно покритие и пълнеж от лешников крем. Тъмен шоколад съдържа минимум 50% какаови твърди вещества. Млечен шоколад съдържа 33% какаови твърди вещества и минимум 14% млечни твърди вещества. Бял шоколад съдържа 26% какаови твърди вещества и минимум 22% млечни твърди вещества. Съставки: захар, растителна мазнина (палмово, палмово ядро), какаова маса, какаово масло, мляко на прах, лешници 2,2%, обезмаслено мляко на прах, обезмаслено какао на прах, лактоза (мляко), емулгатор: соев лецитин; естествен аромат на ванилия.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play