Ние сме AET-CoD GmbH, вашият надежден доставчик в Германия и ви предлагаме несравнимо шоколадово изживяване. Нашите внимателно отгледани и обработени в Камерун био какаови зърна гарантират изключително качество. Влагаме цялата си страст в обработката на био какаови зърна, за да създадем ексклузивна гама от висококачествени продукти, включително:
- Студено пресовано какаово масло
- Горещо пресова...
...Информация за продукта
Кисело-сладки ябълкови пръстени, покрити с най-фин млечен шоколад. Тази комбинация от плодове и кремообразен шоколад предлага много специално вкусово изживяване.
Съставки
Ябълки 48%, захар 25%, какаово масло 12%, мляко на прах 9%, какаова паста 3%, сладка суроватка на прах 1.5%; емулгатори: лецитин E322 и E476; аромат: ванилин; консервант: серен диоксид. Съдържа соя и лактоза.
Произход
Шоколадовото покритие е добавено в Германия.
... средата на 17-ти век, то станало популярна напитка. Какаовите дървета били въведени в Азия и Западна Африка чрез колонии на различни европейски държави, тъй като имало нарастващо търсене на шоколад в Европа.
Какаовото зърно е суровината, използвана в производството на шоколад. Тези какаови зърна произхождат от тропическите климатични условия на Южна Америка (Еквадор). Дървото Theobroma cacao е...
... текстури и съставки с нежния шоколад Milka от алпийско мляко.
Пралини: Пралините Milka предлагат широк спектър от съобщения и формати, за да създават емоционални и ежедневни връзки с приятели и близки и "кажи го с Milka."
Съставки: Захар, Какаово масло, Прах от обезмаслено мляко, Какаова маса, Прах от суроватка (мляко), Млечен мазнина, Емулгатор (соев лецитин), Лешникова паста, Натурални аромати, Какаови твърди вещества 30% минимум, Млечни твърди вещества 18% минимум...
...При LECKER`S кувертюрни шоколадови капки става въпрос за нежно разтопяващ се тъмен шоколад, който е отличен за глазиране. Благодарение на формата на капките, кувертюрата може лесно да се дозира и може да се използва и за обогатяване на мюсли и десерти.
Съставки: Какаова маса*, Тръстикова захар*, Какаово масло*, Емулгатор СОЯЛЕЦИТИН*
Алергени: Соеви продукти
Вегетариански: Да
Веган: Да...
...Накрая можете да се насладите на шоколад с чиста съвест! Нашата рецепта се състои от натурален мед и чиста какаова маса - без добавяне на захар или мазнини. Перфектният шоколадов крем без добавки (БЕЗ консерванти, емулгатори, оцветители). Произведено в нашето семейно предприятие в Аугсбург.
В стъклен буркан от 250 г...
...Топъл шоколад Suchard JS4. за автомати за горещи напитки. Съответства на около 7,2л какаова напитка
Сухо мляко с какао. Най-добро качество
Премиум топъл шоколад за автомати; събития; офиси и др.
Само малко над 20-25 грама дават вкусна какаова напитка (около 180 мл).
Чрез перфектното съчетание на съдържащо се сухо мляко и висококачествено какао на прах, получавате лесно топъл шоколад като "от мама"!
Съответства на около 7,2 литра какаова напитка...
...Ф.Б. Леман ООД е водещ производител на оборудване за преработка на какао и шоколад. Ф.Б. Леман предлага машини и цялостни инсталации за индустриите на какао, шоколад, сладкарски изделия, бои, лакове и химикали.
Портфолиото на Ф.Б. Леман е много широко и включва, наред с другото:
• Почистване
• Стерилизиране
• Чупене и обелване
• Алкализиране
• Проходни печки
• Смелене на какао
• Преси за какао
• Инсталация за прах от какао
• Инсталация за масло/какаова маса
• Валци
• Лабораторна топка
• Разтопител
• Смесители
• Конхиране
• Темпериране
• Помпи за какао и шоколад...
... какао
• Смелене на какао
• Какаови преси
• Инсталация за масло/какаова маса
За обработка на шоколад THOUET предлага:
• Валцови машини
• Разтопители
• Смесители
• Кончиране
• Темпериране
• Помпи за какао и шоколад...