...La Vodka IN е най-чистата версия на водката, получена чрез ферментация на италианска пшеница и дестилирана пет пъти. За да я оцените в цялата й пълнота и сладост, е добре да я пиете чиста. Тя е идеална като основа за коктейли и дълги напитки, тъй като се съчетава добре с другите съставки, без никога да ги доминира, което придава на напитката приятна хармония на вкус.
Нейният вкус е сладък и елегантен.
Съдържание: 70cl - 40%vol...
...W 270-290. Брашно от меко пшеница Тип ‘0’.
ROUTE 36 е идеалното брашно за Пица на колело и за всички процеси, които изискват много разтегливи теста.
Брашно от меко пшеница Тип ‘0’, получено от внимателно подбрани зърна от сортове с отлично съдържание на разтворими протеини и глутенини. Умелото смилане също може да регулира количеството и съотношението на разтворимите и неразтворимите влакна, за...
...Наричан още черна пшеница, суровият елда е тревисто растение, принадлежащо към семейството на Полигоналните. Често се класифицира като зърнена култура, въпреки че не принадлежи към семейството на Зърнените. Суровата обелена елда е естествено безглутенова. Семената на био елдата са с високо съдържание на протеини и съдържат витамини и минерални соли, особено витамини от група B, желязо, селен...
... безопасен и с растителен произход. Има антистатични свойства с укрепващ и хидратиращ ефект, на базата на растителни протеини, протеини от пшеница (Phyto-keratin Биологична) и протеини от соя.
Протеините от пшеница или Phyto - Keratin Биологична са 100% растителен органичен заместител на животинската кератин, перфектната съставка, която действа в областите, където влакното е повредено, подобрявайки...
...Пшеница от местно производство, разплетена и обезпрашена, в бали, за хранене на телета за бяло месо.
Нашата компания извършва всички етапи, от избора на слама на полето, до пресоване, събиране, съхранение, обработка и доставка, за да гарантира проследим и качествен продукт на своите клиенти.
Характеристики:
Разплетена и обезпрашена слама с ниско съдържание на желязо.
Уникална обработваща...
... ферментирала смес от соеви зърна, пшеница, сол и гъбата koji е една от най-използваните подправки в Япония, универсален сос, подходящ за подправяне на супи с нудли, рамен, суши, окономияки, шабу шабу и много други.
Наистина няма заместител на соевия сос.
Има много разновидности, от които да избирате, включително тъмен соев сос, светъл соев сос, соев сос с ниско съдържание на натрий и цялостен или marudaizu соев сос.
...Пастата на Сабатино се произвежда според строги биологични протоколи, а нейните особености се определят от високата усвояемост, от изразителния вкус, от богатото съдържание на минерални соли и от ниското съдържание на глутен.
Пинса Романа е ястие, богато на история, чиито корени датират от Древен Рим. Преработката на рецептата е направила този продукт уникален: тестото е съставено от смес от брашна, като пшеница, ориз и соя с високо съдържание на вода, закваска и без добавяне на добавки и консерванти. Основните характеристики са: - овална форма - хрупкав ръб - висока смилаемост, постигната благодарение на втасването от 48-72 часа Проектът Пинса 2.0 е да се създаде продукт от традицията в модерен вариант, достъпен за всички!
...Обработката на Суха Паста: методът на обработка е деликатен и се състои основно от 4 различни етапа: Етап на замесване: използваме изключително 100% италиански семена от твърда пшеница с високо съдържание на протеини. Всеки формат паста изисква подходяща смес от семена и вода. Студеното замесване (не над 35°C) предотвратява "термичната денатурация" на глутена, ценната съставка, съдържаща се в...
Ние сме кратка верига, която отглежда пшеница капели и с нея произвежда семена, пресята, пълнозърнеста пшеница и брашна; сушени пасти, закуски, тарели, нахут и благодарение на нашите ливади, овес и лен. Нашата пшеница е здрава и с високо съдържание на протеини, идеална за диети, непоносимости и здравословно и добро хранене. Ние сме малка реалност, но точно затова сме биологично контролирани и внимателни към устойчивостта на околната среда и здравословното хранене.