... съдържание на протеин и универсалност го правят основна съставка за подобряване на хранителния профил както на растителни, така и на традиционни месни продукти.
Произведен от немодифицирана пшеница, VG Titans W65-L е създаден с акцент върху устойчивостта и здравето. Този текстуриран пшеничен протеин е идеален за компании, които целят да отговорят на нарастващото потребителско търсене на вегански и вегетариански храни. Неговата адаптивност и лесно използване в различни рецепти го правят ценен компонент за разширяване на продуктовите линии и задоволяване на разнообразни диетични предпочитания.
...Продуктът се произвежда чрез хидратиране на гъстата пшенична брашно, за да се активира глутенът, а след това се променя хидратираното тесто, за да се отстрани нишестето, извличайки само глутена. След това глутенът се суши и се смилат отново до прах.
VWG се използва основно за оптимизиране на смеси от брашно и смеси за сладкиши. В година с ниско съдържание на протеини в реколтата от пшеница в...
...Кестеновото брашно, от всички безглутенови брашна, има текстура, която най-много наподобява смляна пшеница. То работи отлично в домашната печене на всякакви видове, както сладки, така и солени. Ароматът му наподобява на ядки, а вкусът на брашното носи лека сладост. То има ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на въглехидрати и протеини, съдържа ценни диетични фибри. Кестенът произлиза...
... съдържание на етилов алкохол при 20 ̊ C - 96,50
4. Тест за чистота с сярна киселина – правилно извършен
5. Тест за окислителна способност при 20 ̊ C за 25 минути
6. Масова концентрация на алдеиди, преобразувани в ацеталдехид в безводен алкохол, mg/dm3 - 1,7
Не можем да посочим фиксирана цена, тъй като продуктите зависят от сезона и цените на склада. Моля, свържете се с нас.