...SEPI Pecorino Gran Sepi, опаковка от 1,5 кг, е сирене с високо качество, произхождащо от Сардиния. С уникалния и силен вкус, тези сирена са перфектни за обогатяване на всяко ястие и задоволяване на най-взискателните вкусове. Направено с местно овчемляко, SEPI Pecorino Gran Sepi е отличен избор за любителите на сирене.
...Рикотата е副продукт, който се получава от серума, останал след производството на сирене.
За да се получи по-мека и деликатна рикота, серумът се обогатява с добавяне на прясно мляко. Продуктът се получава, като серумът се загрява до температура около 80°С, след което се охлажда, за да бъде прехвърлен в хомогенизатора, който го изглажда и загрява до температура от 72°С. След като контейнерите са...
...Il Fiore Sardo представлява най-стария овчи сирене от Сардиния, датиращо от бронзовата епоха. Производството се извършва изцяло на острова и предвижда обработка на сурово овчемляко. Качеството DOP е гарантирано от Консорциума за защита чрез наличието на етикет на формата.
КГ 3,500
ЦЕНА ЗА КГ ЕВРО 11.50
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 500 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 02/03/2025...
...Пекорино Аффината ин Фиено е зряло сирене, произведено от овчемляко и узряло в сено в продължение на 3 месеца. Това сирене се характеризира с изразителен и селски вкус, който го прави перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена. Пекорино аффината ин фиено е занаятчийски продукт, изработен по традиционни методи и с автентични съставки. Неговата занаятчийска обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
...Сирене с характер, произведено изцяло от цяло овчемляко, гарантиращо силен и леко пикантен вкус, който се отличава при всяка хапка.
Неговата полусварена, компактна и чисто бяла паста е обвита в цилиндрична форма с неядлива кора, свидетелство за древно изкуство и внимателно отношение към детайла.
Перфектно за добавяне на класен акцент към вашите ястия, от простото настъргано до по-сложни рецепти.
...Изключителността на рикотата, овчето и козето сирене, ръчно изработени с мляко, идващо само от сицилиански добитък, и според древните регионални традиции.
...НИЕ СМЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА: СИЦИЛИЙСКИ КАНОЛИ, КАРНЕВАЛНИ ЧИАКИРЕ, ТРАДИЦИОННИ СИЦИЛИЙСКИ БИСКВИТИ, ФРУКТА МАРТОРАНА - НИЕ СМЕ КОНЦЕСИОНЕРИ НА CAVALLARO РИКОТА (замразена захаросана рикота 100% овчемляко) - ДИСТРИБУТОРИ НА ПОЛУФАБРИКАТИ ЗА ПАСТИЧЕРИЯ (тарти и лодки от маслено тесто, каноли от тесто и др.) - ДОСТАВЯМЕ В ЦЯЛА ИТАЛИЯ И В ЧУЖБИНА - НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЗА ОФЕРТИ ЗА НАШИТЕ ПРОДУКТИ.
...Пекорино Тоскана DOP Стаджионато е традиционно сирене, характеризиращо се с твърда паста, получена от пастьоризирано овчемляко, с добавяне на сирище и сол. Пекорино Тоскана DOP Стаджионато има минимален период на зрялост от 120 дни и е подходящо за обогатяване на ястията от италианската традиция.
... на мини-сиренарии. Обработка на краве, овче и козе мляко. Инсталации и допълнително оборудване за веригата на обработка и съхранение на агро-хранителни продукти. Строителство и оборудване на обори; Млекарски зали за крави, овце и кози, включително на ремарке. Проектиране и оборудване на фиксирани или подвижни контейнери за мини-сиренарии. Обработка на консерви и фирмени магазини.
AZ.AGRICOLA с производство на собствено овчемляко и преработка в Пекорино, Рикота, Раваджиоло и различни ароматизирани Пекорино. Директна продажба. Доставки и изпращания в Италия и в чужбина. Пробни пакети по запитване.
италианска компания, която се занимава с разпространението на някои от най-значимите изключителности на италианската агро-хранителна сцена.
Основните продукти, предлагани на клиентите, са: моцарела, сирене от буйол, сирена от краве и овчемляко, зехтин екстра върджин 100% произведен в Италия, паста, доматен сос, консерви ..... и други хранителни продукти.
Компанията търси клиенти и партньори, които също могат да бъдат хранителни дистрибутори.
... основно разделен на две части. От една страна, намираме Анна и деликатесите с продукти от Парма, като суровото и вареното Сан Джовани, продукти, разпространявани от Noi Di Parma, като Горгонзола и Таледжо. Сирена от овче и краве мляко от Сардиния и регионални на резени, както и пресни рикоти всеки ден. От друга страна, е отделът с биологични продукти без палмово масло, за вегани, вегетарианци, без глутен за целиаци, без добавени захари и без лактоза. Регионални тоскански и лигурийски продукти, като меда Бологни. Заповядайте да ни посетите в голямо число!
CasaFadda 1886 реализира идеята на основателите си да произвеждат в Сардиния не само традиционни, но и особено иновативни сирена, revitalizирайки пазара и оптимизирайки потенциала на сектора. Целта е да се квалифицира и популяризира качествения агро-хранителен ресурс, типичен за Сардиния. Произвежда сирене с плесен и разтегливи сирена за пица, произведени от овчемляко, овче рикота с добавена захар, идеална за гарниране на каноли, смесени меки сирена от овче и краве мляко, освен традиционните пекори. За контакти: имейл: casafadda1886@tiscali.it Тел: 079885031 факс: 079885205...