..."Насладете се на богатия и интензивен вкус на MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mesi. Изработен от 100% чисто италианско кравемляко, зрял за 60 месеца, този 1 кг колелце е истинско удоволствие за вашите вкусови рецептори. Перфектен за настъргване върху паста или за наслаждаване самостоятелно."...
...Caciocavallo della Massaia е зряло сирене, произведено от смес от овче, козе и кравемляко. Това сирене се характеризира с богат и сложен вкус, получен благодарение на дългото узряване и използването на традиционни техники. Caciocavallo е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена, придружено от плътни червени вина. Ръчното му производство и уникалният му вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
...Произведен с най-доброто мляко от Ломбардия, в съответствие с древните традиции, нашето производство от първокласен клас е насочено предимно към най-взискателните. Считаме го за гордостта на селекцията от нашите най-добре подбрани сирена. Това е D.O.P. (Защитено наименование за произход) меко сирене с измит кора, произведено от пълномаслено кравемляко. Сиренето е бяло с леко сламено оцветяване, без дупки. Вкусът е деликатен и ароматен.
Средно тегло: 2,2 кг
Минимално узряване: 35-45 дни...
...Скаморца ди Буфала е сирене, произведено изключително от búфалово мляко. В отличие от скаморца от кравемляко, то има по-мека и по-бяла кора, по-влажна консистенция и по-изразен вкус, благодарение на búфаловото мляко.
Типове и Формати
Бяло и пушено
Формат: от 250 г до 500 г, опаковано в вакуум
Код: FERRSCA1
СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ: 30 ДНИ...
...Качиокавало е полузрял сирене с влакнеста структура, произведено изключително от кравемляко, традиционно оформяно на ръка. Името му "качиокавало" произлиза от факта, че този продукт се зреe в двойки "на гърба" на дървени греди за поне 45 дни.
Представя се с интензивно жълт цвят, има пастообразна консистенция и приятен, леко интензивен вкус, отличен за консумация самостоятелно или с хляб, дори печен на скара, или в компанията на отлична чаша апулийско вино.
...Сирене пекорино с аромат на круша.
Тегло: 350 г. Продуктът е опакован вакуумно.
Характеристики: Тестото е много ронливо с изразен вкус на круша.
Органолептични характеристики: Зреене: около 60 дни. Формат: в купа.
Съставки: Пастьоризирано кравемляко, пастьоризирано овче мляко, аромат на круша (мин 1%), сол, сирище, ферменти. Обработено с коричка от зехтин. Коричката не е годна за консумация.
Начин на съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място.
Среден срок на годност: 120 дни.
... някои износители в чужбина. Нашият водещ продукт все още е нашето PECORINO СИРЕНЕ (свежо, полуузряло и узряло), но имаме и други известни типични италиански продукти. Всички наши сирена са произведени с висококачествено и автентично мляко.
... на мини-сиренарии. Обработка на краве, овче и козе мляко. Инсталации и допълнително оборудване за веригата на обработка и съхранение на агро-хранителни продукти. Строителство и оборудване на обори; Млекарски зали за крави, овце и кози, включително на ремарке. Проектиране и оборудване на фиксирани или подвижни контейнери за мини-сиренарии. Обработка на консерви и фирмени магазини.
италианска компания, която се занимава с разпространението на някои от най-значимите изключителности на италианската агро-хранителна сцена.
Основните продукти, предлагани на клиентите, са: моцарела, сирене от буйол, сирена от краве и овче мляко, зехтин екстра върджин 100% произведен в Италия, паста, доматен сос, консерви ..... и други хранителни продукти.
Компанията търси клиенти и партньори, които също могат да бъдат хранителни дистрибутори.
Произвеждаме Фиор ди Лате, моцарела от búфалово мляко, овчи, козе и кравесирена, овча и козе рикота, буфалова рикота и йогурт от краве, буфалово и козе мляко.
CasaFadda 1886 реализира идеята на основателите си да произвеждат в Сардиния не само традиционни, но и особено иновативни сирена, revitalizирайки пазара и оптимизирайки потенциала на сектора. Целта е да се квалифицира и популяризира качествения агро-хранителен ресурс, типичен за Сардиния. Произвежда сирене с плесен и разтегливи сирена за пица, произведени от овче мляко, овче рикота с добавена захар, идеална за гарниране на каноли, смесени меки сирена от овче и кравемляко, освен традиционните пекори. За контакти: имейл: casafadda1886@tiscali.it Тел: 079885031 факс: 079885205...
... основно разделен на две части. От една страна, намираме Анна и деликатесите с продукти от Парма, като суровото и вареното Сан Джовани, продукти, разпространявани от Noi Di Parma, като Горгонзола и Таледжо. Сирена от овче и кравемляко от Сардиния и регионални на резени, както и пресни рикоти всеки ден. От друга страна, е отделът с биологични продукти без палмово масло, за вегани, вегетарианци, без глутен за целиаци, без добавени захари и без лактоза. Регионални тоскански и лигурийски продукти, като меда Бологни. Заповядайте да ни посетите в голямо число!