Италия, Sant'ilario D'enza
...С незабравимия си смел вкус, сиренето PDO Pecorino Romano об encapsulates стара, автентична традиция на италианската кухня. Ние внимателно избираме най-добрите цели колела от това фино сирене от сертифицирани ферми в регионите Лацио, Сардиния и в някои части на Тоскана. Всяко цяло сирене се оценява от нашите експерти, за да гарантира отличителния характер и качество на Pecorino Romano, предлагайки на нашите клиенти селекция, която празнува гастрономичното наследство и богатството на нашия регион.
Италия, Fidenza
Италия, Pasturo
...Това е меко бяло козе сирене с цветна кора. Текстурата е мека, гладка и кремообразна; вкусът е приятен и деликатен. 100% италианско мляко. Средно тегло: 0,250 г Минимално узряване: 7-10 дни...
Италия, Orbassano
...Прясно приготвените равиоли под формата на слънчогледи, пълнени с гorgonzola (италианско синьо сирене) и орехи, са кулинарен шедьовър, който въплъщава елегантността и изтънчеността на италианската кухня. Нежното тесто от яйца обгръща кремообразна и ароматна плънка, където гorgonzola, с неговите смели и ароматни нотки, се слива хармонично с хрупкавостта и кръглия вкус на нарязаните орехи.
Италия, Misano Adriatico
...Този сир BOTALLA Tometta al peperoncino с тегло 700 г е перфектната комбинация от италианско сирене и чили. Пикантният вкус на чилито идеално се съчетава с мекотата на сиренето, създавайки уникален и вкусен аромат. Добавете малко пикантност на ястията си с Tometta al peperoncino от BOTALLA.
Италия, Dorgali
...Произведено от 100% италианско мляко и без алергени, с изключение на мляко/лактоза, това е сирене, което празнува млечната наследственост на нашата земя, перфектно за обогатяване на ястията ви с нотка на характер и автентичност.
Италия, Codogno
...Грана Падано DOP е твърдо, варено и бавно зреещо сирене. Произвежда се в равнината Падана, от полусирене сурово мляко, току-що издоено, произхождащо от ферми с крави, свободни от ендемични заболявания. Това е италианско сирене с защитено наименование за произход (DOP). Това означава, че всички три основни етапа на производствената верига: отглеждане, преработка на млякото в сирене и зреење...
Италия, Reggio Calabria
ТЪРГОВИЯ СЪС СЛАДОЛЕДИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВКУС И ВИД В КУТИИ, КОНУСИ, БИСКВИТИ, ПАЛИЧКИ И ТРЪБИЧКИ С РАЗЛИЧНО ТЕГЛО. ТЪРГОВИЯ СЪС ШИРОК АСОРТИМЕНТ ОТ КРОАСАНИ: КРОАСАНИ, ПЛЕТЕНИЦИ, МЪФИНИ, БРИОШИ, ТРЮФЕЛИ ОТ ПЛЕТЕНА ТЕСТО, ЛИМОНЧИ. ТЪРГОВИЯ СЪС СИРЕНЕ ОТ КАЛАБРИЯ, ЕКСТРА ВИРДЖИН ОЛИВКОВО МАСЛО, ПРЕСОВАНО НА ХЛАДНО, 100% ИТАЛИАНСКО; АРОМАТИЗИРАНО С ЦЕДРИН, БЕРГАМОТ И ЧИЛИ; ТЕЗИ ПРОДУКТИ СЕ ПОЛУЧАВАТ ЧРЕЗ...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play